TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DonauInselFest 2007 with Paul van Dyk, Wien, 22.-24.6.07

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 82)
  • Autor
    f1d0
    Člen

jéžiš, kdyby aspoń nezpívali falešně:oD

já si pamatuju ukázkovou souhru DJe a MCho na Energy 2005. Jméno MCho nevim, ale s djem Energy byl očividně sehranej, ptz ty povídačky, co do tý hudby vyprávěl, byly fakt parádní. na druhou stranu, vystoupení Tatany na té samé akci mc tak zkazil, že mi to bylo až líto…i když švýcarům se to podle reakcí líbilo:_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ty vole mně to přijde jako by mcs právě přivezli ze zoo a vídeňáci jako by dostali na den vycházku z nějakýho ústavu..%-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

pum pum pum pum pum pum pum%-):oD

čas 6:43, to je něco

Fox Mulder
    Člen

Bože, to snad ne.. :_) Co takový kokoti dělali na PVDykovi? Věděli vůbec co je to za kulturu a kdo on je? Oni zřejmě mysleli, že se jedná o diskotékovýho DJe… 😐

Holt je vidět, že když je něco zadarmo, tak to neni vždycky výhra. 😐

deivis
    Člen

Je pravda ze toto nebylo moc ok, ale pastnu Vam sem set Luka Slatera z Machace mam dojem 2001 a tam to bylo posusnanicko. Zpev do hudby napr DOORS atd. Masakr nejvetsi. Je pravda ze do trance se to nehodi ale zase chapejme Rakusaky. Jsou to jelita kteri to potrebuji..

cigi
    Člen

Z rozhovoru s MC spotem

Vaše performance bývají velmi sugestivní a mystické, kdo z vás tvoří scénaře? %-)
    S prvotním nápadem většinou přijde MC Mars, potom tu myšlenku spolu s naším kamarádem, režisérem přeměníme ve scénář vystoupení.%-):oD

cigi
    Člen

Ti MCs byly fakt kokoti. Chovali se jako by byly hvezdy oni. Pripadal jsem si jak na hip-hopu. PVD jim poustel riffy do kterych oni furt neco mleli. A opravdu PVD byl az ve druhe rade. No jo, jenze bez tech MCs by se tam snad nikdo ani nehl. Az potom co jim zarvali „Vienna put your fuckin´hands up!“ (to znelo snad kazdych 20 vterin) tak jak stado degenu vsichni zvedali ruce nad hlavu a mohli se posrat. Ta hudba s nema bohuzel nic nedelala, aby se bavili tak k tomu potrebuji nejake 2 pitomecky. No proste neco strasnyho….uz se vazne tesim do Prahy…..doufam, ze tam zase potkam nejakeho MC…..:_)

armind
    Člen

Sanchez napsal(a):
    ——————————————————-
    > mc mars and mc spot:oD
    >
    > mnoo s paulowi tware se da docela wycist ta
    > nasranost:-)

:oD:oD tak tak, odporucam pozriet presne video v case 8:30 :oD neuveritelne vycitavy pohlad PvDho

Sanchez
    Člen

mc mars and mc spot:oD

mnoo s paulowi tware se da docela wycist ta nasranost:-)

mapvd
    Člen

heh jebnuti mcs , fakt trubky, cudujem sa ze to pvd nezabalil po par minutach

Fox Mulder
    Člen

To video je výborná ukázka toho, jak nemaj vypadat MCs na party.. :-|:_)

Mimochodem na videu můžete tam spatřit i mě (64-66 sec.). 😉

armind
    Člen

odporucam pozriet toto videjko, stoji to zato 😉 az na tych MC´S %-):_)

http://www.youtube.com/watch?v=MyyifcwCSDM

inferno
    Člen

deivis: Tak to je docela extrém. Já tam většinu lidí viděl jako arogantní blbce, kteří ty podpůrné látky trošku nezvládají…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis: Jasně, ale padají tu výroky jako ‚do Vídně už nikdy‘ atd, tak jenom chci říct, že když člověk ví, kam jít, tak to tam je úplně v pohodě.

Jak sem už psal, ve mně hlavně zůstane ten začátek PvD do toho ohňostroj a hlavně nikde kolem žádný ožralý hovada jelikož jsme byli na mostě. Ale jako přebíhání po 6ti proudý silnici na druhou stranu mostu byl adrenalin:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 82)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.