TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ear-Gasmic vol. 1 @ Dopler 28.3.2009

• Toto téma obsahuje celkem 245 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sharx a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 246)
  • Autor
    milan
    Člen

2Sexy – Zatím ne na party, ale co není může do budoucna být

2Sexy
    Člen

[quote K1aptcha][quote milan]...Jako ATB, Blank and Jones, Kai Tracit (poslední dobou hraje čistej trance) atd atd?...[/quote]
    OT: Kai Traci[b]d[/b] už zase hraje? a trance?[/quote]

Kai Tracid hraje? sm10 Nebo to je jenom nejakej hoax by milan?

hoky
    Člen

já bych bral třeba Leona Boliera,Galena Behra a Signum, nejlíp ale všechny najednou pač co předváděli na beats & melody to byl mazecsm15

K1aptcha
    Člen

[quote milan]...Jako ATB, Blank and Jones, Kai Tracit (poslední dobou hraje čistej trance) atd atd?...[/quote]
    OT: Kai Traci[b]d[/b] už zase hraje? a trance?

hoky
    Člen

[quote armind]mne sa velmi pacilo.. naozaj velmi velmi :))) a Ivo - verejne ta ziadam aby sa Thrillseekers stal rezidentom tohto eventu 🙂 - osobne som este nic podobe nevidel co ten typek robil.... proste to ako sa bavil a uzival si to.. 90% dj´s by si od neho mali zobrat priklad.. ked sa mi s nim podarilo po jeho sete stretnut a spravit spolocnu fotku, povedal som mu len ze "thanks king of the night" sm4
    ak by sa nestal rezidentom, musis mi aspon slubit ze ho sem niekedy este zavolas... !! jeho set bol famozny sm5[/quote]

na 100% PODPORUJUsm4

milan
    Člen

To není špatný nápad. Jak má Transmission rezidenta Markuse Schulze, tak Ear Gasmic by mohl mít Thrillseekers.
    Jinak už se ví o druhým vydání?
    K těm jménům. Manuel Le Saux na SVK ještě nebyl ne, Dave 202, Wippenberg no a aby se nemuselo zavíst cz nebo sk djs, co takhle k line-upu přihodit nějakýho komerčního trance djje?Jako ATB, Blank and Jones, Kai Tracit (poslední dobou hraje čistej trance) atd atd? Aby přitáhl i ty, co se nezajímají o jména a znají jenom ty z rádia?
    Set Thrillseekers byl fakt parádní, ale to nám přišlo asi po tom megamixu, který byl ještě lepší.

armind
    Člen

mne sa velmi pacilo.. naozaj velmi velmi :))) a Ivo – verejne ta ziadam aby sa Thrillseekers stal rezidentom tohto eventu 🙂 – osobne som este nic podobe nevidel co ten typek robil…. proste to ako sa bavil a uzival si to.. 90% dj´s by si od neho mali zobrat priklad.. ked sa mi s nim podarilo po jeho sete stretnut a spravit spolocnu fotku, povedal som mu len ze „thanks king of the night“ sm4
    ak by sa nestal rezidentom, musis mi aspon slubit ze ho sem niekedy este zavolas… !! jeho set bol famozny sm5

Newman
    Člen

[quote Ocho][quote Newman][quote IvoNinja]dolezity je tak ten casovy stred dakde medzi 23:00 - 4:00[/quote]

Jo, to je pravda. Chudák Brandt musel hrát pro 30 lidí a to přitom šlo (nejen pro mě) o nejlepší set noci, tohle si nezasloužil...[/quote]

jj bolo to smutne...presnejsie poslednu polhodinu nas tam bolo 6 :D[/quote]

Heh, no dokonce… My jsme museli o půl sedmé na vlak, nešlo jinak sm7 Myslím, že v tu chvíli přišel parket o třetinu všech lidí sm0

Anonymní uživatel
    Host

Samozrejme ze bolo super, musel som vsak dost ludi prehovarat, lebo sa mi nechcelo samemu (tak ako to uz byva zvykom u mna), aj ked su to ludia, co takuto hudbu pocuvaju. Celkovo 10/10, som rad, ze vznikol dalsi kvalitny event a dufam, ze to bude takto aj dalej napredovat. S tou cenou vstupneho je to mozno trosku pravda, ale tak kto vedel na co ide, tak ta suma bola podla mna OK. Pre takych, ktorych by to bola len dalsia diskotekova sobota to asi nebolo. K tomu prsipevku na narvh dalsich mien by som za seba dal urcite mena ako Daniel Kandi, Oliver Smith, pripadne z ineho sudka Myon&Shane54 alebo Mat Zo. Nech uz to bude ktokolvek, tesim sa aj na dalsie vydanie 🙂

Ocho
    Člen

[quote Newman][quote IvoNinja]dolezity je tak ten casovy stred dakde medzi 23:00 - 4:00[/quote]

Jo, to je pravda. Chudák Brandt musel hrát pro 30 lidí a to přitom šlo (nejen pro mě) o nejlepší set noci, tohle si nezasloužil...[/quote]

jj bolo to smutne…presnejsie poslednu polhodinu nas tam bolo 6 😀

inak na tej fotke davam support v pozadi 😀

veon
    Člen

hmm ivo ale tym sa zasa trosicku odklonis od tej zvlastnosti eventu EG .. toto si este malokto dovolil spravit len zahranicny lajnap. mne sa to velmi pacilo a nie len to .. celkovo ponaty event. kebyze mozem, urcite dojdem aj za cenu aka bola. avsak pre svk je to ozaj vela a treba hladat, kde by sa dali zredukovat naklady a ak to chcete ponat cez djs .. je to vasa vec. skor by som ale ubral video zaznam (napr) a ostatne veci, kt sa skor hodia do haly ako do klubu.

Newman
    Člen

[quote IvoNinja]dolezity je tak ten casovy stred dakde medzi 23:00 - 4:00[/quote]

Jo, to je pravda. Chudák Brandt musel hrát pro 30 lidí a to přitom šlo (nejen pro mě) o nejlepší set noci, tohle si nezasloužil…

hoky
    Člen

hellman:ti dám sparta woesm18sm15

IvoNinja
    Člen

Hustey: Sanca pre inych DJov, teda aj pre nove mlade talenty tu urcite je, pilotna akcia mala cisto medzinarodny line-up, avsak vieme ako funguju kluby a kedze na uvod nechodi dostatok ludi a na koniec uz znacne vela odchadza, dolezity je tak ten casovy stred dakde medzi 23:00 – 4:00, cize skor by som to videl na nejakych 2 headlinerov a zvysok by doplnili bud nove talenty, alebo znami DJi z CZ ci SK, pripadne menej nakladni DJs, to su zatial len uvahy, ale takto to zrejme bude vyzerat do buducna.

Hustey
    Člen

Ivo: chtel bych se zeptat jestli se do budoucna pocita s kompletnim zahranicnim lineupem anebo je zde moznost i pro mlade/nove djs?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 246)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.