TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno

• Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 325)
  • Autor
    dukelak
    Člen

budu sm2 …a na lanže se velice těším

uvidíme se tam! i na dubnové 🙂 uvidíme, jak to dopadne 🙂

dance-girl
    Člen

já se tentokrát taky neukážu, ale s dubnem počítám sm3

Flash2001
    Účastník

Kamca: no my to prave ted resili s kamosema a vesmes se na tom shodujeme, ze se ukazeme v Brne. Dyka v klubu bych slysel rad, ale pokud by mel hrat jen 3 hodiny a zbytek casu Burak s Poliakem, tak by me to spis nebavilo (oba dva nijak zvlast nemusim)

Kamca_
    Člen

Flash: No to si myslim, že bude určitě lepší než Pure 🙂 ale tak uvidíš. Na tý dubnový určitě budu

Flash2001
    Účastník

Kamca: já tam budusm4 A čím dál víc se kloním k tomu, že lístek na dubnovou Pjůr prodám a místo toho pojedu opět na Emo

Kamca_
    Člen

koukám, že tam nakonec fakt nikdo nebude …

hoky
    Člen

no tak u mě to taky vypadá že nebudu moct dojetsm9

Hustey
    Člen

skoda ze se ty sety nedaly nahravat : )

vyrys: dik za podporu : )

to nevím ale vyrys byl z tohodle včera odvařenej a ptal se mi co to bylo za track jenže já doma na rychlo něco naházel na cd stylem to je dobrý to by se mohlo libit lidem (no moc jich nepřišlo warm up jak má být ) to beru takže jsem asi u tří věcí neveděl co to je .. (popravdě ja nikoho z toho tracku neznám… jak říkám libilo se při prewiew.. šup s tím ku mne a hurá na party..)

vyrys
    Člen

[quote majklhauske]btw vyrysu ten track po kterém si tak pásl jest

Roland and Wright -Mysterious Movement (Pierre Pienaar remix)[/quote]

no tak to mi vubec nic nerika, ale vcera me to hodne oslovilo, diky!

K1aptcha
    Člen

majkl: prostě vzhledem k line-upu mi nevzniká (resp. pravděpodobně nevznikne) takový užitek, abych do toho investoval svůj kapitál, riziko je vysoké (hezky ekonomicky řečeno sm15)… a už cesta mě stojí 2x víc než vstupenka sm6
    a jj od počátku jsem trošku špekuloval (i když si pamatuju, jak jsem ještě Deivisovi na ICQ psal, že je to docela dobrej výběr, tak jsem změnil názor), přecijen Lange, jako dobrý klasiky (ale to zahraje tak 2 nebo 3 tracky), ale současná produkce mě tolik netankuje, na Shkuroffa (nebo jak se píše) jsem slyšel jen negativní ohlasy, Štěpána jsem slyšel hodněkrát a spolu se zbytkem line-upu mě to prostě nevytrhne, navíc, jako již klasicky na českých parties, žádný hard trance, prostě vzhledem k tomu, co do toho vrazím, tak ne
    jů hele Pienaar sm3 to tam bude někdo hrát? sm2

btw vyrysu ten track po kterém si tak pásl jest

Roland and Wright -Mysterious Movement (Pierre Pienaar remix)

houska: Klapčovi se tam od začátku nechtělo, když to chceš na plnou hubu :-X

mno osobně to vidím na to že klaptcha si prosadil že na žadnej nudnej uplift už jezdit nebude ale na plnou hubu to tu nikdo nenapíše…sm14sm15sm16sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 325)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.