TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dj Mag 2012

• Toto téma obsahuje celkem 39 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rado a poslední změna proběhla před 12 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 31. až 44. (celkem z 44)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

Už vidim armina v blond paruce tyjo… sm15

ErikDeejay
    Člen

[quote Sandeagle][quote hectic]Kéž by z prdele vyhrála Paris Hilton, třeba organizátorům docvaklo, že jejich žebříček dělanej skrz FB už stojí za houby a měli by se vrátit ke starýmu konceptu[/quote]

Nedocvaklo a za 1. vyrojil by se ten rok milion rádoby DJ pipin s plyšovejma sluchátkama a za 2. slavní djs by se nechali přeoperovat nebo by začali jednat ještě zženštileji a snažili by se jí napodobit... Jako každý rok[/quote]

+1
    presne tak to je sm0 tak ako večšina djs začala produkovať a hrať po vzore Davida Baguetty, tak presne tak isto by sa snažili napodobniť aj tu blonďatú chcanu sm15

Sandeagle
    Člen

[quote hectic]Kéž by z prdele vyhrála Paris Hilton, třeba organizátorům docvaklo, že jejich žebříček dělanej skrz FB už stojí za houby a měli by se vrátit ke starýmu konceptu[/quote]

Nedocvaklo a za 1. vyrojil by se ten rok milion rádoby DJ pipin s plyšovejma sluchátkama a za 2. slavní djs by se nechali přeoperovat nebo by začali jednat ještě zženštileji a snažili by se jí napodobit… Jako každý rok

Schmidt
    Člen

[b]Hectic:[/b] Nedocvaklo…určitě ne…

hectic
    Člen

Kéž by z prdele vyhrála Paris Hilton, třeba organizátorům docvaklo, že jejich žebříček dělanej skrz FB už stojí za houby a měli by se vrátit ke starýmu konceptu

K1aptcha
    Člen

já budu hlasovat sám pro sebe, protože tracklisting mám ze subjektivního hlediska daleko nejlepší ze všech… a přechody taky nejsou marný sm15

Hustey
    Člen

ja volim Paris Hilton, Meowingtons PhD., samozrejme nejvetsiho rulera Davida a mozna potom i Afrojacka 😀

edit: kdyz mavate behem vystoupeni vlajkou tak nemusite ani mixovat ^

Hlasovala jsem, ale k ničemu to nebude, letos to vyhraje Paris Hilton.

sl
    Člen

Já zahlasoval takto:

Armin van Buuren
    Ferry Corsten
    Sean Tyas
    SoundLift
    Giuseppe Ottaviani

kameja
    Člen

1 Leon Bolier
    2 Orjan Nilsen
    3 Wasted Penguinz
    4 Tritonal
    5 Headhunterz

Anonymní uživatel
    Host

😀 Žijte realitou, pořadí bude takové:

1) David Bageta
    2) Paris Hilton
    3) Jezevčík (teda Pitbull)

Soryy ale,DJ MAG již není seriozní anketa, ale prachsprostá fraška!!!

Chelseaplayer
    Účastník

Taky nemam tu bombastickou vec jaka je Facebook,takze hlasovat nemuzu,skoda ze uz se bez toho dneska vetsina lidi ani nevykaka..Jinak hlasoval bych podobne jako Rado,urcite Markus,Basil,Ummet,Rex Mundi a Khomha:)

Obelix
    Člen

Nemám FB, takže jako loni hlasovat nebudu.sm4

rado
    Člen

Ako to tento rok vyzerá u vás?
    [img]http://img259.imageshack.us/img259/7650/b00000001.jpg[/img]

[b]Markus Schulz[/b] – je u mňa proste najvačší vplyv v trance (coldharbour,gdjb,vlastná produkcia)
    [b]Eric Prydz[/b] – to isté čo Schulz len v house
    [b]Basil O’Glue[/b] – perfektná produkcia + v jeho setoch vždy nájdem nejakú bombu
    [b]Andrew Bayer[/b] – veľké plus za inovátorstvo, v poslednom roku mi otvoril cestu k iným žánrom a tým pádom ku kvantu skvelej hudby, o jeho vlastnej nehovoriac.
    [b]Moonbeam[/b] – dávam hlas za album The Secret, s ktorým som strávil nejeden večer.

Inak ten voucher čo dostanete obratom mailom nejak blbne

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 31. až 44. (celkem z 44)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.