Úvod › Fóra › Trance Diskuse › E-Motion with 4 Strings – dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 115 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
dance-girl a poslední změna proběhla před 16 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8. 3. 2008 v 15:52 #71843
f1d0
ČlenHustá kalba sm10 (teda, podle toho mála, co si pamatuju, alkohol je metla lidstva a na Tyase razim jedině s matonkou sm15 )
Dorazili jsme na začátek Štěpána a už chápu, proč ho všichni vždy tak chválí, hodně luxus setík. A 4 Strings? Masakr, k tomu se nedá nic víc dodat.
Jinak všem ahoj, uvidíme se v Retrusm4
8. 3. 2008 v 15:29 #71839Binary
ČlenNo.. podle očekávání další mazec.. ani tenhle díl EMO-tion mě nezklamal. sm0
vyrys: slušnej set na začátek, jak už bylo zmíněno s highlights The World Doesn’t Know a Hello Strings
Nifra: hrála pěkně, celý se to neslo v Coldharbour soundu.. nejvíc mě rozsekala Progresia – Tears Behind Sunglasses a Nitrous Oxide – Waves (omfg what a choon!) sm10
Stepan Bruck: nakopnul to hodně slušně hitovkou Off The World (Gareth Emery Remix) – parádně sem si zazpíval a zaskákal sm15 a pokračoval dalšíma lahůdkama jako Whiteroom – Someday nebo PVD – Let Go.
Jan de Vos: neskutečnej sympaťák.. hodně si to užíval a dost brutálně pařil sm3 Zahrál spoustu skvělých věcí nejen z vlastní produkce. Komunikace s publikem výborná.. už se těšim na ty fotky a jsem rád, že jsem mu mohl osobně poděkovat za parádní set.
Revolt: hrál solidní techtrance – Onova Platitude (Sebastian Brandt Remix), Technology atd., ale už jsem byl celkem mrtvej a chvíli jsem taky pobyl na 2nd stagei.
Ani mi tak nevadilo to vedro, jako spíš ty hovada (zřejmě místní), který se tam přišli jen zfetovat a obtěžovat kymácením a padáním svoje okolí. A tradičně č*ráci co se furt cpali před dje – pak už tam museli vyslat ochranku, aby je odháněla… V Mecce by je security seřezala jak psy.. sm15
a jinak zdravim všechny známé i nově poznané. See ya next Friday. sm11
8. 3. 2008 v 15:16 #71838styk pohlavson
ČlenCo dodat?.. sm3
Zvuk super, prostor super, lidi až na výjimky super,
(kam se hrabe atmosféra na koncertu holandskýho cocaine boye na Emotion.. sm15Před emotion se o mě pokoušela chřipka, ale myslím, že bacily jsou vypocený
na půl roku dopředu.. sm0Jan je řízek, pohodář jako sviňa, až jsem měl dojem, že ho někam
vytáhneme na pifko.. sm15
Díky všem za skvělou pařbu, speciálně Vencovi, Flashovi2001,
Payovi, Bajkalovi, Binarymu, jeho kámošovi ze Svitav, se kterým jsme
kecali s Janem v šatně asi půl hodiny a prostě všem.. sm3
a prostě všem,s e kterýma jsem za ten večer hodil řeč…Deivis – big respect! sm4
8. 3. 2008 v 14:34 #71828Flash2001
ÚčastníkMoje osobní dojmy z akce:
Prostředí: Fléda je pěkný klub, ceny na barech nebyly nijak zlé (Becher+Cola za 63 není nehorší), ale ten vzduch…Kam se hrabe sauna, lilo ze mě jako kdybych snad běžel maratonsm15 Všudypřítomní „ohleduplní“ kuřáci tomu vůbec nepřidávalism13 Sakra, to si to fakt nemůžou odpustit a užít si akci bez cigára v hubě?
