TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno

• Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 325)
  • Autor
    prochi
    Člen

Star guitar: nevím no mel jsem moznost ho slyset v listopadu tady v UK a plácal teda pátý přes devátý…jako set byl hodne energicky,ale skakal od jednoho stylu k druhému

deivis: jistě, pane ministře sm2 omlouvám se, nechala jsem se unést

deivis
    Člen

[quote Star_Guitar]dejvis: Askew Askew Askew! sm0 prosím prosím...[/quote]

Tak pokud znáš politiku E-motion tak musí být jasné že Askew to rozhodně nebude .)

majklhauske: tak ty hraješ že 🙂 jinak já nad tím přemýšlím. Je spousta co na Dyka nejde a co jde tak stejně na posledních dílech nebyla 🙂 Kolik Dyk ubere lidí.. 50-100? To musíme získat zase jinde 🙂 Potenciál stále ještě dle mě je …

dejvis: Askew Askew Askew! sm0 prosím prosím…

Hustey
    Člen

djdkdave: tak treba pro me je Lange zajimavejsi nez JOC, Patterson a 4Strings dohromady : )

radovych trance-only dju je posledni dobou nejak hodne, ale Lange by mohl predvest uplne odlisny set od zminovanych jmen…

no hlavně jestli bude emotion 17.4 tak to teda nevím nevím.. …

deivis
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Co je na tom pravdy?
    17.4.2009 - Bryan Kearney a pak ještě někdo z Discover labelu. Se to ke mě teď v sobotu doneslo.[/quote]

Nevím co víš nevíš, ale bude to s největší pravděpodobností takto:

[img]http://www.vlajky.eu/vlajky/v93.jpg[/img] [img]http://www.vlajky.eu/vlajky/v86.jpg[/img] [img]http://www.vlajky.eu/vlajky/v115.jpg[/img]

Anonymní uživatel
    Host

Co je na tom pravdy?
    17.4.2009 – Bryan Kearney a pak ještě někdo z Discover labelu. Se to ke mě teď v sobotu doneslo.

Kamca_
    Člen

nějáký sety se daj stáhnout z livemix.org 🙂

SE7ENqUK
    Člen

A to já bych na něj zajel ! Ještě jsem ho neslyšel a docela mě zajímá co předvede !

DjDkD@ve
    Člen

Tak ja nerikam, ze by Lange nebylo zajimave jmeno (rozhodne ne tak jako treba Patterson, JOC, 4 Strings), ale jen kvuli nemu pres pul republiky nepojedu……

Hustey
    Člen

me zase prijde Lange jako jedno z nejzajimavejsich jmen za celou historii : )

DjDkD@ve
    Člen

Tak je fakt, ze ten Sergej to tenkrat v Dopleru po Filovi absolutne zabil – totalne antimelodicky set s naprosto identickyma trackama od zacatku do konce (behem celeho setu me zaujaly snad jen 2 tracky, a to 2 disco-oldies remixi)……..

Kdyby tam misto nej dali hohokoli jineho, tak by tenkrat udelali lip……..

Zatim se mi to obsazenim zda jako nejslabsi e-motion……..

pokoko: to je teda fakt, pamatuju si, že po upliftovém Filovi začal okamžitě vrzat a tak jsme šli radši ven sm0
    jsem upřímně vcelku zvědavá, co Sergej předvede tentokrát….

Creams
    Člen

Nějaký odkaz na ty setíky ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 325)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.