Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Dojmy Sensation White 2010
- Toto téma obsahuje celkem 89 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
tweakman a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3. 6. 2010 v 11:19 #171067
D4ve
Členiamek: superstar a evropa 2 sm15
3. 6. 2010 v 8:36 #171047iamek
ČlenDexx : Jo … A ty myslis, ze vi co se tam hraje za styl jo ? 😀 … Lidi odkojeni na Superstar 😀 …
3. 6. 2010 v 7:28 #171039Zochi
Člen[quote=D4ve]Zochi: hraje dneska kazdy druhy [/quote]
Já vim, taky už jsem to slyšel na party potřetí, ale pokaždý mě to rozsekalo sm3
2. 6. 2010 v 22:44 #171006Dexx
Člen[quote iamek]Na Sensation bezne jezdi moji kamaradi co neznaji ani Dyka nebo Buurena 🙂 ...[/quote]
Považuješ za nutné, aby lidi, kteří jdou na house party znali Dyka nebo Buurena?2. 6. 2010 v 22:39 #171003Hustey
Člentak set Marca V good, ale toho MCho bych sestrelil asi hned u prvniho vystoupeni. vetsi tragedie fakt neexistuje nez kdyz kvalitni dj set kurvi nejaky curak s vyroky „put you hands to you ass“ atp.
omlouvam se za sproste slova 🙂
2. 6. 2010 v 22:30 #171001Sicky
Člen[quote nexxie]hellman sm15 sm15 sm15 sm15 sm15 sm15 sm15 sm15
já Burákovi říkal, neber si ty gayský biločerný brejle, určitě se v nich překlikneš.. neposlech a jak to dopadlo :)[/quote]sm15 sm15 sm15
+1
2. 6. 2010 v 21:07 #170983D4ve
ČlenZochi: hraje dneska kazdy druhy sm3
2. 6. 2010 v 19:26 #170970Zochi
ČlenJá tam taky jel jenom kvůli akci a letos mi to přišlo lepší než vloni (možná díky tomu, že kromě Sandera a Tocadisca už si to moc nevybavuju). Nejhorší byl diskotékovej Solveig a nejlepší samozřejmě Marco V. Atmosféra byla lepší než minulej rok, při pohledu seshora často skoro celá plocha skákala. A na okamžik jsem při paření ucítil opravdovej pocit štěstí a to je u mě poslední dobou vzácnost. 🙂
Btw potkal jsem tam ty dva Elvise z PvD v Brně sm2
A mínusy: Nedomluvil jsem se se známou, která dělala na baru a měla pro mě připravený pití zadarmo sm7 , zapomněl jsem si špunty do uší, takže mi v nich ještě pořád píská a po skoro 8 hodinách paření jsem mohl spát jenom hodinu, z čehož jsem se vzpamatoval až včera sm17 sm2Moment večera: Dustin Zahn – Stranger To Stability (Len Faki Podium Mix) v podání Marca V – neskutečnej námrd! sm5
2. 6. 2010 v 12:34 #170935iamek
ČlenNa Sensation bezne jezdi moji kamaradi co neznaji ani Dyka nebo Buurena 🙂 …
2. 6. 2010 v 10:48 #170925Anonymní uživatel
Hostfletch: bohuzel vetsina lidi uz na Sensation nechodi kvuli jmenum DJů a hudbe, ale kvuli tomu, ze je to Sensation
2. 6. 2010 v 7:39 #170912Anonymní uživatel
HostNo některé názory jsou celkem zajímavé. Celkem se některým uživatelům divím .. vždyt to bylo , co se hudební stranky tyče lepší než loni , sice ty efekty byly dost ehm „bídné“ oproti předchozím ehm „ročníkům“ SW , ale nenapadlo vas že to takhle bude když je takovy motiv na komerční akci ?? nejspíš ne , minule byl Ocean of White tak tam litaly v megamixu kdyz hral josh guru same stříbřite nesmysly 😀 , padaly balony ve tvaru bublin , a dj plac vypadal jako utes .. ted to melo byt jakoby v pohadkové říši nebo tak něco 😀 , ale ,že bych řekl , že jsem sklaman , to vubec ne , naopak jsem se dobře bavi , od pul 10 do 6 rana , ty přizpěvky jsou možna od lidi co kalí na stojaka s redbulem v ruce a doufaj ze je to chytne , kdyz nevim co ten a tamten dj hraje tak snad nelezu na akci , kde nevim co budu poslochat a kurva ze vim co sem tam chtěl přijit slyšet , hlavně ty poslední 2 dje zbytek jsem jebal . ale akce neni jen o hudbe ale i o lidech keří tam přijedou s vama a bavi se stejně jako vy a nenudite se to delaj jen zoufalci , a jeste vetsi pisou kula ti co tam ani nebyli … tot muj nazor , hezky den preji 🙂
1. 6. 2010 v 23:07 #170903nexxie
Členno po akci na facu napsali asi 8500 (cca stejně jako letos na Citadele).. ale na některejch fotkách je to docela i viditelný (třeba tady http://www.rave.cz/data/2009/11/fotky/apokalypsa-floatman/42.jpg .. a to spousta lidí ještě byla vlevo ve free zone a na emo stage)
1. 6. 2010 v 22:20 #170899Anonymní uživatel
Host…asi mas pravdu…ja nevim, kolik je presne kapacita O2 Areny…ale je fakt, ze na chodbach a v te „kurarne“ bylo taky narvano…vim, ze bylo vyprodano a ze venku stalo spousta lidi, co listky chteli KOUPIT a prd:(…jen z tech vsech fotek je proste patrny odliv nebo relativne velky mezery mezi lidma, no:))))…btw: jsi si jistej s tim Ackem a 9000 lidma? to mi prijde hooodne…vim, ze na ty Apo v Boby jeste, kde byl Fenton atd a byl ten nesnesitelnej vzduch, bylo pres 6000, tam mi to prislo zase nejak malo, pac tam se proste uz nedalo hnout nikam:))), ale po tom presunu do haly, aby tam bylo 9000….asi vazne nemam vubec odhad, no:)))…kazdopadne pro me ted Wake Up festival, Shooting Range, Summer Session, Pig Fest, Pleasure Islands a Acko to jisti….:)))…zlepsime si hudebni naladicku:))))
1. 6. 2010 v 22:04 #170898nexxie
ČlenB.UNQ! : se ti zdá, 16000+ tam bylo určitě, ona se spousta lidí při uspávacích pasážích pohybovala po chodbách a všude možně jen ne na ploše..UM psali, že bylo vyprodáno a když se podívám na Sensation event na Facebooku, kde bylo přihlášenejch přes 8000, tak jim věřim..
BTW: na Áčku bylo loni skoro 9000 lidí a taky se mi zdálo, že jich je plnej pavilon.. zdání klame 🙂1. 6. 2010 v 22:02 #170897Sandeagle
Člen[quote Anonymní uživatel]Lol...vis, ja spis cetla jen ty pozitivni reakce a nestacila se divit...nejak to nechapu...byli se mnou lidi, co delaji produkci pred 10 let a taky kroutili hlavou a nepobirali...ale na druhou stranu byli celkem nadseni z te celkove show atd...btw: je to jen muj osobni pocit, nebo tam proste nebylo 18 000 lidi ani nahodou???...kdyz to porovnam s Aspokalypsou, kde je zhruba 5000, tak mi to prislo jen o malicko vic:(..[/quote]
hodně lidí v průběhu prý odešlo, a střídali se tam skupinky, kamarád mi říkal že tam byla partička která tam vydržela tak 20 minut a šly zase pryč, a ani jim nebylo líto vstupenek
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.