Lidi: až na všudypřítomný smrad z cigaret a pár pochybných individuí byli lidi v pohodě, známých jsem potkal celou řadu a poznal i nové tváře
DJs:
– Vyrys: spokojenost, hrál fakt pěkně, získal si mě už tím, že zařadil Shahův baleárický sound
– Nifra: nejen, že se na ni fakt pěkně kouká, ale navíc ještě hraje fakt výborně, celý set našláplá jízda
– Štěpán: jízda pokračovala i při jeho setu, tak max spokojenost
– 4 Strings: tady taky nemám, co bych vytknul. Našláplý energický set, skvělá komunikace, navíc pohodářPak bohužel došly síly, navíc ten vzduch (bublinky kyslíku aby člověk lovil), takže Revolta a pak Ljuka-M jsem bohužel moc neslyšel, což mě mrzí. Vrátil jsem se ještě na B2B, kde jsem při Oceanicu odevzdal zbytky sil a pak už vůbec pařit nemohl, jen relaxovat
Celkově dávám akci 9/10 (bod dolů je za ten vzduch + kouř z cigaret)
Pro jistotu, abych na nikoho nezapomněl, tak zdravím úplně všechny.8. 3. 2008 v 14:00 #71821McJenik
Členopet luxusni trance akce, deivis je buh klubove sceny <3, z toho co sem slysel:
Nifra paradne to naslapla a rozparila celej klub, libilo
Stepan Bruck trochu zazdil po Nifre, na minule emotion s pattersonem se mi libil vic
4 Strings paradni naslaplej set plny energie (The Fall v Durandove remixu na zacatku dostal lidi dost do varu), komunikace s publikem taky na jednicku, jedina vytka k pridavku trochu sem doufal ze misto Take me away znova zazni Diving ale co uz:]
Revolt decentni tvrda dodelavka okorenena b2b s 4 Strings, kterou uz sem silove moc nestihal tak sem zkousel aspon poslouchat:]Atmosfera, svetla, zvuk, projekce vsechno paradni, jediny velky minus vedro na tanecni plose v main timu, mozna by nebylo na skodu zakazat koureni a investovat do klimatizace jak to byva ve vetsine zapadnich klubu
jo abych nezapomnel zdravim pocetnou trance.cz crew, se kterou jsem se potkal
8. 3. 2008 v 13:37 #71818Tecko
ČlenHustey: pivko neresim to bylo v poho…jenze jsem byl ridic..dal jsem si matonku sport dal jsem ji pul sta tak rekla ze jeste 10Kc tak jsem na ni vytlemil ale rikam kdyz je zizen bohuzel. matonka sport na trnasmission 4 stala 40kc…zlaty. Kdybych nebyl ridic piju pivko…:) to uz taky drahy nebylo…za 24Kc 🙂 nemam rad plzen
8. 3. 2008 v 13:24 #71817Hustey
ČlenTecko: co to placas? ceny na barech ve Flede jsou naprosto luxus, nevim v cem vidis problem, kdybych na halovce dostal Plzen 12° za 34 Kc, tak se tam mozna vyjimecne opiju : )
celkova akce parada, nejvetsi masakr na cele akci byly damy, ktere prisly, fakt grandiozni zeny moc.
hudba celkove docela diskoteka, chtelo by to pritvrdit a mene zpivankovat : )
8. 3. 2008 v 13:24 #71816Gizmo
ČlenDeivis & Vyrys : můžu nahodit obvyklý dotaz – budou sety ??? Moc moc rád bych si poslechnul co se tam dělo, když už jsem tam nemoh bejt …. sm9
8. 3. 2008 v 13:04 #71814Lukin_
ČlenJo ten čurá* tam byl už minule. Vlezl za Simonem když hral a Simon nechápal o co jdesm6 ale tedka ten týpek dělal zase blbostism6 Takovým lidem bych zakázal chodit do klubu nebo bych je vyhodil a nepustil už dovnitř!
8. 3. 2008 v 12:57 #71813Tecko
ČlenTak ja byl na E-motuion poprve a docela prekvapen. Party se mi libila. Zvuk super vykony Dj’s taky. Takze reakce z predchazejicich dilu byli na miste. Nezklamali jste me..krome cen na barech teda….sm10. ani na halovkach nejsou takovy ceny. Jinak musim taky vytknout jak psal ayrton nade mnou blbecky co prijdou odnekud pari 3 minuty a pak odejdou a rozhodi celej system pareni…to me vytacelo..a nejlepsi je kdyz si tam vykaldaji a kimaci se…sm17. A az na nektery pripady z kterych by maminka doma radost nemela to bylo super…A taky nemuzu nezminit to obrovske (slovy Obrovske) teplo. Lilo ze me jak z kona i kdyz jsem tancil u vetraku. Nechapu jak to vypadali ti uprostred a to jeste skakali a parlili o 100% vic jak ja…chvala vam. Stim by to chtelo neco udelat. JInak na dalsi urcite zavitam….
