TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno

• Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 325)
  • Autor

vyrys: prachy, prachy, prachy… sm7
    ale na Activu určitě dojedeme, i kdybych kvůli tomu měla začít krást!

Škvára: nj já to nechtěla říkat nahlas, víš….

Sq4Raa
    Člen

vyrys: Vyšlo najevo, že nejedu sm2

vyrys
    Člen

[quote Star_Guitar]tak my se tam nakonec s Klapčou taky bohužel neukážeme[/quote]

copak?

vyrys
    Člen

Hustey je skrytej DJsky talent vazeni pratele!!!! a myslim to naprosto vazne!

jinak an emotion nevím jestli se ukážu.. uvidíme.. neustále cestovaní do a z brna nedelá mé portmonce dobře.. 🙂

voe jich je 37 a z toho jich tak 10 bude nepoužitelných bo rozmazané a tak.. jako na webu budou ale později.;)

Hustey
    Člen

majkle nahod fotky z warmupu : )

tak my se tam nakonec s Klapčou taky bohužel neukážeme

vyrys
    Člen

[url=http://www.rave.cz/clanek.php?id=12377]Rozhovor s Langem[/url]

deivis
    Člen

[quote majklhauske]mno když si to porádne přečteš tak uvidíš že to je lehce o nečem jiném než píšeš..
    ano psal mi štepán jak se veci mají tak jsem pak psal karlovy a tázal se jak se věci mají. Z mého pohledu tiskovka ve středu nebo spíše čtvrtek na akci v sobotu je nesmysl což jsem mu i řeklvetšina lidí už víc co bude dělat.. Jinak nevím proč má bejt special thread k akci která je dle toho co je psáno warmupem na emotion to za prvé az druhé na co zakladáat forum pro to aby si dj pokecali co zahrajou nebo snad někdo čeká týden před velkou trance akcí v tom samém mestě davy lidí v mersey zde následně diskutujicích ? i když bych štěpánovy davy lidí na akci přál bojím se že to nebude nic moc..[/quote]

Nevidíš do toho. Domluva mezi mnou a Štepánem zněla jasně. Pomož mě s prvním dílem a o ostatní se už postarám já. To že jsem psal tiskovku bylo tak něco navíc. I to že jsem ji vlastně posílal na servery atd..
    Osobně o toto se vše chtěl starat Štěpán sám. Fakt mám své práce dost. Jsou na to dva. On a Vyrys. Dělají to společně, tak ať se kluci snaží. Ja je fakt nemůže přece neustále tahat za ručičky ne?
    Fakt sem pro to udělal maximum.. Oni ode mě na všechny kontakty mají. Jak je ale vidět není to jednoduchá práce 🙂
    Pokud si myslíš že ne tak je to pouze Tvůj názor.. respektuji ho, ale nesouhlasím s ním..
    Dále to nechci řešit, protože nemám důvod to nějak dále rrozvíjet..

mno když si to porádne přečteš tak uvidíš že to je lehce o nečem jiném než píšeš..
    ano psal mi štepán jak se veci mají tak jsem pak psal karlovy a tázal se jak se věci mají. Z mého pohledu tiskovka ve středu nebo spíše čtvrtek na akci v sobotu je nesmysl což jsem mu i řeklvetšina lidí už víc co bude dělat.. Jinak nevím proč má bejt special thread k akci která je dle toho co je psáno warmupem na emotion to za prvé az druhé na co zakladáat forum pro to aby si dj pokecali co zahrajou nebo snad někdo čeká týden před velkou trance akcí v tom samém mestě davy lidí v mersey zde následně diskutujicích ? i když bych štěpánovy davy lidí na akci přál bojím se že to nebude nic moc..

deivis
    Člen

S Karlem jsme domluvený na reklamě. Toto bylo navíc. Prostě byli věci, které bylo důležitější zveřejnit.. 🙂

zruda
    Člen

Asi se do Mersey stavím aspoň na chvílu, ale E-Motion asi budu muset vynechat. Stejně jako tu následující 🙁 Teď se všechno spiklo proti mně, dokonce asi budu muset prodat lístek na Jean Michel Jarreho do Ostravy 🙁

vyrys
    Člen

jak pise Deivis. tu napsanou tiskovku se mnou konzultoval uz minulej tyden…takze taky nevim kde doslo k takovymu zpozdeni zverejneni…

bajkal
    Člen

sm0tos ja razim do brna a docela se tesim po dlouhe dobe jit na partysm4Jinak kdo jede z prahy napiste v kolik vyrazite socko vlakem rad se pridamsm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 325)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.