Úvod › Fóra › Trance Diskuse › E-MOTION dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 273 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
vyrys a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19. 1. 2008 v 15:02 #62463
bajkal
Člento bych prosil pane:-)Jinak ja byl na bartu chudak sam:-( Mi abstinenti to mame tezky:oPAle za to si me slecna pamatovala:-)
19. 1. 2008 v 14:54 #62461M4RT1NEK
Členmoc se omlouvám že jsem nedorazil … nějak jsem to fyzicky nedal … příště vám to vynahradím 😉
19. 1. 2008 v 14:48 #62459Armin
ČlenTak uz i ja se konecne vzbudil, ikdyz se mi vubec nechtelo :´-))
Vcera to byl jeden velkej mejdan s velkym M. Byl jsem po 2 a opet luxus…:-P
Dorazili jsme driv, aby sme slyseli aspon kousek Alexe, kterej znel moc dobre ( Col. soul :-P)
Na deprese sem se nejak rozkoukaval, kecal s lidma, fotil a kalil, takze si ho moc nevybavuju…
Pak will…setik, presne jak sem cekal…pohodka…kdyz jsem s nim pak mluvil, rikal ze je to tady super a ze by se chtel nekdy vratit 🙂 ,no a pak nas Stepanek 😛 vybornej setik a myslim, ze jeho zarazeni mezi W a S bylo idelani. No a pak? Jak uz tu rikal Jesse, tak to je tyran :oD pecka za peckou, za celou dobu sem si skocil pro jedno piti, kdyz zahral fly away, tak sem si hned vzpomel na retro, na tu paradni atmosku co tam byla na pepeho a v tu chvili se na me otocil škvára a zeptal se me: byls v retru? :oD:-P naprosto luxusni set a doufam, ze se nekdy dostane mezi nas smrtelniky 🙂
Jinak fleda opet super, trosku teplo, ale lepsi nez zima :´-)) Jedine minus z me strany bylo snad je to vyjety hovado, co vyskocilo nahoru a stouplo si za simonem :_):_) .
Tak to asi vse 🙂 Zaverem zdravim vsechny spolu-parmeny!! 🙂19. 1. 2008 v 14:19 #62456bajkal
Členhujjjjjjjjjjjjjj neeee:-)¨Bylo famoznegrandiozni akce.Ted jsem vstaval:-)Moc dekuju tymu Fleda.cz:-)vyrysovi,Deivisovi a spol:-)Will no proste bomba a co pak prislo o Simona,jeste ze to nebylo dele.jinak bych tam skolaboval:-)Jeste,ze jsem moc nepil.Dekuju mym spolukalicum,Gozmo,Hoky,Armin,Langy jeho mlada,Dejv a spol.-)Nebudu to cele jmenovat:-)
Priste to roztocime vice drahousku:-)
¨Moc se tesim na videa a fotky.Jinak at uz je 7.3.08:-)19. 1. 2008 v 14:07 #62455katterina123
Členahojky lidicky, sice jem to z vas mela do postele pro tenhle vecer nejblize ale ozvam se az ted. tak vyrizena sem z akce uz dlouho nebyla. jak tu uz bylo receno,to co predvedl Simon to se neda ani popsat. odejit na pro piti a prijit o chvilku si nato zaparit..to proste neslo. opravdu neskutecnyB-]
byla to moje premiera v tomhle klubiku a musim priznat, ze taky ne urcite posledni navsteva.opravdu sem byla hrozne mile prekvapena;-)
ale komu patri nejvetsi dik tak to jste vy….lidicky z trance.cz…..bez vas si to tam opravdu nedokazu predstavit a taky diky vam to byla jedna z nej akci co jsem,kdy zazila…..
doufam, ze jste dojeli v pohode a tesim se, až zase společně zapaříme
(PS: ještě jsem do neděle tady v Brně takze videjka budou na netu do neděle večer, dam vedětB-]
19. 1. 2008 v 13:25 #62450Kamca_
ČlenTak já taky přidám pár dojmů 🙂
Byla to úplně neuvěřitelná akce!!!! Jednoznačně vede set Simona, u kterýho jsem fakt skákala jak o život :-P.
