TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno

• Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 325)
  • Autor
    Kamca_
    Člen

tak mi do únorový emotion nakonec vlezlo něco mnohem lepšího :-), takže to snad vyjde v dubnu …

Bryan Kearney a Activa headlinery dubnové E-motion.
    sm10 sm5 sm5 sm5 sm10

obaja?? no tak tam musím být!!

deivis
    Člen

[url=http://www.rave.cz/tiskovka.php?id=8389]nex E-motion – 17.4.2009[/url]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

flyer supr!

Hustey
    Člen

no do garaze bych urcite nesel.

ve Flede je kazda party specificka, snad jsem tam nezazil spatny vecirek : )

Newman
    Člen

[quote deivis]Takže věřím že do budoucna si cestu na E-motion najdete a to i v případě, pokud se s UM bohužel dostaneme do termínové kolize. [/quote]

Dneska se mě jedna známá ptala, proč prý dávám přednost dubnové E-Motion před Dykem. Následuje naše konverzace na QIPu, ze které je snad názorně vidět, že já si na ni najdu cestu pokaždé:

[quote]... (23:56:28 6/01/2009)
    snad jo, jedes na paul van dyka ?

Newman (23:57:35 6/01/2009)
    nejedu, je v ten samý den, co je další E-Motion, kde je pro mě mnohem lepší lineup 🙂

... (23:58:00 6/01/2009)
    ses fakt blazen, emotion je furt

Newman (23:58:28 6/01/2009)
    ty to nechápeš, E-Motion je tak trochu jiná party 🙂

... (23:58:38 6/01/2009)
    jo trochu mnohem mensi

Newman (23:59:41 6/01/2009)
    no a? ta party je tak specifická, že by se mohla odehrávat i v garáži a bude skvělá 😛
    [/quote]

A tobě samozřejmě taky vše nej v novém roce a ať ho ty a E-Motion přežijete ve zdraví sm3

deivis
    Člen

Pochvaly na plakát předám grafikovi.
    Jsem velmi rád, že se plakát líbí a jsem moc rád, že se začínáme přibližovat tomu co jsem chtěl dělat od začátku.
    E-motion nastává nová éra. Začíná to změnou designu na plakátu, ustálením výborného zvuku, který byl na JOC a to Laccoustic, zamakáním na dekoracích a celkovém zůtulnění klubu a hlavně celková prezentace akce se bude odvíjet od toho jaké má akce postavení na českém klubovém trhu.. (snad kromě web stránek, protože jsem zastánce spíše informovanosti než grafiky)

Osobně jsem také velmi rád za to že si E-motion dokáže držet svou tvář a vozí a bude vozit velmi kvalitní jména i když česká klubová situace se opět rapidně zhoršila a spousta klubovek minimálně v Brně dosti prodělává. Chceme si udržet tu tvář, kterou akce nastavila. Pokud by to nebylo do budoucna možné raději skončím.

Co se týká dalších akcí tak lineup už zde byl pro ty bystřejší zveřejněn. Tady je přesně jasné jakým směrem půjdeme dále. Kromě special červnové E-motion kdy už začíná festivalová sezóna) to bude vždy posun dále.

Už teď mám v hlavě na září jedno special b2b představení dvou pánů, kteří spolu standartně nehrávají.
    Takže věřím že do budoucna si cestu na E-motion najdete a to i v případě, pokud se s UM bohužel dostaneme do termínové kolize.

A ještě na konec. Myslím že jsem zde nepřál vše nej do Nového roku, takže komu jsem neposlal sms nebo s ním nemluvil telefonicky či osobně. Vše nej do Nového roku se spoustou skvělé hudby a skvělých akcí!!

Lukin_
    Člen

[quote Sq4Raa]To říkal Lukin už u JOCe. Noob.[/quote]

twe jdi do háje…JOCeho sem už jednou slyšel proto sem nejel ale Bryan je jiná třída a toho sem neslyšel…takže pojedu teda snad budu mít čas když to mám před zkouškama 🙂

prochi
    Člen

Raduška….podle mě to bude reklama na ten girlshop

prochi
    Člen

fakt super flyer!tleskám…a konečně je tu i emotion,které se zůčastním…sice na druhý den odlétám,ale tohle si prostě nenechám ujít….

Sq4Raa
    Člen

To říkal Lukin už u JOCe. Noob.

Lukin_
    Člen

zatím nej flyer pže není tak přiteplenej 🙂

edit : Bryan bude na emo? omaga Lukin tam bude v první řaděsm0

Anonymní uživatel
    Host

Mě nezbývá než souhlasit… Flyer je fakt nádhernej!

deivis
    Člen

JJ vzkaz pro holky od deivise.. sem volný 🙂 hehe

Raduška
    Člen

Jsem magor, nebo mi ten symbol v srdíčku připomíná kombinaci loga Chanel a kaligrafickou značku ženy…?

+

Možná nějakej tajnej vzkaz pro holky, nevim… :o)))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 325)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.