Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Ear-Gasmic vol. 1 @ Dopler 28.3.2009
- Toto téma obsahuje celkem 245 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
sharx a poslední změna proběhla před 15 roky.
-
AutorPříspěvky
-
12. 4. 2009 v 20:58 #123236
milan
Člen9.5.09 poslední BT?
Já tady k této celé „kauze“ napíšu snad jenom tohle „jen poražený z boje utíká“. A mě prostě nepřijde, že BT je ten (ta) poražená. Když česko napadly němci, taky se chvilku přemýšlelo jestli se bránit, nebo nebránit. My jsme se nebránili a jak to dopadlo? BT pokud z pomyslnýho boje uteče, tak jak to může za půl roku dopadnout s veškerou taneční scénou na slovensku?
BT pro mě je a bude (ikdyž třeba už nebude) nejlepší akcí na slovensku.
Jinak mě BT taky není nic dlužná a ten vrchol blaha teprve přijde a to dj Shah 9.5.09sm15Ikdyž tajně doufám, že si to Pico rozmyslí stejně jako několikrát Deivis s „koncem emotion“ a doufám, že červnová euphonic night bude, protože to co jsem poslouchal včera live na Sunshine-live nemá obdoby…
12. 4. 2009 v 19:37 #123229Anonymní uživatel
Hostskusim pridat reakciu pica na Websound fore. Kazdy nech si z toho vezme co chce..
„Skoda ze je tak malo ludi ako Gregi, ktory situaciu chapu a casto sa neboji napisat veci na rovinu. Rovnako sa neboji za svoj nazor postavit aj ked je s nim verejne casto v tej „nepopularnej“ minimalnej smecke ludi. Zbytok bud mlci, alebo vid toto forum. Pozrite pre mna su len 2 tipy promoterov. 1-vy tip promoterov je a vzdy bude zratatelny na prstoch dvoch ruk. Ludia ktory sa o rast zasluzili, vybudovali cestu k ludom a este stale im ludia aj ako tak vedia. 2-ha partia promoterov su ti ktory scenu velekrta nevedome rozkladaju, upozornujem na to uz dlho. Su to zial samozvanci ktory sa rozhodli zviest na tom kde by sa inak nikdy nedostali, pretoze vyuzivaju serioznu a dlhodobu pracu inych. Je to problem omnoho hlbsi a zlozitejsi, ako si vsetci vsevedkovia na tejto stranke myslia. A je velmi smutne ze aj tento web ich podporuje neustale silnejsie a tvari sa akoze demokraticky. No kto vidi do pozadia vie o akej demokracii pisem. Damy a pani 9.5.09 je posledna BT. Vsetky ostane terminy som zrusil, svoje sny som splnil, a ludom ktory miluju hudbu a party ktore som pre nich v minulosti robil neostanem nic dlzny. Je opat cas ist spat a tu „velku“ bublinu nechat na tích ktory sa tak strasne tlacia aby nam ukazali ako sa to ma robit…“
12. 4. 2009 v 16:21 #123222IvoNinja
ČlenHustey & Nightshade: Caute, priznam sa, ze ja sam presne neviem, kde nastal problem. Z mojej strany nemam pocit, ze by som mu nieco zle urobil, mojim cielom totiz nebolo zacat sutazit s jeho BTckou alebo nebodaj s nim ako osobou, tiez som nijako nechcel uskodit ani jemu ani jeho akcii, proste som len chcel urobit party podla mojich predstav, a tak sa aj stalo. No a on to zobral zrejme osobne, fakt netusim. Tak ako ste si to vsimli vy, tak aj mnoho inych ludi, z niektorych jeho PR tlacoviek uz zacinam nadobudat aj ja ten pocit, ze som mu vstupil do jeho monopolu a ako som si daco take vobec mohol dovolit. 🙂 No co uz, z mojho pohladu je taketo vystupovanie a prezentovanie sa ako promoter znacne neprofesionalne. Ale vsimol som si utoky aj na ine akcie, resp. inych promoterov, cize nepatrim zjavne medzi vynimky. 🙂
10. 4. 2009 v 22:37 #123111Nightshade
ČlenIvo: jj na to by som aj ja bol zvedavy preco je Pico taky protivny , vacsinou co pise je tak naladene nezdravou namyslenostou podla mna
Nadavat na inu tranceovu akciu ,ktora sa zaroven kona v tom istom klube je troska zvlastne . Hra sa na slovenskeho tranceoveho boha sm13 juuj za toto ma ukrizuju 😛
ale tak vazne preco mate take zle vztahy ,alebo to len tak vyzera ?
