TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Digitally Enhanced Vol. 3 (Mixed By Will Holland) [Enhanced]

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Schmidt a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

první CD žádná velká sláva, nejlepší obě věci od [b]Arty[/b] a taky starší věc od Estivy, z těch nových moc nezaujalo nic, zase na druhou stranu tam nění žádnej vyloženej crap 6/10
    na CD2 mě zarazil hned první track od Templouše, kterej je tak trochu myšina…to bych od něj nečekal, dál pak ale následujou hodně kvalitní věci, hlavně [b]As One[/b] je pecka jako sviňa, Bluemanův remix fajn, Temple one si pak hodně napraví reputaci s parádní [b]Gran Canaria[/b], Nickey remix tradičně moc pěkný, Eide taky fajn, pak přijde megabomba od pro mě neznámého projektu [b]Stonevalley[/b] a poslední Tritonal ujde, i když lepší je v Arty Remixu 8+/10

celkově CD2 jasnej vítěz co se mně týče

Laucco
    Účastník

Tak si to jdu poslechnout…..

Palda61
    Člen

sm15

Sq4Raa
    Člen

Palda: Prostě se do toho studia všichni nevešli 🙁

Palda61
    Člen

Pokud vím, tak na tomhle tracku (Temple One & Mark Andréz – Gran Canaria (Original Mix)) měl spolupracovat Pizzadox. Kde je chyba?

Laucco
    Účastník

Ukázky všech tracků aneb Blueman opět zabijí : http://www.enhancedrecordings.com/devol3/

Laucco
    Účastník

[b]2Schmidt :[/b]No o této kompilaci již vím nějaký ted týden a když jsem tam viděl Blueman, tak jsem hned jásal xD (singl je tento Andy Blueman – Florescence), ale jen tak to nevyjde.

Schmidt
    Člen

[b]Laucco:[/b] Jojo, o tom singlu už jsem taky něco zaslechl.sm3

Laucco
    Účastník

Souhlasím.Nejvíce se těším na Motionchild & Will Holland feat. Tiff Lacey – Artic Kiss (Andy Blueman Remix).Blueman připravuje další remixy a svůj singl.

Schmidt
    Člen

ow one of the most hotly anticipated compilations, Will Holland serves up Volume Three this February.

Once again including exclusive new tracks and remixes from the cream of the Enhanced crop along with the latest new signings and recruits including Will Holland, Temple One, Estiva, Ferry Tayle & Static Blue, Adam Nickey, Suncatcher, Audien, Arty, 7 Skies & Kiholm, Andy Duguid, Steve Brian, Andy Blueman and many many more!

Pre-Order NOW in our shop!

[img]http://img521.imageshack.us/img521/9545/18837256284010856511635.jpg[/img]

[b]CD ONE
    01. Ferry Tayle & Static Blue – Trapeze (Arty Remix) (Digitally Enhanced Intro Edit)
    02. Motionchild & Will Holland feat. Tiff Lacey – Artic Kiss (Andy Duguid Remix)
    03. Perpetual – Restless (Moodfreak Remix)
    04. Paul Tarrant – Sunset Serenade (Original Mix)
    05. Arty – Gentle Touch (Original Mix)
    06. Sindre Eide – Poesia (Original Mix)
    07. Torin Schmitt feat. Ryan Merchant – Follow (Original Mix)
    08. Estiva – I Feel Fine (Piano Mix)
    09. Agulo feat. David Berkeley – Fire Sign (Steve Brian’s Original Mix)
    10. Audien – Transition (Original Mix)
    11. XGenic – Around Me (Steve Brian Remix)
    12. The Flyers & Mike Sonar – Reveal (Original Mix)
    13. Eide & Andréz – Forget me (Adymus Remix)
    14. Sand & Sense – Together (Original Mix)

CD TWO
    01. Joe Garrett feat. Hannah Talbot – Autumn Leaves (Digitally Enhanced Intro Edit)
    02. Estiva – Dalmatia (Edit)
    03. Ferry Tayle & Static Blue – Trapeze (Original Mix)
    04. 7 Skies & Kiholm – Lost & Found (Original Mix)
    05. Adam Nickey pres. Blue 8 – Eleventh Street (Original Mix )
    06. Suncatcher – Wildflowers (Original Mix)
    07. Daniel Kandi & Martijn Stegerhoek– As One (Original Mix)
    08. Motionchild & Will Holland feat. Tiff Lacey – Artic Kiss (Andy Blueman Remix)
    09. Temple One & Mark Andréz – Gran Canaria (Original Mix)
    10. Matt Holiday feat. Mque – Your Touch (Adam Nickey Remix)
    11. Estiva & Temple One – November Lovely (Temple One Mix)
    12. Sindre Eide – Two Against The World (Original Mix)
    13. Stonevalley – Winter (Original Mix)
    14. Tritonal – Utopia (Take Me Away) (Original Mix)
    [/b]

Jó, tak tohle bude zase kompilačka…nářez jak sviňa. A tolik nádhernejch novinek !!!! sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.