TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 288)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

deivis_: S tím Schossowem, jasne ze nevim cenu a nevim jak resi akce, ale poradatel se ptal 😉

DjDkD@ve: Ona je občas ta akce zadarmo a stejně lidi na ty český jména nepřijdou …

Palda61
    Člen

Tady padaj samý hrozně drahý jména 😀

DjDkD@ve
    Člen

to Sandeagle:

Problem u nas je ten, ze na cesky DJs ti nikdo nedorazi, krome nekolika dobrych kamaradu (a nekdy ani ti nedojedou), a to jim jeste musis zaridit free vstup……….

Newman
    Člen

[quote tracidek][quote Sandeagle]kandi sám o sobě je dobrej tahoun sm5[/quote]

To právěže pro mě nesm6[/quote]

Smůla.

Sandeagle
    Člen

[quote tracidek][quote Sandeagle]kandi sám o sobě je dobrej tahoun sm5[/quote]

To právěže pro mě nesm6[/quote]

tak o tom přemejšlej jako o párty, ono ve finále nebude záležet na tom kdo vystoupí, ale kolik ten dotyčný na své jméno natahá lidí. Pokud chceš na akci nějakého pořádného tahouna dle svého gusta, musíš si přirozeně připlatit…

jak říkám, já sem typ člověk který nejde na jméno, ale na muziku, poslední dobou jsem se přesvědčil, že kvalitní jméno není vždy zárukou kvalitní show

tracidek
    Člen

[quote Sandeagle]kandi sám o sobě je dobrej tahoun sm5[/quote]

To právěže pro mě nesm6

Sandeagle
    Člen

tak třeba já sem skoro zadarmo, jedu jen za občerstvení sm15 a vůbec, dali ste vědět třeba fidovi ? je to čech a velmi dobrá vsuvka m15, bezpochyby hellman a palda by taky nebyli od věci, já sem toho názoru že nemusíte chodit nikam zvlášt daleko a kandi sám o sobě je dobrej tahoun sm5

tracidek
    Člen

[quote dardic]A co třeba Artento Divini?? Nevím kolik stojí, ale rád bych ho tu někde viděl.....[/quote]

takové jména si opravdu můžeme jen přátsm7 Levnější jméno než Mike Wind se podle mě už nesežene. A rozhodně né Artentosm7

dukelak
    Člen

Arctic Moon (jestli deejayuje teda vůbec…) sm0 a koupím si 2 lístky jenom pro sebe

dardic
    Člen

A co třeba Artento Divini?? Nevím kolik stojí, ale rád bych ho tu někde viděl…..

Muff
    Člen

[quote deivis]Schossow ma zahranicni booking a odkaze vas na nej.. Rozhodne to neni jak si to zde nekteri predstavuji..[/quote]

Presne tak sm0

2Sexy
    Člen

Myslim, ze Moobeam na rozjezd by byla vyborna volba… sm5

Hustey
    Člen

Moonbeam hlavne VUBEC nejsou trance – timpadem pro vetsinu lidi tady by to byla „nuda“ : )

deivis
    Člen

Schossow ma zahranicni booking a odkaze vas na nej.. Rozhodne to neni jak si to zde nekteri predstavuji..

Lukin_
    Člen

a co SoundPlayers? Jsou taky Poláci a jejich produkce je skvělá

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.