TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DonauInselFest 2007 with Paul van Dyk, Wien, 22.-24.6.07

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 82)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

Jen dva? :-/

deivis
    Člen

ja + stepan

Fox Mulder
    Člen

Tak kdo se sem chystá?? 🙂 Nedalo by se zrovna říct, že byste se o tuhle akci přetrhli. 😉

Fox Mulder
    Člen

Partygirl
    Člen

tak jedem?

cigi
    Člen

Jasneee. Dik moc, kdyby naahodou se mi podarilo na neco narazit hodim to sem…

deivis
    Člen

cigi – vic sem nezjistil po Above&Beyond toho budu mit plne kecky a stejne nevim zdali pojedu.. NEchavam to jak se rozhodne Stjopa a jak pojede. Ja bych jel stejne urco po Dykovi domu.

cigi
    Člen

Jo ten Ost-klub muze byt super, kdyby na jejich strankach nemeli uvedene, ze ten vecer tam hraje bulharska folklorni kapela Arabel Karajan & the please shut up band. To bude asi afterparty pro jine stage, predpokladam…

BoRo
    Člen

tak pojedeme 2:oD

deivis
    Člen

After-Show-Party im Ost-Klub (1040 Wien, Schwarzenbergplatz 10)

deivis
    Člen

cigi – no ja rozhodne pojedu domu. ale kdyz se podivas na lineuop ostatnich stagei tak by ti to melonbyt jasne. ja nic dalsiho nesledoval, se na to podivej.

cigi
    Člen

Fajn tak konec je ve dvanact a pak?%-) Je tam neco jako afterparty? Kam pak vsichni ti lidi pujdou?

deivis
    Člen

cigi – stage kde htaje PvD konci oficialne ve 24:00

Partygirl
    Člen

dance girl: ok taky bych to tak videla 😉

cigi
    Člen

Od kdy ve Vidni vladne nocni klid? To jako po Dykovi zhasnou a valte dom? Psal jsem asi pred tydnem organizatorum a nejak se nemaji k tomu mi odepsat. Nevite nekdo jak to je?Ď

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 82)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.