TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy Sensation White 2010

• Toto téma obsahuje celkem 89 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 90)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Před letošní SW jsem chtěl napsat že set Marca V z roku 2008 nikdo nepřekoná, ale možná překonal sám sebe.sm13 A ještě přidám něco k MR. White, jeho set se mi líbil, myslim že kvalitní práce a že kritiku si zasloužil od lidí jen proto, že nezahrál tracky který by někdo z těch lidí znal, nebo spíš 90% lidí v celý hale, proto má možná White tolik mínusů a na druhou stranu Solveig tolik plusů.

A PS: Ten bootleg Satisfaction není od Laidback Luka:) ale od SHM(Benny Benassi and Laidback Luke – Be Satisfaction (Swedish House Mafia Bootleg)

Dexx
    Člen

Už to vidím příští rok… Sensation 2011 Praha… téma We celebrate life with house…

Dojmy na trance.cz:

„Tak jsem tam šel na trance a stálo to za h*vno…“ sm15

alexx
    Člen

Já nevím, na co si tady všichi stěžujete. Už od začátku bylo přeci jasný, že tam budou hrát house a jedinej, kdo byl zajímavej byl Marco V. I když co jsem jeho set poslouchal, nebyl to žádnej zázrak sm15.

Když jste chtěli trance a tím myslím opravdu trance, měli jste jet do Berlina na lepší jména sm0

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs319.ash1/28119_1471444434276_1478601282_1192326_2375884_n.jpg[/img]

nexxie
    Člen

styk pohlavson : díky za pěknou recenzi, je fajn přečíst si taky objektivní pohled na akci od někoho, kdo od toho nečekal žádný zázraky a kdo cca věděl do čeho jde..

Akorát se mi nelíbí, že tady každej nadává na UM místo na http://www.sensation.com, pokud vim, tak 90procent techniky si přivezou z holandska a lidi co ten světelnej park pak říděj jsou taky ze sensationu..

iamek
    Člen

tak se kroutěj jak kanibalové při nějakým rituálu okolo ohně před hostinou … sm15 sm15 sm15 … Tohle je dokonale sm15

Btw Marco V hraje minimal vocal goa schranz … To vi prece kazdy sm11

Letos to byla moje 4.Sensation a příště už to asi nebudu hrotit..

Ale popořadě:

[b]ERICK E[/b] – celkem jsem se na něj těšil po loňským výkonu Earthquake, ale bohužel mě zklamal.
    Nevím, jestli to byl „tribal house“, co hrál nebo je to něco jinýho, ale ono je to víceméně jedno,
    každopádně bylo to docela monotónní a pro mě osobně nepříliš záživný,
    v podstatě kromě samplu z DEVILFISH – „Man Alive“, kterej zahrál v jednom songu
    a ATFC – „The Conversation“ mě to skoro vůbec nebralo. 3/10

[b]MR. WHITE[/b] – To bylo o něco lepší, potěšil s RIVA STARR – „I Was Drunk“, ale jinak celkově průměr,
    až na pár světlejch chvilek jel v podobným stylu a la Erick-E. 5/10

[b]JEROME ISMA-AE[/b] – Příjemnej progressive house a konečně hudební změna.
    Potěšil se svým remixem na „Hold That Sucker Down“ nebo EVTG – „Missing“.
    Občas tam mohlo bejt míň „děr“, ale jinak poměrně sympatickej set. 7/10

[b]MEGAMIX[/b] – Hudebně: Koktejl celkem kvalitních tanečních věcí a popovejch sraček.. sm7
    Show, vizualizace apod.: Slabý.. Nevím, esi to bylo tématem, ale přišlo mi,
    že se kreativita kamsi vypařila nebo že se na to UM víceméně vykašlali.. 5/10

[b]MARTIN SOLVEIG[/b] – Pařivej energickej set nabitej převážně electro-housem, technicky výbornej zvládnutej,
    je vidět, že Solveig už má něco odehráno… Ty acapelly a mash-upy do sebe skvěle zapadaly.
    Připomněl mi dost loňskej set Tocadisca.
    Potěšil se SHM – „One“, FLG + Fatboy Slim – „Praise You“, BLOODY BEETROTS & STEVE AOKI – „Warp 1.9“,
    PROXY – „Raven“ (Crookers Remix), „Sweet Disposition“ v rmxu od Axwella a Dirty South, remixem
    Laidbacka Lukea na Zombie Nation, WOLFGANG GARTNER – „Yin“ a závěrečným „Be vs. Satisfaction“
    tomu nandal korunu. Pro mě osobně druhej set večera a 9/10.

[b]MICHAEL BURIAN[/b] – První hodina výborná!
    Doslova me rozsekaltřetí věcí, co zahrál – TIM BERG – „Bromance“ v Avicii remixu,
    tenhle song totálně miluju, výbornej proggy housík. (a skvělej klip je na to – doporučuju!)
    I další věc byla výborná pecka – JOEY BELTRAM – „Slice 2010“ v remixu Káji Coxe,
    co jsem ale nepochopil bylo, proč to Burian, kterej hraje z Abletonu
    a může si cokoliv i během hraní naeditovat, to ještě cpal do 2. breakdownu
    „Bromance“ a pozdějš mi jeho další technický eskapády trochu vadily.
    Další věci jako AFROJACK – „Pacha On Acid“, jedno ID, co mi stylem připomnělo Sieda Van Riela
    (neporadí někdo, co to bylo) nebo mash-up „Full Tintin vs. Music Is The Answer“ byly taky parádní,
    bohužel Burák zazdil svůj set po necelý hodině druhým songem s Peytonem, kdy pomyslnej breakdown
    v songu trval asi 5 min, Peyton skoro dokolečka opakoval furt jednu větu („You Can´t Hide“) a do toho
    pobíhal furt dokola sem a tam po pódiu jako nadržená stepní koza..
    Lidi se na to moc nečapli, nečapli se ani na Burákovo stahování šavle na mixáku
    (ve snaze vyhecovat je k pokřiku či zpěvu), Burák pak trochu znervózněl a pak už to nebylo ono,
    nezabralo kouzlo X-krát omílané Vltavy a celej svůj set zakončil tím, že si prej omylem vypnul Ableton.
    (nevím, esi je to možný, nemám zkušenost s tutím programem, akorát jsem tuhle verzi slyšel)
    Přesto pro mě díky první necelý hodině 7/10.

