Toto téma obsahuje celkem 70 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fox Mulder a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 82)
já si pamatuju ukázkovou souhru DJe a MCho na Energy 2005. Jméno MCho nevim, ale s djem Energy byl očividně sehranej, ptz ty povídačky, co do tý hudby vyprávěl, byly fakt parádní. na druhou stranu, vystoupení Tatany na té samé akci mc tak zkazil, že mi to bylo až líto…i když švýcarům se to podle reakcí líbilo:_)
Bože, to snad ne.. :_) Co takový kokoti dělali na PVDykovi? Věděli vůbec co je to za kulturu a kdo on je? Oni zřejmě mysleli, že se jedná o diskotékovýho DJe… 😐
Holt je vidět, že když je něco zadarmo, tak to neni vždycky výhra. 😐
Je pravda ze toto nebylo moc ok, ale pastnu Vam sem set Luka Slatera z Machace mam dojem 2001 a tam to bylo posusnanicko. Zpev do hudby napr DOORS atd. Masakr nejvetsi. Je pravda ze do trance se to nehodi ale zase chapejme Rakusaky. Jsou to jelita kteri to potrebuji..
Vaše performance bývají velmi sugestivní a mystické, kdo z vás tvoří scénaře? %-)
S prvotním nápadem většinou přijde MC Mars, potom tu myšlenku spolu s naším kamarádem, režisérem přeměníme ve scénář vystoupení.%-):oD
Ti MCs byly fakt kokoti. Chovali se jako by byly hvezdy oni. Pripadal jsem si jak na hip-hopu. PVD jim poustel riffy do kterych oni furt neco mleli. A opravdu PVD byl az ve druhe rade. No jo, jenze bez tech MCs by se tam snad nikdo ani nehl. Az potom co jim zarvali „Vienna put your fuckin´hands up!“ (to znelo snad kazdych 20 vterin) tak jak stado degenu vsichni zvedali ruce nad hlavu a mohli se posrat. Ta hudba s nema bohuzel nic nedelala, aby se bavili tak k tomu potrebuji nejake 2 pitomecky. No proste neco strasnyho….uz se vazne tesim do Prahy…..doufam, ze tam zase potkam nejakeho MC…..:_)
Jak sem už psal, ve mně hlavně zůstane ten začátek PvD do toho ohňostroj a hlavně nikde kolem žádný ožralý hovada jelikož jsme byli na mostě. Ale jako přebíhání po 6ti proudý silnici na druhou stranu mostu byl adrenalin:-)
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 82)