TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Evolution special with Arty 10.12.2010 @ Fabric

• Toto téma obsahuje celkem 45 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lukin_ a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 50)
  • Autor
    dardic
    Člen

Lukim: Neřeš tady nějaké hlupé nahravní setu a zítra přijď na panáka (možná na víc panáků) …. nechci se tam hudebně nudit s Marťou sám ….sm2sm15

Lukin_
    Člen

D4ve: Myslíš třeba sety Preache který tady hrát několikrát a není to až taková „hvězda“?
    Artyho si určitě nahrajou ale ven to nedají určitě.

D4ve
    Člen

Lukin_: kazdeho asi ne.. ale vetsinou, co jsem tak cetl, tak se ptaj dotycneho, zda set muzou zverejnit..

Lukin_
    Člen

Muff: Já vím jak to chodí a tohle jsem pouze nedopsal jenže i Gredneři si najdou nějakou „kličku“ tak si to bokem nahrajou a ani to nebudeš vědět. 🙂

Muff
    Člen

[quote Lukin_]D4ve: Ty si myslíš že se ptají každého dje jestli to můžou dát ven?
    Proboha skoro žádný dj ani neví že jeho set se nahrává :)[/quote]

Nechci ti kazit radost, ale každý lepší dj má smlouvu a ve smlouvě má uvedeno, že nahrávání setu smí být pouze s jeho souhlasem. A i po tom nahrání s tím musí dj souhlasit, aby se jeho set uveřejnil ven.

Lukin_
    Člen

D4ve: Ty si myslíš že se ptají každého dje jestli to můžou dát ven?
    Proboha skoro žádný dj ani neví že jeho set se nahrává 🙂

D4ve
    Člen

Lukin_: nahrane je vsechno vetsinou, to mas pravdu, a pokud jim to ten dotycnej schvali, tak to vzdycky nekam upnou sm3

Hustey
    Člen

sympaticky typek Arty 🙂

Lukin_
    Člen

Napiš jím a uvidíš jaká bude reakce.

hectic
    Člen

Lukin_: a neudělali by Vánoční vyjimku? sm0 Jak rikam, klidne si zaplatim autorskej poplatek 2 kila sm16 Protože jestli jsem se na nejakyho DJe do ČR tesil tak to byl prave Arty, nakonec nemuzu, tak si to aspon vychutnam doma sm7

Lukin_
    Člen

Sety si Gredneři nahrávají normálně z každé akce pro sebe. Ale ven to nedají 🙂

hectic
    Člen

bohužel nedorazim sm19 v sobotu dopoledne mám něco neodložitelnýho a to bych z Ostravy jaksi nestih sm7 ale dám 2 kila tomu co nahraje celej artyho set sm2

D4ve
    Člen

[img]http://www.fabric.cz/flyery/2010-12-10_EVOLUTION_SPECIAL_with_ARTY___MARTIN_GREDNER_S_B-DAY_PARTY__.jpg[/img]

Sicky
    Člen

[quote Vrečus][quote Jimmy-Gellar]Asi dorazim :)[/quote] sám?:D[/quote]

Ne, s tím pánem, co ho má na fotce (avataru) vlevo! sm15

Anonymní uživatel
    Host

Tak to je průšvih, zrovna jedenáctého jedu brzy ráno pryč. Kurňa a že zrovna Arty musí přijet takhle blbě sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 50)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.