TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno

• Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 325)
  • Autor
    deivis
    Člen

majklhauske – tak vidíš nekecal jsem.. jen to chce trošku trpělivosti. Karel toho má asi fakt dost ..

deivis
    Člen

Majklhauske – omyl 🙂
    Na trance.cz (Karlovi) jsem posílal i tiskovku, plakaát atd. to že nevyšla je věcí jinou. Čekal jsem až vyjde a založí si na to Karel special forum.
    Nevím proč by to muselo být zde, když je to Shivers.. (V tomto fóru)
    Další věcí je, že když už máš za zavináčem rave.cz, že by jsi ten rave mohl také číst, když už teda prudíš 🙂
    [url]=http://www.rave.cz/tiskovka.php?id=8421[/url]

Další věcí je, že i tu tiskovku jsem psal já a že i v Brně ty plakáty osobně lepím já.
    Řekni mě Michale co proto mám dělat více. Víš, udělal jsem maximum a je potřeba, aby se o to postaral také třeba někdo jiný, protože já své práce mám také dost.
    Aktuálně finišuji s dekoracemi a vizualizacemi na E-motion v pátek je NU Pagadi, kde řeším některé věci a také se chci mít trošku osobního volna na relax.. I tak pracuji od 7od rána do cca půl 10 večer. Zdá se Ti to málo..?
    Tak prosím příště si zjisti info než napíšeš to co jsi napsal.. Děkuji

Hustey
    Člen

myslim ze se urcite neni ceho bat, kvalitni hudba je zarucena : )

Newman
    Člen

Já v Mersey nikdy nebyl, takže kdybych byl místní, tak se jít nebojím sm15

Nevim
    Účastník

tak ja uz mam listky doma takze uz jen pockat na 13.2 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hustey
    Člen

ja kdyz jsem tam byl naposled tak jsem cestou z klubu ztratil penezenku i cerstve novy telefon, takze me vzpominky nejsou taky zrovna buhvijake.

proto to tedka musime napravit : )

Kamca_
    Člen

Hustey: jako to místo je docela fajn jen na něj mám špatný vzpomínky sm15

Hustey
    Člen

jojo prijde vsichni do mersey a povinne uz od deviti, at slysite cely startovaci setik : )

edit: Kamca proc v mersey neee? : )

Kamca_
    Člen

ježiš v Mersey nééé sm15

iamek: hustey 🙂

iamek
    Člen

The designer ? Kdo to je ?

tak trochu nechápu když už je tam přidané to logo a je to jako warm up proč to tu není prdnuté např i třeba v tomto foru, hnedka je vidět že shivers je opravdu akce čistě štepána..:) kdyby byla deivise tak už je ospamovaná půlka internetu takhle o tom krom stepanova IDJ nikde není zmínky.. sm15sm15sm16sm4

[img]http://www.idj.cz/data/gallery/25585.jpg[/img]

Newman
    Člen

Jiss: já se přidám určitě, budu se těšit sm4

Jissiette
    Člen

prochi: aktivaaaaa, zase spolu? :)) na rapidu uz opravili ten server, tak jsem si konecne stahla druhej zip a je to opravdu paradni set … jeste ze tam nejde slyset to nase kdo neskace, neni cech, haha

newman: doufam, ze se pridas a janca taky 🙂

cube
    Člen

citace závěru článku: „byl jedním z těch, kteří v minulém roce dokázali dát tranceu opět ztrácející se tvář.“ – takhle ho chudáka pošpinit že dal tranceu tvář, která se ztrácí… opravte si to slovo „dát“ na „vrátit“ vy spisovatelky 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 325)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.