TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Decadance Pharao – Aly & Fila, Sied van Riel ad. – 5.3.2010

• Toto téma obsahuje celkem 202 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 203)
  • Autor
    Fousch
    Člen

Ahoj,

vzhledem k tomu, že jsem zjistil, že budu mimo republiku, tak nabízím svůj lístek na [b]Decadance[/b]

Lístek nabízím za [b]350,-[/b]. Na místě je cena 590,-

Preferuju osobní předání v Praze.
    V případě zájmu mě kontaktujte přes [b]PM[/b] nebo [b]E-mail (Fousch@seznam.cz)[/b].

Díky a omlouvám, se za inzerci v tomhle topicu, ale tady si to aspoň někdo přečte…

Anonymní uživatel
    Host

Teda takhle to zkonit samerem a balgovou. Kdo mi pomůže je tam vypískat? sm8

Partygirl
    Člen

Binary: treba jo kdyz ho videj na kazdy akci bez baby sm15

Rezervace lupení úspěšně provedena, jdu v klidu a míru zalehnout sm11

Gayové jsou chlapi jako všichni ostatní a na pěkného chlapa já se ráda podívám, ať si je třeba na mrkací panenky sm2

Anonymní uživatel
    Host

Ofiko gay party to neni, je to poznat i z fotek na jejich strankach v galerii, ze tam jsou mraky bab. My tam s pritelkyni byli uz dvakrat a je to namixovany tak pul napul, ale super atmoska a lidi. Ta minula akce v rijnu nemela chybu a Durand hral jako buh a bylo narvano, coz v sasazu je docela malej zazrak. Urcite razime i tentokrat a vypada to, ze by to mohla bejt super trancova akcicka. Na machaci byli skvely.

Binary
    Člen

[quote 2Sexy]pepag, toho se prave taky obavam, ze tam bude spousta gayu, ale zase, Sied a Fila tu nejsou kazdej tejden :-)[/quote]

Oni jsou ti gayové na tebe strašně zvědaví. sm12

2Sexy
    Člen

pepag, toho se prave taky obavam, ze tam bude spousta gayu, ale zase, Sied a Fila tu nejsou kazdej tejden 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Takovej dotaz: Nejde náhodou o oficiální gay party?:D:D – ne že by to bylo něco špatnýho, jen by to asi ovlivnilo to jestli jít nebo ne…

Partygirl
    Člen

na File dorazim sm5

Joe
    Účastník

Kytárko, už tě vidím lítat po SaSazu jako anděla sm0

No tak to je víc, než mi kdy bylo dopřáno, 2,5 hoďky je bomba sm5
    Těším se jak sviň!!

Joe
    Účastník

Hustey: Chodím na to, co se mi líbí sm11
    Rozhodně tam nebudu na DJ Nea a jeho zahraniční hity v podání těch dvou superstár 😀

Hustey
    Člen

Joe: ty jsi navstevnik jak prase 😀

Joe
    Účastník

Půltřetí hodiny Alíků? No to je bomba… I kdybych tam byl jen na ně, tak za to 390 dám… Stejně jako jsem na Pure XL šel po Arminovi dom 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 203)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.