TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Euphonic Night 2 @ Brooklyn Duplex, Most (25-05-2007)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 226)
  • Autor
    Hustey
    Člen

„jak se jmenuje ten track o popletených barvičkách? 😀 the sun is blue, the sky is yellow….tak nějak to tam je, znám to, ale momentálně mam nějaký okno :oD hráli to myslim K&A nebo Ronski Rychlý (btw. kamarádka mu řiká Rómský rychlík)“

to prece proboha neni zadny track o popletenych barvickach, tady by se mel nekdo naucit aspon zakladni znalosti anglictiny :oD:oD B-]

jedna se o Boosta – Dance Is Dead (Gareth Emery Illicit remix) a zpiva se tam „Dance is dead, sky is blue, grass is green and sun is yellow“ takze v podstate jde o to ze fakt ze je dance mrtvy je uplne stejny jako ze je slunce zlute a trava zelena 😀

Komodo: buď rád aspoň za to, třeba se tam uslyšíš 🙂

komodo
    Člen

Zaznam sice je, ale to sa neda, hrozna kvalita -((

Pro všechny co si chtějí zavzpomínat na ten nádherný euforický večer a pro ostatní kteří chtějí slyšet o co přišli je zde záznam: http://www.duplexmost.cz/index2.php?pg=live :-P:-P:-P

honzátos
    Člen

Tak na tuhle akci nejspíš do smrti nezapomenu !!
    Bylo to prostě super !!:-P
    Ani vlastně nevim jestli to všechno byl sen nebo skutečnost.:-P

V klubu byl perfektní zvuk a světla no a hlavně mega atmosféra, za kterou všem moc děkuju.
    A to nemluvim ani o DJs, hodně jsem si vychutnával jejich sety. Úplně mě dostal Michael C, zahrál špičkově a začal mojim oblíbenym trackem ,,Formentera What,,.
    Je až neuvěřitelný, kolik lidí jsem tam z trance.cz poznal a musim je pozdravit, ale určitě na některý taky zapomenu, takže zdravim : Winnie, SHP, Sabotek, Komodo, Scandy, JAG, Fox, ..

Jo a nesmim zapomenout na tu trance výpravu z Florence, bylo to fakt v poho.:-)
    Doufám, že se s Váma všema uvidim už třeba na SW.

mountainer
    Člen

jak se jmenuje ten track o popletených barvičkách? 😀 the sun is blue, the sky is yellow….tak nějak to tam je, znám to, ale momentálně mam nějaký okno :oD hráli to myslim K&A nebo Ronski Rychlý (btw. kamarádka mu řiká Rómský rychlík) :oD

Zitra dodám nějaký videa, dnes bohužel nemám možnost propojit foťák s PC.
    Tak se těšte:-)

Showman
    Člen

.. no jo, sekne vám to na těch fotkách :oD alespoň, že jste si to užili;-)

Fox Mulder
    Člen

Už jsou také fotky na stránkách Duplexu! :-P;-)

ZDE JE LINK

Tak jsem si myslel že to byla pro mě nejlepší akce v životě, protože sem jich mnoho nezažil. Ale když čtu vaše příspěvky tak koukám že to většina hodnotíte stejně.
    Doufám že se aspoň v takovým počtu sejdeme 22.6. na Marca Van Lindena, i když mám obavy :-/ pokud lidi nepřitáhne ani takhle luxusní line up.
    Ale my co jsme dorazili tak jsme si to užili masakrově, hrozně jsem se bavil když holky začali přistavovat žebřík, jak někteří z nás(nebudu jmenovat stejně všichni víme kdo :oP ) začali tasit sve fotoaparáty.
    Ale od to ho tam jsou aby jsme měli na co koukat:-P

Sanchez
    Člen

ty woe co to tam bylo za decko:oD
    ae jen dobre ze i dorost zacina poznawat krasu tydle hudby

Paya
    Člen

LukaSH: super, diky za doplneni, je videt, ze mas ty mashupy fakt zvladnuty 😉

BoRo
    Člen

doufam ze nehodnotis jen „zezadu“:-!:oD
    ale ja taky

DjDkD@ve
    Člen

Tak ja to zhodnotim naprosto vystizne, byla to jiiiiiiiiiiiiiiiiiizda :oD

Kdo tam nebyl prisel zatim nejspis o nejlepsi klubovku u nas (nezahrnuji do toho emotion, protoze jsem tam bohuzel nebyl……)
    Spis by me zajimal nazor lidi co byli na obou akcich (euphonic, emotion) jaka byla dle vas lepsi? 😀

Jinak ta tanecnice, co ji Fox fotil „zezadu“ je opravdu klasa, asi jsem se zabouchl :oD

LukaSH
    Člen

Paya: Perfektní práce s tracklisty! 🙂 Doplním:

Ronski nehrál The Space We Are, ale:

Rex Mundi vs. Ronski Speed – The Perspective Space (Markus Schulz Mashup)

A K&A hráli:

03. Mark Otten vs. Carrie Skipper – Time Is Serene (Menno de Jong Remix) (Armin van Buuren Mashup) B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 226)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.