TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Mag Top 100 2007 Hlasování otevřeno

• Toto téma obsahuje celkem 476 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 481)
  • Autor

:oD

Hustey
    Člen

tak jedna se o anketu popularity, takze proc si nehlasovat pro sve oblibence B-]

1. Eddie Halliwell
    2. Armin van Buuren
    3. Sander van Doorn
    4. Paul van Dyk
    5. Markus Schulz

Anonymní uživatel
    Neaktivní

vyrys: Všichni, kdo hlasujou pro jejich skutečný Top 5 žebříček, berou anketu vážně :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

andrews: dyť ty nebereš vážně pomalu nic 😀
    myslim, že i hlasy, který nejsou ovlivněný bannerama a reklamama, sou zapotřebí.. (a o to víc)

vyrys
    Člen

kdo tadyk rekl, ze tu jakoukoliv anketu bere vazne? co se tyce teto ankety, tak je delana hlavne pro promotery, aby meli co psat do tiskovek…a nekteri aj podle teho vybirat lineup ze:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Asi budu hlasovat pro jednu recesi, protože nechápu, jak může tuhle anketu brát někdo vážně.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

paul van dyk poprvé
    paul van dyk podruhé
    paul van dyk potřetí
    christopher lawrence (?)
    menno de jong

aly and fila – po vyspoupení na asotu a streetparade a po poslechnutí posledních epizod jejich shows se pomalu stydim, že sem se jich kdy zastával.. jestli se něco nestane, tak budeme mít dalšího tyase, tentokráte jako duo a dokonce až z egypta%-)

Showman
    Člen

Menno De Jong
    Giuseppe Ottaviani
    Mike Shiver
    Paul van Dyk
    Armin van Buuren

😀

Hustey
    Člen

velmi tezko takhle udelat top 5 🙂

hoky
    Člen

no u mě na 1. místě určitě Above & Beyond
    2. je Sander van Doorn- slyšel sem ho 2krát a pokaždé mě rozsekal

no a zbytek se teprv uvidí asi tam bude PvD, Chris Liebing+ ještě něgdo

deivis
    Člen

DJ 1: MENNO DE JONG – no comment
    DJ 2: ABOVE&BEYOND – to nej co pro me existuje v soucasnem tranceu. Chtel jsem je dat na prvni místo ale nakonec rozhodlo něco jineho.
    DJ 3: SOLARSTONE – Stále mám v živé paměti jak dojel 3minuty před svým vystoupením a chtěl hned jít hrát. Dožadoval se i delšího času. Pro mě skvělý trance a člověk.
    DJ 4: RICHIE HAWTIN – to nej co se dá nalezt v současném minimal/techno soundu
    DJ 5: Hodně přemyšlím ale spíše to bude někdo ze soudku DnB. Ještě nevim..

DanYjel
    Člen

jen mě tak napadá, hlasujete podle jejich výkonů jako djs nebo berete v potaz i jejich produkci?

vyrys
    Člen

DJ 1: MENNO DE JONG – pro me asi ten nejlepsi, co kdy na E-MOTION byl, tento bludne holandan je proste neprehlednutelnej, skvely bavic a hlavne skvely clovek, co si na nic nehraje
    DJ 2: PAUL VAN DYK – je to proste mistr a diky abletonu se muze konecne naplno hudebne vyjadrit, takze jeho sety dostaly vice na exkluzivite, ikdyz nejsou ciste tranceovy
    DJ 3: ABOVE & BEYOND – skveli bavici, vzdy paradni trance, neboji se delat sladarny a taky TATW
    DJ 4: SOLARSTONE – CIsty litaci trance, na E-MOTION me dohnal k slzam a na zapad slunce na Bloomingdale pri jeho setu taky jen tak nezapomenu
    DJ 5: GALEN BEHR – nejen me dostal se svym setem na Bloomingdale, mlada holanska nadeje

DanYjel
    Člen

hmm… určitě above&beyond, markus a airbase, asi armin, a kdo bude pátý, to se teprve rozhoduji, ale času dost 😉

Tracid
    Člen

Určitě Paul van Dyk a Ferry Corsten:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 481)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.