Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Ear-Gasmic vol. 1 @ Dopler 28.3.2009
- Toto téma obsahuje celkem 245 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
sharx a poslední změna proběhla před 15 roky.
-
AutorPříspěvky
-
13. 4. 2009 v 0:26 #123274
DjDkD@ve
ČlenTak me tam rozhodne nikdo nicim neuplacel a uz vubec ne drinky sm15 , vsichni co me znaji vedi, ze jsem abstinent ………
13. 4. 2009 v 0:12 #123272IvoNinja
ČlenHustey: V tom je ta finta, nic, co by v Bratislave mohlo Dopleru konkurovat tu nie je. Urcite nie kapacitne a to je zakladny kamen urazu.
13. 4. 2009 v 0:10 #123271IvoNinja
ČlenDjDkD@ve: Absolutne suhlasim s tvojim nazorom. Mimochodom pozri si tento link: http://websound.eu/online/articles/13358/party-report-by-rocket-ear-gasmic-vol-1
To je party report z Ear-Gasmicu, ktory pisal reporter Rocket pre Websound.eu
PICO vas tam vsetkych reporterov obvinil (v komentaroch pod clankom), zevraj som vas uplatil cateringom v backstagy, na zaklade coho som vas udajne ovplyvnil, aby ste napisali pozitivne reporty na
tuto akciu. Chapes to?Citujem PICA: „…vysledkom snazenia fotografa, ktoreho promoter uplaca drinkami a pod. a pritom pracujuceho pre renomovany portal „zadarmo“ nie je nic ine ako prehnany vysledok napr. reportu a komentov…“
Tym sa Rocket aj ohradil ze: „Prehnany???? Prosim? Ako to mozes tvrdit ked si tam nebol? Takze aj reporty na poslouchej.net, rave.cz a nadsene komentare navstevnikov su prehnane Pico?“
A na to PICO odpisal „Vazeny pan „fotograf“ ak pochybujes o korektnosti serverov ako rave.cz, poslouchej.net a „prehnanosti“ ich prace a reportov, alebo co i len naznaku korumpovania, opytaj sa ich sam a napis im. Rad si to precitam verejne ich odpoved. Cest tvojej praci sudruh.“
DjDkD@ve, mas pocit, ze som teba alebo Payu nejako uplacal? Ja tento dojem vobec nemam, on si totiz asi mysli, ze Ear-Gasmic bol cely na prd a vy ste napisali pozitivne reporty na zaklade toho, ze som vas nebodaj nejako uplatil alebo ovplyvnil, to je sila !
13. 4. 2009 v 0:05 #123270Hustey
Členzajimave tema na diskusi docela.
podle me kvalitni akce o navstevniky urcite neprisly nebo neprijdou.
pokud se ale Dopler zavre bude to urcite velke minus pro celou bratislavskou scenu (je tam vubec podobny prostor?)
13. 4. 2009 v 0:02 #123269DjDkD@ve
ČlenNejvetsi problem te krize je v tom, ze nahani lidem strach a media se na tom podileji obrovskou merou.
Je fakt, ze spousta lidi prisla o praci, ale to je zpusobeno predevsim snizenou poptavkou po zbozi, a to je primej odraz toho strachu lidi utracet………Nikdo si ani nedokaze predstavit tu obrovskou masu lidi, ktere podvedome ovladaji media………
12. 4. 2009 v 23:48 #123268IvoNinja
Členmilan: Neviem, tazko povedat, pretoze napr. ked bol Paul Van Dyk v Inchebe, tak tam bolo narvane na prasknutie, ze sa tam az nedalo dychat, takze nemyslim ,ze problem bude v tomto. 🙂
12. 4. 2009 v 23:39 #123265milan
ČlenA nemůže to být i tím, že slováci ještě pořád „nepřijali“ euro? Obyčejným slovákům s průměrnou mzdou se může jevit 400 euro (nebo na kolik vyjde výplata) jako málo a dat 20 euro za vstup je pro ně moc?
