Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Dojmy z akce PvD Prague Session 2008
- Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21. 9. 2008 v 21:48 #99776
Anonymní uživatel
Host[b]Tocadisco[/b] – nenadchnul, ale vubec.. navic me tam u nej stvala ta nanynka co mu furt stala za zadkem 🙂 .. taky jsem celou dobu co hral sedel a pripravoval se fyzicky na Michaela a Paula 🙂
[b]Michael Burian[/b] – tak rekl bych klasika, myslim si, ze se drzi stale na svem a prokazuje, ze je to spicka CR! Jeho set je vzdy super, nemam strach, ze by zahral spatny set…
[b]Paul van Dyk[/b] – No ja musim rict, ze touhle akci me PvD totalne dostal.. To co zahral jsem si od nej pral slyset uz strasne dlouho.. zas hral naprosto uzasnej trancik.
Totalne me dostava to, ze kdyz je na takoveto akci tak hraje nazivo do setu takove veci, co neni mozno nikde jinde slyset..
[b]PvD Live vystoupeni[/b] – super, nemam k tomu slov.. kdyz jsem zacinal poslouchat PvD tak jsem necekal, ze nekdy prijde s necim takhle bombastickym…. sice tam meli par problemu se zvukem, ale vzdy se jim to povedlo dostat pod kontrolu.
[b]Alex M.O.R.P.H.[/b] – slysel jsem asi jen pul hodky.. ale tak uslo to.. hlavne mi zahral remix Let Go.. takze jsem byl spokojeny 🙂 .. jinak nemohu zhodnotit, neslysel jsem celeho, ale z toho co jsem slysel, tak to bylo dobre.[b]Souhrn[/b]… az bude PvD opet v Praze nevaham a jedu zas.. pro mne je to Dj+Live producent No.1!
Na zaver mam malilinkatej dotaz.. nevite jestli se nepripravuje nake DVD, ci jestli nebyl nejaky prenos tehle akce (satelit tv, radio)? … ze tam behal pri PvD ten typek s tou kamerou a vsechno tocil… celkem rad bych tohle chtel videt nebo slyset znovu a znovu 😉
21. 9. 2008 v 21:44 #99775Hustey
Člentak akce namrd – pripravenost na velmi vysoke urovni, lidi docela chladni celkove – praha by potrebovala o neco vice moravskych antilop : ))
hudebne pohoda – tocadisco hodne husty konec setu, burian se mi hudebne libil, ale jako postava mi prijde uz docela trapak (czech most famous dj apod.) no a Dyk set nadprumer jak uz tady nekdo zminil a LIVE vystoupeni – bylo to paradni, ale obcas hrozna diskoteka (white lies fakt nesnasim), nejlepsi asi hned prvni track : )
MORPH fakt dobry vyber tracku, nepodarilo se nam odejit do te doby nez to uplne nevypnulo – louceni mel taky grandiozni 🙂
21. 9. 2008 v 21:42 #99774Anonymní uživatel
Neaktivnínevzpomenete si někdo pls na song, co asi ve tři čtvrtě na šest zahrál morph, zasněnej epickej uplift ve zvuku nu-nrg?
21. 9. 2008 v 21:20 #99773armind
ČlenPaul van Dyk – pre mna 100/100 sm5 vsetko bolo perfketneeeee, uplne uzasne som si to uzil.. perfektne som sa zabavil.. co sa tyka live performance.. tak k tomu nemam co dodat – proste wooow sm10
21. 9. 2008 v 21:13 #99772Anonymní uživatel
Neaktivnívpohodě sm15
21. 9. 2008 v 21:08 #99771K1aptcha
ČlenDíky Hellmane za SMS ve 2 ráno, že hraje Anthem sm15 milé…
21. 9. 2008 v 20:53 #99770Anonymní uživatel
Neaktivnítak já taky trochu dojmů 🙂
tocadisco naprosto luxusní set! vypečená dvouhodinka, skvěle pobavil a rozhejbal, tohle je Pan DJ
dyk, no nebylo to jeho nejlepší vystoupení, ale rozhodně nadprůměr to byl, skvěle pobavil a ukázal, že umí (a jak)
live vystoupení, mám možnost srovnat s asi originálnim konceptem, kterej představil loni v berlíně u příležitosti vydání alba. oproti tomu to bylo slabší, míň nahuštěný a v trochu volnějšim tempu, i přesto ale vynikající show a myslim, že nezklamal očekávání.
