Úvod › Fóra › Skladby, Alba, Kompilace › Deadmau5 – Essential Mix (2008)
- Toto téma obsahuje celkem 98 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Hustey a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4. 9. 2008 v 11:59 #97961
Sonique
ČlenHoši už se na to vyprdněte a pošlete mi radši něco do contestu sm0
Vidím jak každej nemá čas. Ne nemá čas, nechce se mu! sm194. 9. 2008 v 10:58 #97958BoRo
Člencitace:
Freezer
akorát jeden je prezident (Andrews) a zbytek tak trochu řiťolezcihaha,dobre! Dulezity je ze Freezer je moderatorsm0 Zmoderuj je
4. 9. 2008 v 0:16 #97949Binary
Člen[quote Freezer]akorát jeden je prezident (Andrews) a zbytek tak trochu řiťolezci [/quote]
sm15 sm15sm15
Tohle mě dostalo, ale naprosto souhlasim.2. 9. 2008 v 21:11 #97838BoRo
Člennuda
1. 8. 2008 v 18:32 #93832Sq4Raa
Člen[quote=makauskas]škvaroun: z tej trojky, na ktorú reagujem napísal najrozumnejšie, ale k tomu promotérovi…..nevim, Tiesto v Dopleri ako príklad: koľko dostane tiesto a koľko pico??sm2[/quote]
V první řadě ty peníze dostane promotér. Co s nimi udělá, je jen na něm, i když je jasné, že ty peníze nakonec obdrží i DJ. Přijde mi ale zavádějící říct, že vstupem na akci, kde daný člověk hraje, podporuji jeho producentské aktivity. Byť nakonec peníze míří ke stejné osobě.
[quote=Freezer]a vy taky píšete všichni stejně (myslím ta vaše banda vědátorů) akorát jeden je prezident (Andrews) a zbytek tak trochu řiťolezci, přiznejte se ;)[/quote]
Pokud mám ve většině věcí podobný názor, tak přece nebudu nesouhlasit.
Stejně tak si nemyslím, že to není přátelská debata. Občas mě trošku mrzí, že ty vaše názory vycházejí z nějakých mylných představ, které si někdy až nesmyslně obhajujete. I proto se sem snažím nějak věcně psát a diskutovat, pokud to má nějakej význam. Ten se však ztrácí ve chvíli, kdy makauskas plete pátý před devátý a význam slov mu zatím uniká. Promiň, ale mám z toho takovej pocit.
A ještě k té debatě: Každej příspěvek bez smailíků neznamená útok.
1. 8. 2008 v 18:22 #93831Anonymní uživatel
Neaktivnísm2freezer: piš klidně víc vážně, poslední dobou mám u tebe a makauskase trochu problém ironii poznat
1. 8. 2008 v 16:50 #93815Anonymní uživatel
Neaktivní[quote makauskas]je tu aj typ ľudí, ktorí sa rozvíjajú a menia sa tak ako sa trance (resp ich štýl) mení.... to nie je otvorenosť???[/quote]
Ne, to je pasivní čekání na to, co ti ten ‚tvůj‘ styl, kterému jsi zapřísahal z nějakého zvláštního osobního důvodu doživotní věrnost, přinese a následné akceptování nabídnutého, jen na základě toho, že se jedná o ______ (doplň zamilovaný žánr podle potřeby, v tomto případě trance).
[quote]narážam tu na to, že nie všetci cítia potrebu byť otvorený, aby sa potom pohli prezentovať ako najskusenejší ludia sveta...[/quote]
Myslím, že všichni to dělají hlavně a především kvůli sobě.