12. 4. 2009 v 23:26 #123263IvoNinja
Členmilan: Z mojho pohladu by sa to za 18 EUR nepredalo tak ci tak, to by tam musel hrat asi jedine David Guetta. 🙂
12. 4. 2009 v 23:13 #123261milan
ČlenIvoNinja – sm10sm10sm10
ikdyž na druhou stranu cpát Gaudina do haly…..K němu by se hodilo ještě pár známých house jmen, aby se to „prodalo“.12. 4. 2009 v 22:40 #123257IvoNinja
Členmilan: Ono je to vsetko poprepajane, to ze krachuju automobilky ma vplyv aj na dalsie odvetvia, banky sa tiez trasu a prepustaju hufom ludi, proste ludia sa boja o stratu prace a tak menej utracaju, tu nejde len o automobilky. Proste je taka doba, teraz v sobotu sa konala dalsia halovka u nas v Inchebe – ALEX GAUDINO a doslo tam tak cca do 200 ludi, tak si vies predstavit, co musel prezivat promoter pri takomto pohlade na halu. http://81.89.48.149/actions/3/2673/img/136_49e2144344d81.jpg
12. 4. 2009 v 22:29 #123254deivis
ČlenNení tu finanční krize. To jen media lidi masírují a ty radši jdou do hospody.. 🙂
12. 4. 2009 v 22:23 #123251milan
ČlenNj, že by zasáhla medií všude diskutovaná finanční krize? Oni prostě lidi straší a nikdo nechce moc utrácet. Podle mě žádná krize není. To že krachují automobilky, sklárny atd se dalo čekat. Prostě je trh plný. Sklárny to samé. Pryč je doba, kdy se ve skříních doma třpitily skleněné vázy jako sbírka pro návštěvy.
Pochybuju ale, že nízká účast v klubech je jenom proto, že taneční muziku nikdo neposlouchá. Spíš naopak. Taneční muzika je teď podle mě před vrcholem (jako tu už párkrát bylo – rok 95 a rok 99). Je tu ale tolik žánrů a podžánrů, že to není zas až tak vidět…12. 4. 2009 v 22:13 #123248deivis
Člen[quote IvoNinja]milan: Veci sa maju trosku inak, navstevnost Dopleru od zaciatku roku vyrazne poklesla a stale vyrazne klesa, takze preto avizuje majovu BT ako kvazi poslednu, lebo vyzera, ze sa Dopler zavre. Inac by PICO samovolne od seba urcite ziadne svoje vopred avizovane party nerusil a ako ho poznam, myslim, ze ich zrusit ani nebude chciet, otazne je, do akeho klubu ich presunie, lebo na vyber tu toho moc nie je.[/quote]
V Brně je návstěvnost na všech akcích cca – 150 lidí oproti minulému roku. Což je třeba na Flédu o počtu 800lidí docela dost..
12. 4. 2009 v 22:12 #123247deivis
ČlenMilan – také dokončím sezónu a tradááá!
Above & Beyond budu na Creamu a mám na tom podíl, takže sem spokojený. Jinak na Slovensko nevidím, ale kluky z BT chápu. Splnili si své sny. Spousta lidí je navštívila jejich akce a prostě kam jít dále..? To nej pro PICa už na Slovensku bylo. Není kam dále jít.. Ale bude to fest škoda..
sry za OT.12. 4. 2009 v 22:10 #123246IvoNinja
Členmilan: Veci sa maju trosku inak, navstevnost Dopleru od zaciatku roku vyrazne poklesla a stale vyrazne klesa, takze preto avizuje majovu BT ako kvazi poslednu, lebo vyzera, ze sa Dopler zavre. Inac by PICO samovolne od seba urcite ziadne svoje vopred avizovane party nerusil a ako ho poznam, myslim, ze ich zrusit ani nebude chciet, otazne je, do akeho klubu ich presunie, lebo na vyber tu toho moc nie je.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.