zklamání ale přišlo od pana morpha, zase se budu opakovat a budu srovnávat s loňskou LFA, kde morph taky zavíral, ale předvedl neskutečnou smršť. tady se bohužel orgie nekonaly, nudný přechody, dlouhý breakdowny a ne-úplně-hodině-odpovídající bpm nezachránil ani poměrně hodně vydařenym výběrem tracků.hodně mě potěšil zvuk i osvětlení na akci, s šatnou já žádnej problém neměl, na baru taky ok.
lidi na party, no nad timhle nevim, jestli má cenu se pozastavovat, je to party od party horší, těšte se na transmission :-/sečteno podtrženo dyk opět v praze a opět vynikající party, zdravim všechny, který sem potkal a poznal, very special pozdrav potom pro radušku, drobka, zooropu&crew a soucu+vojtyas+danyjel crewsm11
21. 9. 2008 v 20:51 #99769iamek
ČlenBedřich Smetana – Vltava ( Burak shit remix )
21. 9. 2008 v 20:49 #99768Anonymní uživatel
HostLidicky mam dotaz 🙂 Jakpak se presne jmenuje zremixovana Vltava jak hral Burian popripade jestli ji nekdo nema v nejaky dobry kvalite ? Docela by se mi sikla sm3.
Jinak akce z meho pohledu rozporuplna, čekal jsem vic a zrovna kdyz se to rozjizdi (kdyz kapela zacne hrat) mi zkolabuje osoba s kterou tam jsem takze sem prisel o to nejlepsi ale co uz.. Ale zas na druhou stranu, komu se postesti byt na dva metry od PVD a este s nim si povidat a videt jenom manazera ? Na ty osetrovne totiz mel nejakyho pracovnika z teamu, spadla na nej krabice tak sel se na nej podivat hnedka jak dohral a sel este za tema lidma co tam lezeli 🙂 Takze aspon tuhle kladno uvec sem si odnesl 🙂
21. 9. 2008 v 20:37 #99767Euphon1c
Členmazec, po tom co jsem si SW nechal pokazit ruznyma fetakama a x ruznyma vecma sem si rekl ze dyka si uzjiu s veskerou paradou a taky ze jo.
na vsechno sem se vykaslal a party si uzival jak to jen slo 🙂
hala je nadherna, zvuk byl zase o stupinek lepsi, lidi taky nebylo az tak moc takze taky pohoda, proste vyborna akce.
