Toto téma obsahuje celkem 98 odpovědí. Do diskuze (48 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zdenda a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 101)
Kalandra: Jen mi neskutečným způsobem vadí tahle šílená kategorizace, jež navíc nedává žádný smysl. Jednou někdo řekl: ,,No jo, česká závist“ a od té doby se to veze a každej se o to opírá, když se mu to hodí.
dejvis: snad se tomu ještě nedivíš? sm15 Dám příklad: Aly & Fila dostali celý Dopler do varu, ale na zdejším fóru je má 95% lidí za uspávače hadů a netěší se na ně, trošku zvláštní, ne? sm16 Nebo je fakt v módě plivat na všechny a všechno kolem?
iamek: na Ferryho mi nenadávej!!!!sm18…..to co on v trancu dokázal,myslím nic s uspávačem hadů společného nemá!!!!….uznávám ho už snad nějakých 6 let….zbožňuju ho!!!!!sm2
Ferry mi neva, na loňský Transmission sem ho skoro celýho někde prokecal (ono už i na TM1 sem ho asi ani neslyšel celýho..), tak teďka si ho aspoň užiju víc…a pokud bude hrát aspoň trochu věci jako v Corsten’s Countdownu, tak mi to bude furt mnohem bližší než Aly & Fila, bez kterejch bych se v tomhle line-upu klidně obešel 🙂