Úvod › Fóra › Trance Diskuse › E-Motion with 4 Strings – dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 115 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
dance-girl a poslední změna proběhla před 16 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 3. 2008 v 16:38 #72106
hoky
Členpřihazuju odkaz na fota
http://websound.eu/online/foto/828/e-motion-7-3-2008-fleda-brno-czech-republic
10. 3. 2008 v 15:56 #72100mountainer
Členjá to řikal, že je zrovna DjDkDave v sedmym nebi, když zazněl Oxygen Essential sm0 já si to dal taky moc rád sm5
souca: teď si dej 4 dny úplnýho klidu, aby v pátek vypuklo to pravý peklo na zemi, Tyas už je prej nažhavenej jak my na něj sm010. 3. 2008 v 13:48 #72085souca
Členuuuuááááááááááááá to byla pařba!!!! podruhé na E-motion a podruhé naprostá spokojenost. Myslím, že tuhle party už jentak nevynechám. Atmosféru, která zde panuje, bych přál i ostatním trance klubovkám.
Nifra – tuto sympaťačku jsem slyšel poprvé a musím říct, že mě velice příjemně překvapila. Songless a Heart to Heart mě dostal do varusm5
Štěpán – výborný start s Off the world (doufal jsem v něj), pak upliftová pohodička (Let go jsem bohužel propásl) a závěr s Binary Finary a Sweetest dreams. Super! Ačkoliv na minulé E-motion se mi jeho vystoupení zamlouvalo více.
4 Strings – Mazec!!! Hned na úvod mě rozsekal s The Fall a pak už to jelo. Absolutně našláplej set. Jedna pecka střídala druhou. Vrcholem party pro mě bylo Silence! Nečekal jsem, že to ještě někdy uslyším naživo. Bomba! Jan za mixákem předváděl neuvěřitelný věci. Takhle pařícího a komunikujícího dje jsem ještě nevidělsm3 Skvělý výkonsm11
Revolt – jeho set jsem pojal spíše odpočinkově, vzhledem k naprostému vyčerpání po 4 Strings a vyplatilo se! Na b2b jsem byl opět „svěží“sm0mezi negativa bych zařadil saunu a výpadky zvuku. Snad se toto příště podaří lépe ošetřit.
takže závěrem děkuji Deivisovi a Vyrysovi za uspořádání další luxusní akce a ostatním spolupařícím za vytvoření nezapomenutelné atmosféry. Zdravím dámskou posádku Seatu (Ibiza?) a moc děkuji za odvoz.
Doufám, že někteří místní absentéři se polepší a dorazí aspoň v pátek do Retrasm3
10. 3. 2008 v 1:27 #72030DjDkD@ve
ČlenJo a dodatecne preji vsem oslavencum vse nej, uplne jsem zapomel, ze jste slavili sm15
Mam toho v posledni dobe az nad hlavu a nektere veci se mi jednoduse vytraci z makovice, ze by to delal ten pitomej skopcak, kurnik jak on se jmenuje, jeste pred chvilkou jsem to vedel sm15
Jooo a jeste jeden postreh, 4 Strings me neskutecne potesil kdyz zahral Oxygen Essential (to je moje osobni number one lonskeho roku) a u nas jsem to na party slysel poprve (zatim jsem to slysel pouze 2x, a to v Polsku sm15 ).