uz se mi dlouho nestalo ze sem nechtel jit ani na hajzl abych neprisel o nejakej song od dyka 🙂
samozrejme jako kazdou party procuram na zachadode nejakej song, bohuzel vceta to bylo Neo love 🙁 ale zase pjano sem si vychutnal 🙂jinak abych nepsal jen klady 🙂
nepochopim proc pivko nahore stalo 40 kc a dole 35kc, a proc lidi v satne cekali v ty dlouhy fronte kdyz vzadu vzdy cekalo tak max 5 lidi 🙂
ale co nepochopim vubec je to proc kdyz da clovek do satny 2 dily obleceni proc satnar to da jednou na 2 raminka a jednou na jedno. jako 30 kc nehraje zas takovou roli ale tim ze jeden clovek zabere 2 raminka tak kapacita satny klesla hned na 3000 lidi.jinak supr tesim se na sety
21. 9. 2008 v 20:34 #99766Anonymní uživatel
HostMazec, mazec, mazec…. co dodat. Akce na 1. Akorat me mrzi kapku prebassovany PvD. Mel sem sem tam pocit, ze krome bassu neslysim nic jineho.Ale jinak luxus, koncertni podani fakt nemelo chybu. Vyzdvihnu par malickosti….. Tocadisco kdyz zahral svuj Morumbi, Burian a Vltava s doprovodem houslisty mno a pak cely PVD Live 😀
Jak sem rikal Fugimu, cely vecer sem cekal na Giuseppe Ottaviani feat Stephen Pickup – No more alone , dockal sem se, skoro sem zamack slzu jak to hral, skoda ze jen kousek…..Jinak kalmeni, zapracujte na fyzicce, ke konci PVD dav polomrtvy unavou 😀2 Fugaz.: 1st line rulezz , pocitam s tim i na T5. Takze see ya there. (btw skoda ze nas bylo tak malo, vzpominas na ty casy kdy sme po takovych akcich chodili 20 – 30 lidi ?)
21. 9. 2008 v 20:14 #99765Anonymní uživatel
Hosttaky prřidám svý dojmy a pojmy:
Tocadisko: What the F*ck:-):-)docela sem byl na něj zvědavej. slyšel sem ho něco přes hodinu a každopádně nezklamal,ale musim řict že prodigi a po tom absolutně stejnej přechod na bagettův don’t let me go (kterej sem už slyšel asi ve čtyřech setech) už je takovej vohranej…ale jinak to bylo v pohodě..
Majkl brrian: tohodle chlápka mám docela rád a těšil sem se na jeho vystoupení,ale k mý smůle zahrál zatim nejhorší set co sem od něj slyšel,a že to pak zachraňuje Vltavou,na kterou sem sice pařil jako blázen, je trošku málo.škoda:-(
PVD:jak jinak,zahrál výborně,co k tomu dodat,jako potřetí v areně mě absolutně bavil:škoda jen toho uvítaní,mohlo to bejt takový živější,zasloužil by si náky porádný uvitání tenhle No. 1!
PVD Live: přislo docelaš brzo ale vubec to nevadilo..For An Angel na záčátek byl snad nejlepší zažitek večera, ještě te´d mám husinu a potom hned Let Go taky nemělo chybu.Nj.sou sehraný kluci jedni..Prostě to nemělo chybu,až možná na ženský vokály
Alex Morph: Slyšel sem od něj jen Let Go:-)
+ poprvý sem propařil večer na tribuně a vubec mi to nevadilo.Místo,Zvuk,Lidi-všechno v pohodě
– pařim tam jak blázen,najednou se rozvíti kotel a vidim jen trošku se hejbající hlavy,????žadný řvaní,paření,vyvolávání,,nic!a když paul odcházel tak mi to přišlo jak kdyby odcházel ja nevim nikdo,jako kdyby měl hrát zase zas za hodinu..Lidi bylo to špatný21. 9. 2008 v 20:13 #99764Sq4Raa
Člen[quote=Dolikus]právoplatní vyznavači trancu[/quote]
Založte si sektu…
21. 9. 2008 v 20:12 #99763Chazty
Člendolikus: mě to akci určite neotravilo. jen nad tim akorád kroutím hlavou 😛
ale jako co mi dokaže otravit akci tak jsou ty borečci co si sundaj tričko a na všechny se lepí..
21. 9. 2008 v 20:09 #99762Flash2001
ÚčastníkDolikus1: já jsem si akci užil i tak, snažil jsem se je neřešit, ale občas to prostě nejde, zvlášť pokud jsou ty jedinci nějakým způsobem bezohlední. My už jsme si tam z toho pak dělali akorát srandu, ono je to stejně nejlepší. Mně to vadí z toho titulu, že to pak vrhá špatný světlo i na nás normální návštěvníky. Jinak s tebou souhlasím v tom, že tihle „jedinci“ jsou nutný zlo halovek
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.