TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno

• Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 325)
  • Autor
    vyrys
    Člen

do vrzu uz dneska aktualne smerujou vsici, to neni umeni. umeni je najit nekoho, kdo jeste dneska umi zahrat opravdu trance a neboji se tohosm2sm11

Hustey: tys někdy slyšel na diskotéce uplift? kde? ráda si tam zajdu hned příští víkend sm6

kromě toho Dejvisi, viděls jak málo ti teď přijelo lidí oproti účasti např. na Pattersonovi nebo Sophii Sugar? hned v dubnu se ti nabídne krásné srovnání a tím pádem odpověď na otázku, jestli měnit styl akce nebo ne

Housik
    Člen

Může mi prosím někdo nahodit 2 skladby (např. z youtube), které jsou typický vrz trance? Třeba jako soukromou zprávu, díky 😉

Hustey
    Člen

haha, smrt diskotekovemu upliftu, : D

Dejvis: to prosím nedělej sm7

leqtrik
    Člen

no v tom pripade uz nebude tak hojna ucast.-)vrz se da poslouchat,ale ne porad

Hustey
    Člen

JOOOOOO DEIVIS. konecne!! at zije vrz trance

deivis
    Člen

[quote Binary]To asi v té době nevěděl nikdo (kromě tebe samozřejmě), ale přijde mi i v kontextu tehdejší doby jako celkem průměrný song s až nechutně sladkým vokálem... asi i samotný Lange si je toho vědomý.. proto jsem se ptal jestli v tom je něco, co všichni slyší a já ne.[/quote]

Tak mě v té době bylo co pomale tobě teď. To znamena měl jsem jine moznosti. Uz jsem pracoval a jezdil dost na akce a v te dobe byl mega boom akci na Ibize a kde se odehrava film ve kterem ta skladba byla, na jakém ostrove, pripadne na v jakém klubu.. ?
    O toto zde asi jde..

Btw sem po teto akci zjistil ze me mega bavi ten vrz trance (nebo jak tomu rikate).. Asi do budoucna bude Stepan jedinej uplift a budu to smerovat vice k lidem co hraji jako Sergei a spol..

nexxie
    Člen

Binary : nejsi sam, ja na tom taky nic vyjmecnyho nevidim.. ty vokaly si pamatuju ale jinak pro me je ta tracka uplne nezajimava.. jako napr vsechny stary Rank1 co z nich vsichni ztrikali na TM..
    ale jak psal Deivis, je to tim vekem, bejt o 5 let starsi tak taky asi mluvim jinak

tesim se az my takhle budeme mluvit za nejakej cas o summer blush nebo treba o chakalaka a decka taky nebudou vedet 😀

Binary
    Člen

To asi v té době nevěděl nikdo (kromě tebe samozřejmě), ale přijde mi i v kontextu tehdejší doby jako celkem průměrný song s až nechutně sladkým vokálem… asi i samotný Lange si je toho vědomý.. proto jsem se ptal jestli v tom je něco, co všichni slyší a já ne.

deivis
    Člen

[quote Binary]Může mi někdo vysvětlit, co je tak výjimečného na songu Follow Me? Dík. sm3[/quote]

Kolik máš roků?

edit : už jsem si to zjistil.. Takže v té době Ti bylo 14, když tento hit vylezl. Předpokládám že o taneční hudbě jsi v té době moc nevěděl..

Binary
    Člen

Může mi někdo vysvětlit, co je tak výjimečného na songu Follow Me? Dík. sm3

Bj_Carda
    Člen

2:vyrys

Ty jo, tak to je hustý.. Nicnémě to byl famózní zížitek. takže díky všem angažovaným sm4

vyrys
    Člen

k Follow me…sam Lange nam rikal, ze tuhle skladbu (v originale) nikde nikdy jeste v setu nezahral a vubec nechapal, proc my do nej se Stepanem hustime, ze by nam splnil prani, kdyby to zahral. Ten track nemel vubec s sebou, ale po nasem „natlaku“ se mu to rozlezelo v hlave, napsal sve pritelkyni, ktera mu to poslala a on si to teda vypalil. i kdyz teda puvodni dohoda znela tak, ze mu to vypali Stepan a on to mozna teda zahraje:-) a az kdyz to zahral, tak teprv pochopil, proc…
    [img]http://www.rave.cz/2009/fotky/02/e-motion-josef/85.jpg[/img]

zku**ená chřipka sm19

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 325)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.