4 Strings rulezzz – neskutecnej masakr8. 3. 2008 v 12:26 #71812Czernousek
Členpro mě super večer, moje první E-Motion a rozhodně né poslední sm5 sm0
krom té sauny, pár vypatlanců a prohranýho fotbálku sm16 sem si to parádně užil a cesty do Brna nelituju8. 3. 2008 v 10:35 #71800Lukin_
Členluxus,luxus kua to byl luxussm16
Vyryse sem slyšel jenom hodku a moc se mi to líbilo..Rád bych si ho zas někdy poslechl
Nifra zahrála úplně perfektně a nejlepší okamžik byl když hrala své „ready“ to byla parádasm5
Štěpán toho sem neslyšel v tu dobu sem lítal vedle na stageism2
4Strings: Nemám slov! absolutně famozní set, neuvěřitelná komunikace s lidma, neuvěřitelný výběr tracku, 3x Take me away slyšet bylo neuvěřitelný! Jan se perfektně předvedl jeho premiéra byla více než famózní
Revolt: Na Petu sem se těšil a slyšel sem cca půlku jeho samotného setu a líbilo se ale potom brutální přídavek v podání b2b s Janem a potom samotné loučení Jana s davem bylo krásnysm5
Ljuk-m toho sem neslyšel byl sem vedle na stage a bavil se tam takže nehodnotímcelkově mám úplně ty nejlepší dojmy, kupa přátel, více než skvělá hudba co více si přátsm16
8. 3. 2008 v 10:29 #71799mountainer
Člentak po tradičně náročný cestě už jsem taky úspěšně doma a velká spokojenost sm5 Jan de Vos neskutečnej pařan a šoumen, aby DJ takhle řádil s lidma, to se málokdy vidí sm3 že si to neskutečně užíval potvrdil i ten fakt, že chtěl hrozně hrát znovu a deivis tlaku okolí nakonec podlehl a zařídil ten závěrečnej b2b, super! sm0 líbil se i vyrys a Nifra (olala, ty Slovenky…), mrzí mě, že jsem zase prošvihl velkou část setu Stjopy, ale páchal se rozhovor…jediný mínus už výše zmiňovaná pekelná sauna, možná i větší jak minule, ale což…díky E-Motion crew za další výbornou akci a díky trance.cz grupě za spolupařbu sm4
8. 3. 2008 v 10:24 #71798hoky
Členmno tak taky něco málo přidám. Emotion prostě a zase luxusní kalbasm0
k djs
Vyrys: no za tu půl hodinu si mě získal trackama Tilt-the world doesn´t know a synergy-hello strings, který se hrály v době kdy jsem začal trance poslouchat aktivně čili 3-4 roky zpět a nečekal sem že bych je někdy někde slyšel live takže za tohle vyrysovi veelkej dííííknifra: jo tak to byl taky dobrej setík, nejvíc mě potěšila anticipation a na závěr setu nitrous oxide-waves to sem byl v 7.nebi, navíc je to moc pěkná žesm0
štěpám: no klasicky mě nezklamal, ještě sem ho neslyšel hrát špatně, vrchol setu Selu vibra-divine
4strings. no co k tomu dodat, měl sem od něj naposlouchaný dost ale takovejhle kolet sem nečekal, potěšil hned na začátku WOW- the fall (duranduv remix), rozsekal mě Thrillem (btw skákačka v kruhu neměla chybusm0) no a pak samo take me away co víc si přát že (hned sem si to musel ráno pustit)
na závěr BIG THANKS to Deivis,Vyrys,Nifra,Štěpán a 4 strings a taky Martinovi a iamkovi za to že mě svezlism0. No a taky zdravím všechny co sem tam potkal a že vás tam bylo hodně, těším se brzo na schledanou
8. 3. 2008 v 10:13 #71797bajkal
Členrespect to Deivis jsi proste buhhhhhhhhhsm3.Jinak nadhera,toto budu poustet na draze do rozhlasu misto hlasenism3.Trancove setysm2.At zije E-motion,at zije trance a lidi z trance.czsm5sm5sm5
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.