1. 8. 2008 v 16:42 #93813Anonymní uživatel
Neaktivní[quote Freezer]škoda jen, že se tu ty debaty neodvíjej v trochu přátelštějším duchu a mé občasné ironie se zbytečně až moc chytáte (bod 4 v tom mém dlouhém příspěvku)...[/quote]
Mně to přijde naprosto přátelská debata – jen spolu nesouhlasíme, ale bez toho by žádná diskuze nebyla možná. Tak to napiš jednou neironicky a vážně, mně to zajímá. A včera jsem byl naprosto střízlivej; jedinej příspěvek, kterej jsem psal ‚pod vlivem‘, byl ten z půlnoci 30.7., ale v tom byl jen alkohol sm4
1. 8. 2008 v 15:42 #93792Anonymní uživatel
Neaktivníškoda jen, že se tu ty debaty neodvíjej v trochu přátelštějším duchu a mé občasné ironie se zbytečně až moc chytáte (bod 4 v tom mém dlouhém příspěvku)…
1. 8. 2008 v 15:38 #93788makauskas
Členhellman: zasa si vytrhol niečo z kontestu; aj toto som tam napísal „nie každý po x rokoch v „EDM“ dospeje k pocitu, že všetko už počul a nedáva mu to nič nové, tak skúsi niečo novšie, niečo neznáme, niečo iné (napr. dubstep)“… je tu aj typ ľudí, ktorí sa rozvíjajú a menia sa tak ako sa trance (resp ich štýl) mení…. to nie je otvorenosť??? narážam tu na to, že nie všetci cítia potrebu byť otvorený, aby sa potom pohli prezentovať ako najskusenejší ludia sveta…
to je všetko k tejto debate:)
1. 8. 2008 v 15:34 #93784Anonymní uživatel
Neaktivnía vy taky píšete všichni stejně (myslím ta vaše banda vědátorů) akorát jeden je prezident (Andrews) a zbytek tak trochu řiťolezci, přiznejte se 😉 tak a máte to 🙂
ale stejně vás mám rád, akorát spíše v reálu, na netu jste fakt někdy hrozný sm41. 8. 2008 v 15:31 #93782Anonymní uživatel
Neaktivníno právě, vy ste oba skoro stejný, jen jeden mluví česky a druhej slovensky
1. 8. 2008 v 15:29 #93780Anonymní uživatel
Neaktivníno a já naopak musím s makauskasem vesměs souhlasit.. 🙂
1. 8. 2008 v 15:27 #93779Anonymní uživatel
Neaktivnímakauskas: mně přijde, že ty vůbec nechápeš, ba ani nechceš pochopit, o čem andrews píše 😀 to vůbec neni o tom, bejt něčemu věrnej a neobracet se k něčemu zády, je to třeba o tom mít otevřenou hlavu..
1. 8. 2008 v 15:17 #93775makauskas
ČlenPrečítal som si Andrewsov, škvárov a sickboyov príspevok a som blízko k osvieteniu po ich prečítaní:)
Andrews napísal o mojich vetách perlách: jj, možno sú to pre teba perly, pre mňa ale aj tak najväčšou perlou je ako si sa dostal k nakupovaniu originálnych CD….až mi ušlo o čo vlastne išlo v pôvodne diskusii…aha, išlo o emócie….. emócia je vlastne aj to keď sickboy napíše, že ťa umlátim zdravým rozumomsm4….. ale keď spomínaš tie perly v mojom príspevku: čo je podľa teba zlé na vernosti? vernosti k hudobnému štýlu, vernosti všeobecne, hm?? Je to zlé, že Freezer je verný trancu ( a ako už vieme nepočúva iba trance) ….?? nie každý po x rokoch v „EDM“ dospeje k pocitu, že všetko už počul a nedáva mu to nič nové, tak skúsi niečo novšie, niečo neznáme, niečo iné (napr. dubstep)…. je tu aj typ ľudí, ktorí sa rozvíjajú a menia sa tak ako sa trance (resp ich štýl) mení a vždy si na ňom nájdu niečo svoje bez toho aby sa za každú cenu snažili hľadať na ňom iba chyby, resp. hľadať na iných štýloch väčšiu dokonalosť…. pre mňa (a asi aj Freezera) je emóciou možno gradácia, možno melódia v upliftingu, možno progressive beaty, pre fanúšikov hardstylu a štýlov podobných je možno emóciou vyvolať čo najväčší rámus….
škvaroun: z tej trojky, na ktorú reagujem napísal najrozumnejšie, ale k tomu promotérovi…..nevim, Tiesto v Dopleri ako príklad: koľko dostane tiesto a koľko pico??sm2
sickboy: snáď iba, že si to vystihol…svojim nickom a svojim avataromsm4
a ešte Freezer: trip rulezz!! neskúsime??? možno dostaneme podobné názorysm4
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.