Byl to jeden z nejlepších setů, jakej jsem na akci kdy slyšela, řekla bych, že i možná nejlepší!
Ale takovejhle nářez jsem tak trochu čekala po tom, co jsem si stáhla před touhle akcí několik jeho setů :-).
Jinak Deepres hrál hodně dobře, ale slyšela jsem asi jen půlku.
Will mě trochu nudil a skoro celej jeho set jsem prokecala :-).
Stepan byl úžasnej! Výborně nažhavil publikum na Simona, hlavně Southern sun mě dostalo:-P.
A Typhoona na konci jsem už neslyšela …
Taky mě docela vadilo to vedro, ale dalo se to přežít. Příště jedu určitě zase bez váhání. Taky si troufám říct, že tohle byla jedna z nejlepších klubovek u nás!
A omlouvám se všem, s kterýma jsem se na konci nerozloučila, už jsme museli jít 🙁
Zdravim spolupařící Foxe, Radushku, Star_guitar, K1aptchu, Newmana, Sickboye, Mountainera, Hellmana, dance-girl, Škváru, Paldu, Davea, Honzina, Payu, Lwici a další, na který jsem zapomněla. Bylo to super!!! Díky!
Těšim se na fotky!:-P19. 1. 2008 v 13:09 #62448TIGI
ČlenPsal nekdo tracklist ? At vim o co jsem prisel ?
19. 1. 2008 v 12:36 #62446hoky
Členwow tak já se teď probudil a stáleplnej těch asi nejkrásnějších zážitku to tady tak lehce shrnu 🙂
už moje 5 emotion a jako vždy naprosto dokonalej mejdan, jediná výtka fakt to nehorázný horko ale s tím se asi nic neudělá, k výkonům djs taky nemám žádnou výtku Alexx na rozjezd hodně moc dobrý, Depress to samý od Willa ač ho jako dj moc neznám sem takovej setík čekal a potěšil mě mile, ˇ3těpán opět potvrdil že umí a Oceanlab na konec byla lahůdka:´-(mno a to co předvedl Simon to byl neuvěřitelný, sem snad nikdy takhle nehorzně nabouchanej set neslyšel, ke koncu jeho setu už mi absolutně nestíhali nohy a fakt sem byl už rád že svůj set zkončil a já si mohl vydechnout a odpočinout:oP prostě F16, VdM- fly away (CG mix) a samo Without you prostě kráásatakže závěrem VELKEJ DÍK organizačnímu týmu a všem djs fakt respekt;-):oP
jinač samo zdraví všechny z kotle bylo vás am spousta takže zdravím a díky vám za další užasnej zážítek, uvidíme se na 4 strings19. 1. 2008 v 12:31 #62445Hustey
Členjojo grandiozni vecirek : ) fleda je fleda, velmi me potesilo jak se v prubehu vecera zaplnila, tak to ma byt B-]
19. 1. 2008 v 11:37 #62444Jamie
ČlenTak jsem prave dorazil domu no a co k tomu dodat 😛 proste naaadhera. Dorazil jsem do Fledy okolo 10, slysel sem aspon kousek Depresse, vrchol jeho setu Maor Levi – Shapes, pak Will – ze zacatku me trosku nudil, ale po Falling se to zmenilo, ke konci do toho uz solidne busil.
