Úvod › Fóra › Trance Diskuse › DonauInselFest 2007 with Paul van Dyk, Wien, 22.-24.6.07
- Toto téma obsahuje celkem 70 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Fox Mulder a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24. 6. 2007 v 21:36 #28134
deivis
ČlenAutor: TranceKeeper (IP zapsáno) – bud rad ze jsi nedopadl jak ja.. (ad to strkani)
Ale koukam ze nazor na nemecky mluvici lidi mame podobny..24. 6. 2007 v 21:28 #28132TranceKeeper
ČlenTak sem se oklikou přes Písek právě vrátil. A musím se vyjádřit.
První věc kterou musím zmínit je neskutečný chováni těch rakouských …(doplňte si sami) něco takovýho sem nikde nezažil, neustálý strkání do mně a mé přítelkyně, když kolem nás procházeli a to nejsem žadný ořezávátko:-),ani jednoho nenapadlo se třeba omluvit, kolem nás snad všichni tancovali s cigárama
takže místo aby si člověk užíval tak spíš uhýbal před cigaretama, pak mně neskutečně srali ty týpci co si mysleli že sou na diskotéce v Prátru a tancovali tam snad valčík, dva metry dopředu dva metry dozadu, dva metry do stran pro ně žadnej problém, ale že přitom strkaj do lidí batohama jim přišlo asi OK. že byl každej druhej nalitej a nacpanej jak taška snad ani nebudu zmiňovat.MC mi nevadili asi prvních pět minut, nikdo jim neupírá že jsou výborný ale proč si doprdele do úseku kde je melodie vymýšlí svoje trapný slova a zpívaj? Ta melodie tam určitě není pro jejich potřebu zpěvu. Kdyby jen řvali put your fucking hands up tak mlčím to mi neva ale proč proboha zpívali? Snad někoho nenapadne že to je dobrej nápad něco takovýho pozvat.
K dj´s asi toto Observer poslední hodina celkem fajn rozhodně příjemně překvapil, Moguai byl taky super čekal sem rozhodně větší tunnel trance styl, takže některý tracky překvapili.
PvD už jsme si s přítelkyní užívali nahoře nad mostem nad stagí a bylo to , to nejlepší z celý akce, když mistr Paul začal těma upliftama a do toho se rozjel ohňstroj tak sem byl ve Vídeňským nebi, To byla skutečná trancová senzace.
Druhou hodinu hodnotit nemůžu jelikož jsme se rozjeli zpět do naší zemičky plný příjemných lidí který se umějí chovat na párty, samozřejmě se najdou vyjímky, ale tam sem musel hledat vyjímky opačný.
Za situace kdybych jel pouze na tuto akci možná bych byl zklamanej lehce, ale byl to hlavně výlet do Vídně takže toto bylo super vyvrcholení.24. 6. 2007 v 21:26 #28130M.i.k.e
Členhellman : crush je fajn…jen by to nesmel hrat porad…slysel sem ho nazivo hodnekrat a nezahral to snad akorat kdyz hral tady v ALP…na tenhle track sem si vypestoval slusnou averziB-]
24. 6. 2007 v 21:21 #28125Anonymní uživatel
Neaktivnícrush je peckaB-]
24. 6. 2007 v 21:16 #28121M.i.k.e
Členzase hral Crush???%-)
24. 6. 2007 v 20:03 #28114stjopa
Člennejlepsi byla VIVA stage :oD To je typicky pro ty tupce, tohle bylo tak akorat pro ne. PvD byl na me moc slozitej :oD Master blaster, Gruv Kavridz, atd… :_)
24. 6. 2007 v 19:59 #28112Sq4Raa
ČlenMně hodně překvapilo, že někdo hraje Memories From The Future a slyšet carabellu live byl můj malej sen 🙂 . Jinak pak jsme se vraceli kolem těch ,,disco stageí“ a na jedný běžel Torrent :oD
24. 6. 2007 v 19:55 #28109deivis
Člen+
Renato Cohen – Pontape – predposledni track
Wink – Higher State Of Consciousness
Richie Hawtin – Minus Orange
FKN feat. Jahala – Why – Aly & Fila24. 6. 2007 v 19:53 #28108Sq4Raa
Členjej, na to jsme zapomněl, mám to tu, doplním..:-)
24. 6. 2007 v 19:49 #28106stjopa
Člentak nejsem sam, kdo si to myslel 🙂 Souhlas s tim, ze za to PvD asi nemohl a hral tak jak hral
BTW, zaznelo jeste FKN feat. Jahala – Why (Aly & Fila). Tim me prekvapil a potesil 😉
24. 6. 2007 v 19:31 #28103Sq4Raa
ČlenMy jsme přišli asi o 40 minut později a Dykovo set se mi téměř do půl noci líbil (až na anthem, nemám to rád 😀 ) ale těch 50 minut, co přetáh, to opravdu postrádalo logiku 😐 .Ale kdyby mi do toho nějakej kretén (MC) takhle kecal a dělal z toho Scootery (nebo zpíval do For An Angel ,, sí jů on dý odrsájd), tak by mě to taky moc nebavilo %-)
Jinak tracklist (popořadě, ale bez ID)
PvD – Nothing But You (náš pozdní příchod)
Galen Behr vs. Hydroid – Carabella
