TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ferry Corsten 5.12. v SaSaZu – dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 77)
  • Autor
    PaulVanCik
    Člen

co se týče „VIP“, tak s tím byl problém i minulý rok na první Pure s Arminem .. byl jsem dvakrát málem „defenestrovanej“ přes zábradlí za to, že jsem se na chvilu posadil na ona dementně připravená místa přímo u zábradlí = eliminace lidí co tam přišli zapařit a ne sedět a čumět. Takže to nebude jenom problém PinkDotu..

Jules
    Člen

cože to ještě někomu píská v uších??? na Mácháči jsem musel kvůli hlasitýmu zvuku utíct taky dozadu a pak jsem se šel raději schovat za nějakou boudu tam. Fakt to na muj vkus dost řvalo a to od doby jak tam kecala ta ženská a začal hrát Oakenfold. Tak to bych asi ferryho nevydržel jestli byla taková…

Anonymní uživatel
    Host

porad piska porad 🙁 a to jsem se drzel od beden co nejdal…ko*oti

Gizmo
    Člen

Jen rychle nemáte někdo linky na jiná vystoupení Twice In A Blue Moon: The Experience od jinud ? Já jen jestli světla nebyla součástí toury jako to občas bývá… Add nemožnost sednutí ve VIP hele byl někdo z vás v Mecce ve VIP ? Já jen že by jste se tomu třebas nedivili – tam je to naprosto stejné – sedneš OK objednáváš pití a tím je míněna láhev a na cenu se radši ani neptejte…

NE nezastávám se v ničem Pink Dotu – ale tyhle 2 důvody mi nepříjdou nijak zavrženihodné …

Fotky snad konečně zítra jsem za půlkou ale jak nálada tak hlava (bolest) je proti … jdu spát

Sicky
    Člen

PinkDot zřejmě zvedne prodeje ušních špuntů. sm15

Jissiette
    Člen

Tuhle akci jsem brala spíš jako koncert, kde je jaksi běžné, že interpret hraje svoji vlastní produkci, a každý, kdo to bral taky tak, jednoduše nemohl být zklamán.

FERRY JE BŮH! Našlapaný set měl grády, přesně moje gusto, a trochu se zpomalilo až na konci, kde, jak už tu bylo párkát řečeno, se nám Ferroušek trošku ožbrundal (i když mě přišlo, že celou dobu pije akorát jakési růžové nealkolické svinstvo), ale tím spíš mu odpustím ty opakované tracky, je mi tím ještě sympatičtější, daleko lepší, než djové ala kamenný ksicht. A jak pořád hecoval a chlámal se, projížděl si rukama vlasy a dával si ruku před pusu, jako by nemohl věřit, že jsou z něj lidi tak nadšení, sorry, já ho prostě miluju 🙂

Jinak Sasazu opravdu moc pěkný klub, až jsem se divila, ceny ani nebyly tak tragické, absence laserů mě nezajímá a nemohu souhlasit se stížnostmi na strobáče, v kombinaci se stáním na těch podstavcích, na kterých byly ukotvené zábrany před pódiem, a do kterých se přenášely vibrace z vedle stojících beden, takže si člověk připadal, jako by stál na pračce, to při nájezdech byl neskutečný odlet sm5

Jen škoda toho zvuku, už jen z toho, ják mi stále píská v uších, je mi jasné, že nebyl moc dobrý … Snad to do konce týdne přestane :/ A přístě jenom se špuntama.

Ach jo, být tak tady na místě Lejdyny … tak asi omdlím sm0

[img]http://www.rave.cz/fotky/13587/langyho-fotky-z-ferryho-corstena/?fotka=110[/img]

Hustey
    Člen

DjDkD@ve: to je problem taky treba brnenskeho Dalina : )

Kucas
    Účastník

Hanny : jj nervy si chytala slušný 😀

Hanny
    Člen

Nemyslim si, že by atmosféra byla „hodně špatná“, spíš naopak.
    Chvílema jsem sice měla chut‘ hodit cihlu po zfetovaných slečnách a jejich namakaných chlapcích, kteří si mysleli, že jim patří svět a tudíž mě, osobě se slabejma 170 cm, můžou stoupnout dva centrimetry od obličeje se svými metrovými podpatky, případně s tunou svalstvem. Aneb. nemám ráda, když se mi lidi serou do prostoru, kterej kolem mě prostě neni!
    Jinak na nějáký lasery si vážně nehraju. Natož v klubu. Kdyby nebyly třeba na TM, neřeknu, ale v SaSaZu je skutečně nepotřebuju.
    Ostatně další věc, co jsem nepotřebovala byly ty nechutný světla, který mimálem vypálily oči 😀

Dolikus1
    Člen

Tak co se týče promo řečí před akcí, tak myslim, že v čechách už nás snad tohle nepřekvapí ne?:D Stačilo rok číst pr kecy k apošce:)) Proto rozhodně nehltám tyhle plky, ptz výsledek je pak stejně uplně jinej (vyjma snad UM).

Jinak ještě k těm laserům…Na Mácháči nebyl ani jeden!!! Na tijsovi s nima zrovna dvakrát taky netrhali rekordy a na Ferrym taky nic..Možná hold PinkDot háže na lasery bobek no:) Každopádně nevim no…stejně mi připadá, že když už někde lasery jsou, tak jedou tak 10% času z celý akce.. a možná sem taky zaslepenej, ptz mě ve finále stejně výslednej dojem z akce hlavně utvoří to, co se hrálo..Mácháč, Ferry a koneckonců i Tijs mi hudebně sedli…:)

Tak mně ty lejzry akci neotrávili jen jsem se pozastavIl že nebyli.
    Jinak MNĚ SE AKCE VELMI LÍBILA A PROTI AGENTUŘE NEMÁM ŽÁDNOU VÝTKU.

DjDkD@ve
    Člen

Tak me na teto agenture vadi jen to, ze naslibuji hory doly a nakonec skutek utek…….

Maji ferove a narovinu rict, jak to bude……… A ne si vymejslet veci, ktere nejsou schopni zajistit…….

Anonymní uživatel
    Host

Ferry hrál dobře. Ale atmosféra byla hodně špatná! Lidi vodcházeli už kolem jedný… Žádný lasery, vůbec nepustili světla co v Sasazu maj, zvuk hrozněj. Podle mě hodně nezvládnutá akce od organizátorů.

Sicky
    Člen

Jinak co se týče Mácháče, tak souhlas. Ten letošní se opravdu povedl. Kdyby takhle přistupovali ke všem akcím, tak ani neceknu.
    A už končím, ať to tu zase nezasírám OT.

Kucas
    Účastník

Dolikus +1

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 77)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.