[b]MARCO V[/b]. – neboli „borec na konec“.
    Marco přišel, viděl a rozsekal. Vůbec jsem nečekal, že by zahrál takhle tvrdě na SW, podobně hrál třeba na TE,
    nicméně zahrál parádní ráznej energickej, ale zároveň melodickej set, bez zbytečnejch děr,
    kterej rozpumpoval celou halu.. Připadalo mi to jako set SVD na SW 2006, kdy po ospalým setu Gabriel & Dresden
    se do toho obul Sander a taktéž lidem dal co proto..
    Marco potěšil s „Music Matters“ v Mark Knight remixu, „The Hype“ od Randyho Katany,
    For An Angel“ ve Spencer & Hill remixu, svým „Simulated“ a když dal na konci „Bottle“ od Marcela Woodse,
    myslel jsem, že mi prasknou kulečníky.. Potěšil i přídavkem, to se na Sensation opravdu nestává
    a myslím si, že pro většinu lidí byl králem večera. 10/10

[b]TO OSTATNÍ[/b] – LIDI: Zklamání.. sm7 Na loňský TM byla skvělá atmosféra, lidi si to užívali, tady na mě lidi koukali jak na kreténa,
    když jsem dal najevo radost z nějaký tracky a jediný, co je dokázalo vyhecovat, byl pokřik MCho do mikrofonu
    „I Wanna See Your Hands“ apod. a potom, když dj udělal na mixáku nějakej kulminační efekt…
    Hudba 80% návštěvníků moc nezajímala, naštěstí aspoň lidi nějakým způsobem reagovali na set Marca V..

[b]ZVUK[/b]: Zezačátku dobrej, zkazil se při Burákovi, kdy byl až moc přebasovanej a taky se furt ztlumoval a zvyšoval..
    Mareček to pak docela vohulil, ale už byla zase dobrej, takže to celkově víceméně šlo.
    [b]SHOW apod.[/b]: Slabota.. rok od roku slabší, UM prostě chtějí ušetřit nebo já nevím,
    čím to je, že je v cizině vždycky o 50% lepší show…
    Např. scanů běžela tak zhruba půlka těch, co tam byly, lasery běžely jenom při Megamixu
    a při asi půlhodině setu Marca V. Možná, je to tématem, nevím, ale čekal jsem od toho víc.

Celkově jsem si akci užil a skvěle si zapařil (Solveig, 1. hod Buráka a Marco V.), ale příští rok budu hodně zvažovat, esi půjdu,
    pač Sensation už je pro mě dost ohraný téma a atmosféra celkově nestojí díky našim úžasným party people za moc.
    Nemám vůči nikomu žádný předsudky, ale nahý vysolárkovaný svalovce se slunečníma brejlema velikosti brejlí Nadi Urbánkové a jejich drahé blonďaté polovičky s perfektním outfitem, hadrama z nejnovější kolekce a podpatkama, díky kterejm když tancujou,
    tak se kroutěj jak kanibalové při nějakým rituálu okolo ohně před hostinou, bych kopnul do prdele..

Díky všem známejm, díky kterým jsem si akci užil a dvojitý klystýr všem party-xindlům.

Bartoldy
    Účastník

na SW bych normálně nešel, byl jsem na první a tam jsem šel jen kvuli trance a pocitu toho, že konečně můžu zažít pořádnou akci. 1 SW byla super – zážitek, neokoukaná.
    Na sobotní SW jsem neplánoval jít, ale když jsem se ráno dozvěděl, že můžu zadarmo, tak proč ne – zadara :-D. Na rychlo jsem zjiˇštoval co tam je vůbec za umělce 😀
    a při zjištění, kdo tam hraje jsem nechápal jak můžou dát lidi jen za MARCA V 1500 ptže ten jedinej stál za to.
    Samotná akce nuda, výzdoba – furt dokola, lajna – jak už někdo zmiňoval za hodně peněz málo muziky, MIX – ten mě donutil jít domů, takže jsem se pěkně vyspal na neděli a furmule 1 byla opět super – Red Bull nej zážitek víkendu :-DDD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hustej to rozsekal :D:D

Hustey
    Člen

progressive space folk : )

Starf
    Člen

proghouse a minimal? to se mi fakt moc nechce verit 😛

tweakman
    Člen

Letosni Sensation White byla ve stylu Progressive House a Minimal sm15

Sq4Raa
    Člen

…a progressive-minimal-harduplift…

K1aptcha
    Člen

…a občas mezi to nějakou diskošku…

Magico
    Člen

Marco V hraje tech trance s electrem

Sq4Raa
    Člen

Tak trance je dneska mišmaš všeho, což znamená, že Marco V je nejtrancovější DJ. Samo, že nemluvíme o upliftu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 90)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.