Toto téma obsahuje celkem 271 odpovědí. Do diskuze (79 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 329)
Pokud Gielen nedorazi, což zatím neni jisté, zatím je to 50 na 50, ale kdyby nahodou nedorazil, pravděpodobně se rozdělí tandem Baker vs Laydee a kazdý si zahraje vlastní set.
Vážení jedu z Areny, vše je připraveno, stage vypada luxusně, zvuk je dobrý (i když jsem ho slyšel v prazdne areně) no prostě akce jak ma byt, tak pojďte.
Já razím tak jako tak, třeba se ta akce nakonec vyvine dobře, jsem pro, aby UM měla nějakou konkurenci, která je už z titulu své existence bude nutit držet kvalitu. Ale z „Clearvisionského syndromu“ mám prostě obavy, ale to asi řada z nás.
no tak luky klídek, jasně že chci aby bylo u nás co nejvíc, co nejkvatinějších parties.. jenom říkám, že UM nasadila laťku hodně vysoko, tak jsem asi už zmlsanej sm15
Tak házet EC s Cyberem a AC2 do jednoho pytle by nebylo moc fer…New Era se snaží o něco nového tak by se jim mohlo dát trochu podpory i když první díl se nevyvede jeom díky debila Gielena který si diktuje kdy bude a nebude hrátsm12
Seš děsně zaujatý pro UM kreeki sm4 To že UM udělalo několik akcí a všechny dopadli na 1 neznamená abys okamžitě EC potopil kednu! Ještě není konec akce a určitě tohle nebude první a ani poslední dílsm4 Se bude jednou smát jak UM něco podělá a já ti tohle připomenu sm12
nojo, důkaz že stále platí věta „Na halovky jen s Marinem Kučerou“… Nejdřív šuškandy o přesunu, teď zas tohle.. když k tomu přihodim AC2, poslední Cybertronic a já nevim ještě co, tak uznávam že UM umí 😉
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 329)