TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-MOTION dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 273 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel vyrys a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 275)
  • Autor
    Paya
    Člen

ten song z teho videa by imho mel byt Vandit, myslim, ze uz jsem to aj slysel na akci a kdybych mel lepsi pamet, tak bych rekl rovnou, ze to byla Vandit Xmas Night … mozna to vysvetluje, proc Simonovi tak zalezi na tom, aby se ten set nezverejnoval (ackoliv ted uz vime, ze je to bezpredmetny pozadavek, protoze zaznam neni)

deivis
    Člen

Hustey – ja sve tipy mam ale po zkusenost se zlatokopy je zde rikat nebudu.. 🙂

Lukin_
    Člen

Nuld@ napsal(a):
    ——————————————————-
    > ty woe lidi že vás to bavídjz.cz :oD

TO teda baví že jo hellmane a paldo:oD

vyrys
    Člen

Simon: ses fakt dobrej
    Stepan:eee:-O

deivis
    Člen
    deivis
    Člen
    K1aptcha
    Člen

nj tak taky jugoslávský mafián Milan Vraźdić :oD dej si na mě bacha :oP

jinak fota a videjka dokonalá!
    dobře Ondrab, dobře Katterina, dobře my, dobře Simon!!! jazdá!!!

mountainer: uničovská kravata byla pěkně pevně utažená, škrtila víc než libereckej motýlek 😀

vyrys
    Člen

hej kurna, kdy se to spolecny foto fotilo? nema to chybu! hlavne znovu trancem polibeny Skvara, ktere urcite rve Home:oD

milan
    Člen

Hustey – Pro Joonasa dávám hlas taky:oP

Hustey
    Člen

tak paradni klubovka, jde krasne videt jak teto akci Fleda pomaha : ) bylo fajn videt plny sal a optimistickou atmosferu B-]

co takhle nejake tipy na djs na druhou cast roku? Joonas Hahmo a Niklas Harding? : )

DjDkD@ve
    Člen

Tak jsem se uz taky vratil z Brna……..

Co se party tyce, tak jedine, co by se dalo vytknout je ta jiz nekolikrat zminovana sauna, jinak hudebne to bylo paradni, predevsim set Simona byl fantasticky a z meho pohledu polozil vsechny ostatni na lopatky :oD

Jako druhy set vecera bych videl ten Stepanuv (prvnich cca 20 minut jsem nebyl, protoze jsem delal anketu) a hned v zavesu se u me umistil ten Holanduv set……….

Na zacatku byla vlastne jeste jedna usmevna prihoda, kdy me (a jeste nekolik dalsich) vyhazovac nechtel pustit do hlavniho salu stim, ze je akce az od deviti a pritom tam uz skoro pul hodiny hral Alexx :oD

Zdravim take vsechny co jsem tam potkal, vypisovat to nebudu, protze bych u toho stravil mladi, bylo vas opravdu moc :oD
    No a samozrejme zdravim i posadku spolecnosti Foxcar :oD

milan
    Člen

mountainer – nj, ono to vypadá jako bych ju škrtil co?:oD…Ale já to tak nemyslel:´-)):oP:oD

Vojtass
    Člen

Opravdu, opravdu, opravdu ne clovece;-)…ale tak zni to hezky,kdybych tak jeste rozjizdel stejne bomby jako on, pak by mi to vubec nevadilo:_)

Sq4Raa
    Člen

Kecáš!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.