TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 481)
  • Autor
    nexus666
    Člen

Má pravdu:-D Realista je v současnosti označení pro člověka, který uvažuje a jedná věcně, má smysl pro skutečnost, je sebekritický stejně jako je kritický k okolí a umí pravdivě a věrohodně (realisticky) zhodnotit situaci. Je jakýmsi středem mezi optimistou a pesimistou

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Hustey: Ne, realista.

dance-girl
    Člen

Vidim to asi takhle:

1) Meno de Jong – nejlepší, nejúžasnější, nejkrásnější, prostě numero uno bez debat!!! :-P:-P:-P:-P:-P
    2) Christopher Lawrence – hlavně na Creamech mě dostal, krásně energický sety… 🙂 a ten jeho uhlazenej diplomatickej vzhled…:-P
    3) Angerfist – absolutní nářez, slyšela jsem na SB a chci ještě :´-))
    4) Sander van Doorn – rozsekávačka na Sensation 🙂 a i na Street potvrdil svoje kvality
    5) Eddie Halliwell – na AC nic moc, ale na Creamech bomba, kromě toho je to sympaťák 🙂

u tý 4) a 5) se ještě rozhodnu, jestli tam nedám Stoneface & Terminal, popř. Outblasta – z vystoupení obou jsem měla též výborný zážitky, fakt je těžký vybrat, kdo je lepší 😀

Hustey
    Člen

Andrews, pesimista telem i dusi. %-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Nejlepší, ale tak možná v množství spamu.

milan
    Člen

beyond infinity – Taky nechápu, proč se nejlepší dj naší planety volí už teď, ale když to pánové z Dj Magu tak vymysleli budiž:_)

nexus666: pokud to bereš jako anketu o dkouhodobé oblíbenosti a máš pocit že už tě nikdo nemůže do konce roku překvapit nebo zklamat, tak můžeš klidně hlasovat už na nový rok. 😉
    Já to hlasuju podle toho jak se mi kdo líbil v tom konkrétním roce, a protože akcí ještě pár bude, tak si počkám

Nulda
    Účastník

Paya:

nexus666
    Člen

2 beyond infinity: to jako že by se hawtin dal na trance a jong naopak??? neblazni

Lidi neblázněte, sezóna je teprve v půlce a vy byste už chtěli bilancovat. :oD Já si počkám na konec roku. 😉

nexus666
    Člen

1. Sander van Doorn – různorodá ale vždy geniální produkce, jako DJ bortí davy, techniku má dokonalou, jeho sety přetékají energií a nikdy to není bezhlavý mišmaš.. pro mě jasné no.1 tohohle roku…

2. Judge Jules – neskutečné zvíře, doslova party animal které se v setu vždy dokáže přizpůsobit místu a lidem kde hraje.. Produkci v jeho případě nepočítám, protože všechnu vynahrazuje svým umem za pultem..

3. Eddie Halliwell – mistr mixu, pro mě je to takový trancový ekvivalent Dave Clarka. kolikrát nechápu co s těma šavlema dělá, každopadné vím že to sakra umí..

4 a 5 bych ještě zvaažoval, možna Marco V, Trentemoller, Airwave, Ozgur Can, Durand, PVD, ještě nevim

Goa je starší název , dnes už téměř nepoužívaný. Ty dva styly byly hodně podobné a dnes už splynuly. Jisté rozdíly tam kdysi byly, někde jsem četl že Goa bylo víc „organic“, o přírodě. Zatímco psytrance je „cybernetic“, o vesmíru a technologiích.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

TIGI: To sis vysvětlil špatně, myslel jsem to jenom na ten tech-trance.¨

Jinak o Goa tranceu bych si taky měl doplnit vzdělání, protože o něm nevím víc než to, že to byl předchůdce dnešního psytranceu a hrával ho tehdy (na přelomu 80. a 90. let) hodně Oakenfold. Nevím, jaké jsou odlišnosti mezi psytrancem a Goa, neumím to dobře popsat. Takže kdo chce, ať si o tom sám víc něco zjistí :´-))

Dexx
    Člen

Už se poprali, už se poprali?

McJenik
    Člen

po tezkym rozhodovani…

1. Paul Van Dyk
    2. Above & Beyond
    3. Armin Van Buuren
    4. Tiesto
    5. Ferry Corsten

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.