TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 439)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

seznamil jsem se na akci s Evou a chtel bych ji nejak kontaktovat, ozvi se prosim na mail: dxdzzip[zavinac]napis.to.

Tak abych také já přidala svůj příspěvek.Tak stage se mi moc líbila na ten koncept,co byla postavená a doufám,že na Transmission bude ještě lepší.Vzduch dýchatelný až na pár jedinců kteří mě dusili kouřem.A hudebně?Tocadisco mě moc nepobavil,Burian asi jako vždycky a PVD to je jasný,super výkon,akorát mě naštval tím,že skončil o půl hoďky dříve a Alex Morph i když jsem byla unavená,vydržela jsem na něj pařit až do rána.A zakončení rána byla snídaně v Mekáči s miláčkem,Flashem,Petrosem a Markétou,díky moc a ještě zdravím všechny okolo,koho jsem potkala:-)

pokoko
    Člen

jo a zapomel jsem jeste že se mi dost nelibilo jak moc byla velka ozvena. Byl to hnus, mi to znelo jak kdyby vzadu v hale byla druha stage:D..A jinak my jsme celou dobu byli vpravo dole a mohli jsme si tam skakat jak jsme chteli:)

Zdravim,

ten clovek s tou kamerou co tam behal po podiu jsem byl skutecne ja. Tocil jsem pro PvD materialy pro jeho nove DVD. Ale nebojte se i vy dostanete uz velice brzy cast vystoupeni sice malou ale dostanete 😀 A live.

Housik
    Člen

Celkově vzato – dobrý průměr z mého pohledu.
    Stala se neskutečná náhoda, když hrál PvD band live, tak říkám s nadsázkou spolupařící Swo, že teď by mohli ještě zahrát živě děsné partyklišé Underwold – Born Slippy (co se hraje na každé akci snad posledních 1000000 let) a za minutu to začali hrát… fakt neskutečná náhoda!!! sm10 Jinak někteří lidi tu už maj asi sluch dost v prdeli, když ho hodnotí jako fantastický. Hodněkrát během michání (hlavně PvD) byl zvuk tak přelimitovaný, že to byl jen nic neříkající německý zvukový guláš, hlavně v techtrance pasážích. Naopak si myslím, že dost často bylo zbytečně moc výšek a málo basů. Někdy by mohli dát součástí videoprojekce online decibelmetr, ať víme, kolik to do nás perou pod tlakem 🙂

Live set byl supr, hlavně začátek a konec (ovšem nepřekonal letošní live set Chicane v Doppleru). Co nechápu, to byl nefunkční a zle nastavený mikrofon, hned prvních pár vět prvního tracku odzpíval Ryan Merchant s nefunkčním mikrofonem, stejně tak se dělo na začátku zpěvu Josee Hurlock, vůbec u zpěvaček byl vokál strašně potichu. Mikrofon zpěváků odfláknutý naprosto amatérsky, v Německu se todle stát, tak si to tam technici dost odnesou. Osobně to vidím tak, že vrchol trancové sezóny v Čechách je teprve před námi v podobě TM5!

PS: [url=http://www.trance.cz/?pg=r-rep&lg=cs&id=paulvandyk2008]V článku Shrnutí PvD[/url] se píše o hodně vstupech na taneční parket.To je snad nějaké „copy&paste“ z jiné akce (SW?). Ten 1 vstup o šířce 1m zakrytý plátnem v přízemí od barů, 1 od šatny a 2 vstupy (dost těžko nalezitelné z foyeru) z druhého patra podél VIP – [b]to není HODNĚ VSTUPŮ[/b] na taneční parket na tak velkou halu. sm18 By mě zajímalo, kolik lidí foyer v patře obkroužilo, než se na plochu skutečně dostali…

Hustey
    Člen

Starf: projekce behem MORPHa byla vazne dost kvalitni : )

