TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Deadmau5 – Essential Mix (2008)

• Toto téma obsahuje celkem 98 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 102)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Apparat, Cobblestone Jazz, Nathan Fake, Deadbeat… a to jenom vybírám z těch, co jsem viděl na vlastní oči.

mike_h
    Člen

Hustey:hej, ale takovejch zivejch vystupu sakra je… jen je hledej jinde nez na trance/prog scene sm8

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote LastHunter]Nevím, co proti tomu stylu máte. Jo, možná to pro někoho zní monotónněji, ale 90% současnýho upliftu je naprosto monotónní.[/quote]

Exactly. Ale uplift a Deadmau5 naštěstí není začátek a konec celé EDM. Vychází spousty mnohem originálnější hudby a kdo chce, tak si ji najde… je to jenom o tom, s čím se člověk spokojí.

S tím Mozartem ale fakt opatrně… to je jako říkat o Lucii Vondráčkové, že je nová Edith Piaf.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

musim říct, že jeho bezprostřední a drzej přístup k hudbě mi nevadí, nemám problém vzít to vrz písk s nadsázkou. jeho vystoupení na letošní LFA byla prostě BOMBA!

Hustey
    Člen

polovina jeho produkce je pro me treba nezajimava, ale libi se mi hlavne jeho zivy vystup. kdyby to i treba Andrews videl v Roxy tak podle me uzna, ze ten clovek neco umi a vubec tam neslo o mysi hlavu : )

naproti tomu na GG v Polsku zahral vicemene hitovky, ale tam na to taky nemel tri hodky ale jen 1 a 3/4 : /

Last
    Účastník

Hustey. Jasne, vyznelo to asi prehnane, neni to Buh, je to ale v soucasny dobe jeden z nejlepsich producentu, co EDM nabizi, alespon pro me sm3

Hustey
    Člen

LastHunter: mozna bych to az tak nezvelicoval : )

edit: me se nejvice libi pasaz jak zacina faxingem berlin (piano version) a konci alone with you, to jsou fakt naprosto vyborne poslechovky.

Můj názor na Deadmau5: V Roxy se mi líbil a mám od něj pár tracků – totéž ale můžu prohlásit o x dalších producentech.
    Nechápu ten humbuk okolo něj… pro mně je jeden z mnoha které si občas poslechnu

Last
    Účastník

Nevím, co proti tomu stylu máte. Jo, možná to pro někoho zní monotónněji, ale 90% současnýho upliftu je naprosto monotónní.
    Ten sound je tak chytlavej, že to můžu mít v repeatu klidně celej den sm11 Neříkám, že je originální, ale je chytlavej, libozvučnej, příjemnej…

Jak jednou řekl Hustey – Deadmau5 je novodobý Mozart.

sharx
    Člen

[quote Freezer]stejně nikdy nepochopím, proč je Deadmau5 označován za průkopníka toho tzv. Mau5 stylu, když s tím první přišel Glenn Morrison (Contact, Faxin Berlin) a taky Adam K and Soha (Long Distance) První Mau5ovka byla Not Exactly a ta vznikla později než Long Distance a Berlin...[/quote]

Contact je z väčšej časti práca Deadmausa, takže asi preto sm4

ceero
    Účastník

tak ten mix som stiahol ale nejakym zazrakom mi zmizol z PC sm2 druhy krat sa mi to uz tahat nechce, zvlast po vsetkych tych reakciach

makauskas
    Člen

Freezer +1, navyše nechápem čo je na tom jeho monotóne také ucházejícism4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

stejně nikdy nepochopím, proč je Deadmau5 označován za průkopníka toho tzv. Mau5 stylu, když s tím první přišel Glenn Morrison (Contact, Faxin Berlin) a taky Adam K and Soha (Long Distance) První Mau5ovka byla Not Exactly a ta vznikla později než Long Distance a Berlin…

mike_h
    Člen

Nathan Fake – The Sky Was Pink (Deadmau5 Edit) (Border Community)
    ???!!!! co to ten prznic sakra zkousi? nevim, jestli se snazit si vubec poslechnout, jak nekdo znasilnil nejlepsi track vsech dob

hectic
    Člen

Prvni hodinka prumer, ale druha hodina je super. Hlavne pianovej Faxing berlin….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 102)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.