Stepan Bruck – borec, Ascent sem slysel na party poprvy – uzasny, pote zopakoval Shapes (coz mi vubec nevadilo) a pak me malem trefil slak, kdyz sem slysel 1. tony Southern Sun, tohle slovy nejde vyjadrit jak mi mrazilo v zadech :´-(¨super set a jeho zarazeni mezi Willa a Simona bylo opravdu opodstatnene, dost lidi nakopnul (a me malem Oakenfeldem zabil :oD)
Simon Patterson – my favourite dj a dneskem to jen potvrdil. Takovy set sem v zivote neslysel (doufam, ze aspon casem se dostane mezi lidi,tohle by nemelo zustat utajeno).Za cele 2 hodiny mi nedovolil dojit si koupit neco k piti, vyber tracku z meho pohledu absolutne dokonalej!! A&B – Home, Big sky, F-16, Bulldozer, Fly Away + spousta dalsich znamych veci, tesim se na tracklist. Pri Without you sem malem uronil slzicku, to byl vrchol vrcholu snad vsech parties.Ostatni dje sem neslysel, jel mi bus…
Fleda byla dost nacpana, obcas se nedalo skoro ani parit, ale pri takovy sestave se ani nedivim. Jo sauna to byla pekna, vetrani chybelo.
Publikum bylo fantasticky, jak uz bylo zmineno, skakal a tlekal pokazdy celej klub a tak by to melo byt, to dela super akci. Zvuk paradni, opravdu paradni, svetla take.
Celkovy hodnoceni, nejlepsi klubovka v zivote, Simon je party killer, kdo nejel muze jen litovat.
Jel jsem sam ze Strakonic, sice to vyslo draz nez treba TM, ale opravdu to za to stalo!!! Doufam, ze se uvidime na dalsi E-Motion, thanks to Vyrys+Deivis19. 1. 2008 v 11:01 #62443mountainer
Člentak, posádka Foxcaru je doma a já skoro nemám slov :-O…bezpochyby nejlepší E-Motion, ba dokonce podle mého jedna z nejlepších klubovek u nás…Simonův set mě doslova roztrhal na kusy, na konci už jsem byl asi tak pět minut před smrtí, to prostě nemělo obdoby a dlouho na to budu vzpomínat :oP letošní laťka je fakt zatraceně vysoko a jestli v podobném duchu bude pokračovat celý rok, máme se teda na co těšit 🙂 výrazně tomu všemu pomohla i neuvěřitelná atmosféra, kamkoliv jsem se hnul, tam byl někdo z vás známých, paráda…tomuhle říkám trancové publikum – tentokrát neskákaly jenom ojedinělé skupinky, ale celý dav, to se málokdy vidí…za jediná negativa bych označil tu monstrózní saunu a pro mě slabší set Hollanda, ale to se ve výsledku skoro ztrácí 😀 no prostě 11/10…zdravím všechny spolupařící, snad jste všichni dobře dorazili
19. 1. 2008 v 9:50 #62441Jesse James
ČlenAkce uplně skvělá :´-)) ale Simon je tyran – myslim to v tom nejlepšim smyslu – tyran protože hrál jednu pecku za druhou a mě bolely nožky a nemohl sem odejít – no řekněte samy :_)
Sem si dneska objednal kolečkové křeslo 😀
Jo a abych nezapoměl – zdravim Star_Guitar, Lukina , K1aptchu a Ondraba, které jsem měl čest poznat 😉19. 1. 2008 v 9:35 #62440Starf
Členmazec mazec mazec….
deivisi, mas dalsiho pravidelnyho navstevnika, ze ja se na tuhle akci nezajel podivat uz driv 🙂
19. 1. 2008 v 9:29 #62439alexx
Člento byla ale jííízda :´-))
19. 1. 2008 v 9:28 #62438Taucher
Členvyrys+deivis: Děkuji za možnost být na nejlepší klubové trance párty ve svém životě, aspoň co se týče hudby B-]
Akce byla naprosto perfektní, vyzvednul bych zvuk a světla, neměly chybu! I pařících lidí bylo víc než na minulé..
Můj vrchol večera byl nejspíš Vincent de Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix) a určitě F-16ka (to už jsou dva vrcholy 🙂 )
Jinak vyrysi, myslíš že ten Simonův set nebude možné zveřejnit ani později? v době kdy už ty songy budou venku..
Všem co nebyli – o hodně jste přišli :-! -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.