Starf
    Člen

Tocadisca sem slysel jen poslednich 20min diky problemum s listkem :/ hral pekne, skoda… snad na nej jeste nekde narazim

Burian – prvni pulka nic moc, pak to uslo 5/10
    PvD – parada, parilo se na to uzasne 9/10
    PvD live – neco se dalo, ale kdo me zna, tak vi, ze 95% vokal tracku se mi nelibi a v podani pvdho uz vubec ne…. 3/10
    Alex MORPH – cekal sem o par BPM vic :/ ale zahral gut, urcite nezklamal, pro me jednoznacne #1 a hlavne me pri jeho vystoupeni pobavila „smazka“ projekce 😀

Anonymní uživatel
    Host

Pro me hudebne nejvydarenejsi party co jsem slysel. set PVD byl paradni presne todle jsem od toho cekal a live band me fakt dostal do konel a rozproudil mi emoce, vytku bych me ke slabsimu zvuku, napr oproti sensation nebo i SOL, ale zas mi aspon nehucelo rano v hlave 🙂 Technickou stranku promijim, vim co se chysta na TM;) Noc jsem od akce necekal a mile prekvapila 9/10

Anonymní uživatel
    Host

Pokud byl pro tebe PVD zklamáním, tak nechápu co si tam vůbec lezl, podle mě zahrál dost dobře a nic mu nemůžu vytknout. Mě rozhodně nezklamal.

Creams
    Člen

Tocadisco – 9/10
    Burian – 08/10
    PvD – 09/10
    Alex -05/10 – pro mě tragický set… hlavně dal tomu korunu když se tracky opakovaly podruhé, ale nevadí no 🙂

Akce pro mě zážitkem dobrá, ale znovu bych už na PvD nejel… nemám rád dlouhosáhle pasáže kdy člověk jen stojí a čeká co z toho monotoního setu vzejde což takových pasáží měl PvD více…

FUGAZ
    Člen

[b]2 kentz:[/b] čéče pokud mne pamět neplete, 2006 – PvD @ Tmobile – taky to tam [u]natačeli[/u] – měli tam to velké rameno s kamerou…. tehdá se říkávalo, že vyjde DVD se záznamem…. no a zatím jsem viděl DVD jen od Buráka 🙂 ale [b]PvD[/b] ? bohužel [i](bo se to ke mě nějak nedostalo (?))[/i] Musíme jen doufat, že se tentokráte smilují sm3

[b]Hustey :[/b] těch týpku s kamerou tam bylo víc sm0 a techno.cz – toe vždy jen takovej sestřih sm3 ale buďme rádi, že se aspon něco dostane k nám sm0

Hustey
    Člen

tak ten typek s kamerou byl Dan z Techno.cz ne? takze nejake video by podle me urcite melo byt a urcite ne za rok : )

Anonymní uživatel
    Host

[b]to FUGAZ[/b]: thx za zpravy… doufejme, ze se to nekde ukaze… byla by to skoda sm17 … dvd by potesilo.. ale rok, to je dlouha doba sm19

Dolikus1
    Člen

Tak předpokládám,že od Dana bude na technu zase náká vymazlená reportáž,ne?:)

FUGAZ
    Člen

[b]2kentz[/b] : v ten záznam doufaj fšichni, bohužel to „asi“ nikde nedávali… Evropa2 = ne, Sunshine Live = ne, Fritz = ne, DanceRadio = ne…. můžem jen doufat v to, že to PvD nahrál a hodí to do svého Special VONYC session (jako to udělal s 6ti hodinovym setákem v Pier54, New York) či do 1Live Rocker (viz záznam z Creamu 21.8.2008) …. jestli ne, bohužel sm7

[i]co se tyče kamer –[/i] ptal jsem se přímo jednoho typka s profi kamerou, jestli se to někdě objeví…. on mi sám řekl, že to natáčí přímo pro agenturu [i](či PvD agency ?)[/i] a že se to objeví možná až za rok sm17 jen doufám, že to bude dřív sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.