9. 3. 2008 v 22:32 #72006Paya
Členvyrys: prosim, prosim, prosim, prosim sm4 rádo se stalo sm0
9. 3. 2008 v 21:42 #71996Gizmo
ČlenTakže oslavencům vše nej a ať akce rostou a rostou. Jak koukám na videa tak světla oproti minule +500% kvalita (tzn citlivě a dobře rozmístěné – projekce neutopená jako minule) teším se na příště a doufám, že tentokrát to bude o5 i se mnou. sm4
9. 3. 2008 v 21:27 #71993vyrys
ČlenVam vsem, co ste v patek na Fledu prisli, patri velky dik. Tomu, kdo prisel uz na me, patri este vetsi dik, komu se navic moje pojeti zacatku party aj libilo, tak tomu patri nejvetsi dik a kdo mi aj popral k narozeninam, tak tomu patri uplne ten specialni diksm0sm4
9. 3. 2008 v 20:56 #71988urorkinator
Člentakže dojmy od urorkinatora:
Nifra – slyšel jsem kousek, ale takový nějaký, normál, no sm3 neurazilo…
Stepan Bruck – nemůžu si pomoct, ale tenhle „kluk“ má za ušima a i přes chvilkové přeskakování zvuku zleva doprava (skoro jako v It’s all gone Pete Tong sm0) tak to byl vážně parádní setík …prostě umí
4 Strings – Robert Miles – Children, Delirium – Silence, Underworld – Born Slippy, 4 Strings – Take Me Away, Three Drives On A Vinyl – Greece, apod? nemůžu si pomoct….ale nejen timdle mě dostal,…byla to paráda…nádhera….
Revolt – nevim, asi by měl trochu trénovat…pak když mu šel pomáhat a zachraňovat mu ten jeho alá techtrance set Jan z 4 Strings…bylo to jinde…byl nejslabší z večera
Ljuk-M – taky se mi to líbilo 🙂 umístil by se před Nifrou a za Stepanemorganizace: Deivis umí, je to tak a tak to bylo…rozhodně začínam zjišťovat, že v tom Brně,..ta e-motion má prostě své místo a něco do sebe…
lidé a klub: nebudu to hanit, kvuli pár jedincům, kteří tam omezovali můj prostor jelikož nebyli schopni si stoupnout o metr dál, kde bylo místa dosti – mluvím o individuích co tancujou v rytmu „nahoru dolu dáme ještě 3 série, apod.“ prostě takoví ti debilové z posilovny co umí jen zvedat činky – ale ti budou vždy a všude ….
…prostě, bylo to jinak super! a Jan teda si to evidentně taky užíval
edit1: jo a bylo tam šílený vedro…asi někdo zapomněl vypnout topení….nebo to bylo těma metrosexuálníma kulturistama sm13
edit2: pár fotek ode mě http://u-heaven.com/?parties&fotogalerie=4stringsemotion …už mě ten compact s*r* sm13
9. 3. 2008 v 19:35 #71974dukelak
Členz „Take me away“ regulérní husí kůže…sm4…ale pořád dokola si dávám ten mashup Daydream vs. pozměněny Anticipation…když to do Daydreamu zaznělo,tak se mi snad klepala brada sm2stárnu & senilním…:D
9. 3. 2008 v 19:34 #71973Jamie
ČlenHustey: to je mozna fakt, to mi nenapadlo, ja si rikal, ze mi tam neco nesedi sm15
9. 3. 2008 v 18:35 #71968Ajinka05
ČlenDooooobry večer,
tak jo, bylo to dobrý sm13 né fakt se mi to líbilo až na tu klimatizaci, to mě tak odrovnalo ta sauna, že už jsem nebyla schopná pařit sm17 i když na Thrill a na What The Fuck jsem si řekla, že budu statečná a pak jsem pařila po troškách, aby mě nevezli nohama napřed :-/
Jinak zdravím všechny, vy víte 🙂 pá9. 3. 2008 v 18:35 #71967Hustey
Člento dela ten opilecky zpev sm0
9. 3. 2008 v 17:31 #71961Jamie
ČlenAz mi z videa Take me away mrazi v zadech, atmoska musela byt uuuzasna sm19
9. 3. 2008 v 17:11 #71956Flash2001
ÚčastníkSakra, hned bych se tam vrátil…
9. 3. 2008 v 16:50 #71953hoky
Člendeivis. vše nejlepčí a díky za super akcu, v květnu naviděnou
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.