Lange vs. Gareth Emery – Another me, Another You (Terranova & Austin Leeds mix)
Prodigy – Voodoo People (ID Remix)
Thomas Bronzwaer – Constellation
Cosmic Gate feat. Jan Johnston – I Feel Wonderful
Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – Life Less Ordinary (Alex M.O.R.P.H Remix)
PvD – Crush
PvD – For An Angel
Robert Gitelman & Michael Tsukerman – Memories From The Future
PvD feat. Giuseppe Ottaviani – Far From Me
Filo & Peri – Anthem
PvD – Time Of Our Lives
Dogzilla – Without You
FKN feat. Jahala – Why (Aly & Fila Remix)
Young Parisias feat. Ben Lost – Jump To Next Train (ID Remix)
Renato Cohen – Pontape+ tak cca 4 tracky z Paulovo nového Alba…
24. 6. 2007 v 19:28 #28101armind
Člennoo, tak co sa tyka rakusanov radsej no comment :_) radsej %-)
co sa tyka setu PVDho, no to bolo nieco uzasne… co sa tyka vsetkeho ostatneho to bola katastrofa… MC mi neskutocne vadil… a spravanie tych ludi.. no to bol proste otras… %-)
povedal by som ze PVD zacal hrat standardne, a potom pochopil ze kde sa to dostal.. ze nema vyznam hrat tak ako na inych party´s (kde je vstupne), ked mu stale do setu keca nejaky tupy MC… PVD musel hrat tak ako chceli oni… lebo zo svojim typickym stylom to nejdoducho nemalo vyznam…
a co sa tyka technickej stranky, pvd tam mal problem s technikou… ak ste si vsimli max. sa vytocil a hodil o zem aj sluchadla.. tie mu potom pozical myslim Moguai…24. 6. 2007 v 18:23 #28088stjopa
Členja sem to hodnotil po hudebni strance. Muzou to byt treba nejlepsi MC´s na svete, ale do trancu se to proste nehodi 😉 Ale jinak mas pravdu, Rakusaci jsou cu*aci!!! :_)
24. 6. 2007 v 18:05 #28085deivis
ČlenBud rad ze nemas zazitek s Rakusakama jak ja.. To ze jsou tupci a jen blbe ziraji a netancuji sem vedel..
Jinak Ti MCs – MARS A SPOT. Nejlepsi MCs v Evrope, ale bohuzel ne na rakouske akci kdy musi rikat rakusakum kdy maji ty tlapy zvednout a kdy ne..
24. 6. 2007 v 17:59 #28081stjopa
ČlenFestival celkem v pohode az na ty Rakusaky… kdyz to napisu slusne, jsou divni, resp. tupci! Ne vsichni samozrejme, ale vetsina. Set PvD byl vyborny prvni hodku, ale pak se mi zdalo, ze to nema hlavu ani patu. Nevim, mam z toho takovy pocit. Jednak byl cely set poku*venej nejakym stupidnim MC, kterej do toho mlel furt, takze myslim, ze kdyz si nekdo stezoval na plechovou hubu na Transmission, tak muze byt stastnej, ze nezazil toto! To byl otres!! Dykuv set by bez MCho byl nejspis lepsi, ale prislo mi, ze v druhe pulce setu se PvD prizpusobil MCmu namisto toho, aby se kdyz uz tak uz prizpusoboval MC jemu. Prislo mi, ze Dyk jako kdyby zapomnel o cem je trance a delal ze sebe kaspara. Bud byl k tomu donucen, anebo vazne nevim. Anebo jsem ho dlouho nevidel a zmenil se. Fakt nevim, je to muj subjektivni pocit. Hral sice nadherne tracky, ale poustel to tam jak jukebox :-/ A prechody v druhe pulce setu taky flinkal. Vypadalo to, ze to ma v pr… a hral tam pro ty tupy Rakusaky jen tak, ze hral. I kdyz pak jsem se bavil s kamosem co tam byl se mnou a ten rikal, ze Rakusaci jsou tak tupi, ze MC tam byl vlastne proto, aby se vubec umeli bavit a aby vedeli, kdy maji zvednout ruce nad hlavu atd. Nechapu :_) Takze ve finale to vypada tak, ze poradatele se snazili jen o to, aby lidi vedeli, ze se maji bavit a k tomu jim dopomahal MC… Mam z toho proste takovy pocit. Mozna se jen mylim a jsem moc narocny :-DSkoda, ze nemuzu srovnat jeho hrani v Praze a Bratislave, pac jsem tam nebyl :-/ Ale verim, ze to bylo o necem jinym.
Jinak na druhou stranu pri setu Moguaie mi tam MC az tak nevadil, ponevadz ten hral totiz neco mezi progressivem a elektrem a tam to zas tak spatne nevyznelo, ba prave naopak, myslim, ze se to tam i hodilo.
Chvilku jsem slysel i Observera a ten hral taky pekne. Kdyz jsem prichazel ke stagi, hral zrovna prijemny progressivek a MC hlasil, ze je to, jestli jsem dobre rozumnel, nejaky jeho novy track.
Takze ve finale na to, ze to bylo skoro zadarmo (akorat cesta), tak to uslo. Skoda, ze tam byl ten MC, protoze diky nemu jsem si set neuzil, coz me zklamalo. Ale tesim se na PvD v Praze a doufam, a ze to bude o hodne lepsi:-P
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.