TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Electronic Connection / T-Mobile Arena, Praha / 2.5.2008

• Toto téma obsahuje celkem 271 odpovědí. Do diskuze (79 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 329)
  • Autor
    GiGiDAGia
    Člen

Já jim držím palce, ale těch akcí je moc a nejde být všude 🙂 Škoda toho Gielena, že to mezi „neznalými“ třeba poškodí jméno NE … uvidíme do budoucna…

OT: když koukám na stránky EC nevím zda je to „chyba“ nějakého skriptu či co (do toho nedělám…) – prostě zbývá 64 dní …

SHP
    Člen

Držim všem palce ať Johan dorazí, já to vzdávám…

drobex
    Člen

Pokud Gielen nedorazi, což zatím neni jisté, zatím je to 50 na 50, ale kdyby nahodou nedorazil, pravděpodobně se rozdělí tandem Baker vs Laydee a kazdý si zahraje vlastní set.

Tim padem páírty pojede pěkně dál.

Drobex: Akorát toho Gielena je škoda, hééérečka jedna.. sm17

drobex
    Člen

Vážení jedu z Areny, vše je připraveno, stage vypada luxusně, zvuk je dobrý (i když jsem ho slyšel v prazdne areně) no prostě akce jak ma byt, tak pojďte.

A rano prijdte „na after do Retra“ :o)

Flash2001
    Účastník

Já razím tak jako tak, třeba se ta akce nakonec vyvine dobře, jsem pro, aby UM měla nějakou konkurenci, která je už z titulu své existence bude nutit držet kvalitu. Ale z „Clearvisionského syndromu“ mám prostě obavy, ale to asi řada z nás.

Lukin_
    Člen

Já ji teda hodně vysoko nevidím….maj pouze dobře našlápnuto a nic vícsm12

mike_h
    Člen

no nevim.. ty prvni megaakce od UM.. nebo jak si driv rikali?JPA? taky nebyly zadna slava.. vzdycky se na to naslo takovejch much…

kreeki
    Člen

no tak luky klídek, jasně že chci aby bylo u nás co nejvíc, co nejkvatinějších parties.. jenom říkám, že UM nasadila laťku hodně vysoko, tak jsem asi už zmlsanej sm15

Lukin_
    Člen

Tak házet EC s Cyberem a AC2 do jednoho pytle by nebylo moc fer…New Era se snaží o něco nového tak by se jim mohlo dát trochu podpory i když první díl se nevyvede jeom díky debila Gielena který si diktuje kdy bude a nebude hrátsm12

kreeki
    Člen

jasně že jsem, nepopírám sm4 ..se načekáš sm15

Ale musíš uznat, že na tom něco pravdy je sm4

Tak co mi říkal známej z letiště, tak člověk s příjmením Gielen k nám přiletěl
    naposledy 20.4., bylo mu 55 let a přiletěl z Frankfurtu.. sm0

Dneska nic, charterový ani soukromý lety.
    Ale je fakt, že to vzal třeba Pendolinem.. sm15

Lukin_
    Člen

Seš děsně zaujatý pro UM kreeki sm4 To že UM udělalo několik akcí a všechny dopadli na 1 neznamená abys okamžitě EC potopil kednu! Ještě není konec akce a určitě tohle nebude první a ani poslední dílsm4 Se bude jednou smát jak UM něco podělá a já ti tohle připomenu sm12

Flash2001
    Účastník

Zajímalo by mě, kdy a zda nějaká nová agentura tenhle „Clearvisionský syndrom“ prolomí. Jsem na dnešní večer dost zvědavej, jak to nakonec dopadne.

kreeki
    Člen

nojo, důkaz že stále platí věta „Na halovky jen s Marinem Kučerou“… Nejdřív šuškandy o přesunu, teď zas tohle.. když k tomu přihodim AC2, poslední Cybertronic a já nevim ještě co, tak uznávam že UM umí 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 329)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.