TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ear-Gasmic vol. 1 @ Dopler 28.3.2009

• Toto téma obsahuje celkem 245 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sharx a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 246)
  • Autor
    Kamca_
    Člen

škoda, že nejsem v Brně a zdravá … jinak bych asi dojela 🙂 ty jména sou víc než lákavý! sm5

IvoNinja
    Člen

milan: Bude to oznamene na vsetkych znamych web music portaloch (odporucam sledovat hlavne websound.eu), ale taktiez na nasom ear-gasmic.com webe, no neviem este teraz povedat, ako rychlo po akcii to bude pripravene, pretoze ten zostrih a sumarizacia zaberie nejaky cas.

milan
    Člen

IvoNinja – Kde pak bude v prodeji to DVD z akce?

IvoNinja
    Člen

small: Super, tych zostrihov bude asi viac, okrem teba tam bude este jeden moj dalsi clovek, ktory bude robit video a zostrih a okrem toho este dalsi dvaja profi kameramani, z tychto kamier sa bude dodatocne robit DVD zostrih a taktiez aj zivy prenos na LED stenu v klube. Tak vidime sa. sm13

small
    Člen

– teda ja nevim jak vy, ale ja se [b]moc tesim[/b], beru sebou novou kamerku SONY HDR CX11ku a budu tocit v plnym 1080i HDTV. Sestrihany videjko pak upnu na net !

– nejvic se tesim na Mr.Sama !

Lets go to Blava sm0

IvoNinja
    Člen
    IvoNinja
    Člen

veon: No skoda, ze to neprides zazit na vlastnej kozi, ale tak snad to bude stat za to aj cez Afterhours. 🙂

veon
    Člen

ivo: hej, uz som si vsimol, ze na AH pribudla moznost stahovania show 😛 cize som spoko, lebo akruat pocas eargasmicu budem doma a chcel som to velmi pocuvat no neviem na kolko sa mi to takto podari 🙂

milan: urcite sa nejako dohodneme 😉 ale to budem musiet byt najrpv v brne .. doma nemam az taky namakany net 🙂

IvoNinja
    Člen

Ocho: Ale teraz bude, to ti garantujem. 😉

Hustey: Hehe, v podstate mas pravdu, ale bez toho by to nemalo ten styl, ktory som chcel, aby to malo. A tych trailerov zase tak vela nemas, treba sa vzdy dajako odlisovat, takze toto je sposob, ktory sme zvolili my. 🙂

Hustey
    Člen

Ivo: neni uz tak trosku klise davat vsude (trailery, reklamy,..) slova jako „desire“, „tease“ a spoustu dalsich. neni preci jen to PR prehnane kdyz jde prakticky jen o vetsi kalbu / hudebni party? : )

navic jak znam dopler tak tam bude minimalne polovina lidi co nezna ani jednoho interpreta. nemyslim to spatne, akorat mi prijde uz celkove to zpracovani reklamy prilis nasilne. jakoby se snazilo dokazat, ze ano – konecne toto je ten pravy trance. pritom pokud se nad tim clovek zamysli, tak je to vlastne hloupost…

Ocho
    Člen

s tym DVD som zvedavy…ale radsej si pockam lebo uz tolko DVDckom malo byt z akcii na svk ze by som ich pomaly nemal ani kam davat ale nevidel som nakoniec ani jedno sm15

Komonek
    Člen

To nikdo nejede pendolínem z Brna? 😀 To pojedem sami??? 😀 To neeee

IvoNinja
    Člen

Bude sa to samozrejme cele oficialne nahravat, uz len preto, ze to pojde LIVE na Afterhours.fm a taktiez budeme urcite useky potrebovat kvoli dodatocnemu DVD zostrihu, aby sme mohli pouzit autenticku audio stopu. Fuu, uz to leti, za chvilu to mame tu, zacina sa u mna stupnovat stres. 😀

milan
    Člen

veon – jestli budeš chtít nahrávky, tak já to budu nahrávat celý. Pokud nebude ofiko nahrávka, napiš mi na icq. Jenom se to pak musí rozkouskovat.

veon
    Člen

ivo a co oficialne nahravky setov? s povolenim by problem byt nemal, nakolko sa to bude live vysielat na AH 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 246)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.