TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 439)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

[quote Amoondre][quote romanenko]partygirl: mam dost!! vytahovat s prachama se tady opravdu nemusíš.. hlavně že si to tady všechno vyjmenovala.. hele ty si snad byla úplně všude.. začínám pochybovat že je to pravda, bud si milionářka nebo pěkně kecášsm0[/quote]Mas pocit, ze na to aby clovek mohl jit treba kadej mesic na akci do zahranici musi byt milionar? Staci ti na to lehce nadprumernej ceskej plat (kdyz se uskromnis tak i prumernej) .... Kdyz ty nemas ani ten prumernej, popracuj na sobe a muzes jezdit kam jenom budes chtit ... Ja byl treba tenhle rok na 6ti akcich mimo republiku a na dalsi dve se chystam a vubec to nestalo extra moc penez[/quote]

Souhlas, ja studuju na VŠ a pristi rok se chystam na TE, do NL to lita porad a co jsem to tak pocital, tak me to vyjde do 5000,- (bez utraty). A to jsem schopnej dát, zvlast, kdyz bude po zkouskovym, tak proc si neudelat radost takovymhle vyletem 🙂

Amoondre
    Člen

[quote romanenko]partygirl: mam dost!! vytahovat s prachama se tady opravdu nemusíš.. hlavně že si to tady všechno vyjmenovala.. hele ty si snad byla úplně všude.. začínám pochybovat že je to pravda, bud si milionářka nebo pěkně kecášsm0[/quote]Mas pocit, ze na to aby clovek mohl jit treba kadej mesic na akci do zahranici musi byt milionar? Staci ti na to lehce nadprumernej ceskej plat (kdyz se uskromnis tak i prumernej) …. Kdyz ty nemas ani ten prumernej, popracuj na sobe a muzes jezdit kam jenom budes chtit … Ja byl treba tenhle rok na 6ti akcich mimo republiku a na dalsi dve se chystam a vubec to nestalo extra moc penez

Amigo
    Člen

to video na streamu…sm0 nejvic chciju z toho rozhovoru na konci s tim moravákem sm15

Moderátor – „jak se ti líbí party ?“
    Pán – „líbí se mi parádně, ale lepší to bylo na senzejšnu“

kluk vůbec neví sm15sm15

sompet
    Člen

Ted jsem na netu vyhrabal tak hodku z Paulova setu z O2 Areny….není to buhví jaká kvalitka, ale třeba se to někomu bude hodit
    [audio src="http://rapidshare.com/files/157824536/01-Paul_van_Dyk-Prague_Sessions_live_O2_Arena_20.09.2008-Talon.mp3" /]

Vůbec nemáš zač Partygirlsm2

Fox Mulder
    Člen

[i]„..je k tomu zapotřebí štěstí, [b]dobrý producent[/b], nebo třeba od každého trochu?“[/i]

sm10sm15

došel jsme k sedmý stránce dal to číst nebudu skoda času na nekteré typy si tu dám ale pozor.. (platí pokud budu stále moderátorem bo jsem si všiml že nekterým trochu toho držení se v mantinelech dost vadí a radeji by se tu vykydávali na x stránek o h….. (at si to pokolo nazyvá povyšováním ale ty lidi maj jediné štestí že bylo hodne fotbalu, chlastu a práce a já neměl čas na net bo narozdíl od hellmana bych nečekal tak dlouho a dizkusi (ehm dá li se to tak nazvat) utnul rozhodně dřív…

jinak teda byl jsem tam taky nicméne šel jsme tam jenom na mistra Tocadisca 🙂 ten mi nezklamal a hrál přesne to co hrál díky hanny za lístek bo za 600 (ješte to nekdy vyzpravíme nejakým panákem at na tom nejsi tratná 😉 to bylo fajn ale za tocadisca klidne i litr bohužel při jeho cene za hraní to asi nevidím na klubovku takže budu muset lozit na nej do haly po nem jsem jenom pozdravil par znamých a šel dom .. dykovo hudební současnost jest ponekud nemastná jediný co mohlo bejt dobrý bylo to livko a ráno by me zajímal ješte morph ale do tý doby bych už stejne spal 🙂

Jste LOL !!!

Video – no cement !

f1d0
    Člen

Sickboy: sm15

Dolikus1
    Člen

probohasm15

Sickboy
    Člen
    Atronoss
    Člen
    Anonymní uživatel
    Host

Burian nikdy nehraje svoje věci, protože ví že za nic nestojí, Vltavu mu někdo poradil a, ale už s ní začíná bejt vlezlej..no nic, ten set co zahrál byla celkem povedená kopie setu MarcoV ze SOL 2008, takže ten kdo zná tvorbu si užil alespoň reprodukovanou hudbu ala MarcoV – za to ti Buriane díky. Mimochodem, komu se nelíbilo vystoupení PVD, měl by mít v rukávu víc es, než jen srovnávačky a Tiestem či Transmission..jezdíme na PVD akce taky do zahraničí, Německo, Rakousko, Ibiza, Slovensko a to je pak s čím srovnávat, musím napsat, že rozhodně v Čechách nehraje špatně, ale to co předvedl třeba v minulém měsíci na speciální party v Berlíně v clubu Tresor kde jsme byli zvaní, to by se zdejším přispěvatelům asi nelíbilo..hraje super a nejen to, jde o nejkreativnějšího dj, jeho sety jsou energické, plné pohody ale taky tvrdých beatů. V zahraničí hraje v určitém směru lepší sety, ale jde spíš o to že tady nezahraje jiné a starší super songy, které má třeba v repertoáru na Creamu nebo na Vandit nigts ať už v Brlíně nebo v Mnichově. Mimochodem Alex na Ibize taky hraje jinak než tady 🙂 Zdravím všechny odpůrce PVD

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    Newman
    Člen

[quote Andrews][quote Nuld@]PvD neni a nepovazuje se za trance DJ.[/quote]

Tohle je např. jeden z největších omylů a ani mě moc nepřekvapuje, že jeho hardcore fans mu to pořád ještě žerou. Hraje trance? Hraje. Tak je trance dj. To, že se stydí to přiznat a dělá ze sebe hudebníka (omg, sedněte si ze mě na prdel, hraju live na klávesy For An Angel!) je věc, která s tím absolutně nesouvisí.[/quote]

Konečně to někdo řekl sm16 Pokud by totiž nebyl trance DJ, tak jak si potom vysvětlit, že minimálně polovina jeho pražského setu je trancová (Activa, Ottaviani, S&T, Patterson, Webster atd.) A navíc Dyk má na svém myspace kromě jiného uveden i trance styl, takže bych to tímto uzavřel sm4

Hustey
    Člen

je treba to vse tak prehnane resit? neni to v prvni rade hlavne zabava? : )

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.