9. 4. 2009 v 17:49 #123010Hustey
ČlenIvo: proc je Pico takovy protivny v BT tiskovkach, myslel jsem ze mate mezi sebou dobre vztahy.
nebo jen to jen kvuli tomu ze nekdo narusuje jeho „monopol“ na SK tranceove scene? : )
9. 4. 2009 v 17:35 #123007IvoNinja
ČlenVerim ,ze budu este lepsie videa, toto bolo neoficialne, mame zaznam z 2 kamier, jedna z nich bola na jimmy jibe, takze pripravuje sa dalsi zostrih + DVD. 🙂
9. 4. 2009 v 14:03 #122999mareno
Člento IvoNinja: sm5 jako fakt jsem slintal, když jsem si to pustil – pěkná práce.
9. 4. 2009 v 11:10 #122994sheppi
ČlenIvoNinja:
tak to je naprosto parádní ty videa sm49. 4. 2009 v 8:46 #122989IvoNinja
ČlenJoe: Dik, ale teda diky hlavne Mirrcovi, ktory to video spracoval.
Nahral som ho v 2 castiach uz aj na youtube, takze odporucam pozerat v high quality:
8. 4. 2009 v 23:28 #122983Anonymní uživatel
HostMoc pekne sm5
7. 4. 2009 v 10:56 #122859IvoNinja
ČlenPekny after film z Ear-Gasmicu by Mirrec for Websound.eu
[video src="http://websound.eu/online/media/video/ear_gasmic_28_3_2009/websound.eu_ear_gasmic_28_3_2009.mp4" /]
3. 4. 2009 v 1:27 #122589IvoNinja
ČlenNightshade: Super, tak uz teraz sa tesim. 🙂
Objavil som dalsi aktualny fotoreport: http://www.djz.cz/Prvni_fotky_z_EarGasmic_Edition_Vol_1_news
A pekny party report od Rocketa: http://websound.eu/online/articles/13358/party-report-by-rocket-ear-gasmic-vol-1
2. 4. 2009 v 22:02 #122573Nightshade
Člen[quote IvoNinja]Armind: Uvidime, zavisi, ci ziskame prava na vsetky tracky, co odzneli alebo len na tie z produkcie vystupujucich DJov.
Joe: Uvazoval som nad tym, ale potom som si povedal, ked ludia chcu zazit dotyk atmosfery, nech si pekne pridu na akciu osobne. ;-)[/quote]
Ivo vsak si dobre robil 🙂 chces ludom poskytnut viac a vidis jak to dopadne : )
Nabuduce tam budem urcite, len teraz do toho mi zasiahla praca :((
2. 4. 2009 v 21:49 #122572Lukin_
ČlenKomonek : Aha jsem netušil kdo jsi dle nicku 🙂
2. 4. 2009 v 21:29 #122567IvoNinja
ČlenArmind: Uvidime, zavisi, ci ziskame prava na vsetky tracky, co odzneli alebo len na tie z produkcie vystupujucich DJov.
Joe: Uvazoval som nad tym, ale potom som si povedal, ked ludia chcu zazit dotyk atmosfery, nech si pekne pridu na akciu osobne. 😉
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.