Reklama
Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Ferry Corsten na Transmission – 100%
chtěli SvD ale ten v tom termínu už něco má:(((((((
Není to už UM blbé sem tahat Ferryho když bude na Creamu? Fakt už nevědí koho sem pozvatsm6 (samoz. zda-li tu bude)
Tak co, nerikal jsem to? :)) Ja jsem za nej docela rad musim rict. Dle meho lepsi nez Armin.
Kazdopadne uz jsem slysel jmena na Connection v Mecce, jestli to tak bude, bude to vymazleny 🙂
BoRo: kdyby to byla pravda, tak si za ten lupen zaplatim a pujdu se pokochat, jak vyklidi vsechny ty trancery, jaj!sm2 navic si ho letos musime dat jeste jednou sm3
iamek:sm15sm15sm15
proboha Joshi,řekni už to jméno nebo tady do zveřejnění bude 5 dalších zaručených topicůsm15
Já slyšel, že bude Britney .
Já slyšel, že bude Nic Chagall. sm3
Na GG zahrál Ferry totálně skvěle. Jeden z nejlepších a nejpohodovějších setů, jaký jsem kdy slyšel.
Bohužel, kdyby tohle zopakoval v hale, nebylo by to ono.
BoRo napsal(a): ——————————————————- > coze,prijede Nathan na TM5! Vaaaa,a neni to > kachna!sm2
sm15sm15sm15 Ted jsi me pobavil. Kazdopadne ja chci Sandera. A vubec by mi tu nevadil klidne 10x do roka sm2
coze,prijede Nathan na TM5! Vaaaa,a neni to kachna!sm2
Ferry je neco co muzu poslouchat do kola a byl tu minuly rok a mel by tu byt nekdo velky ale s jinym jmenem a myslim si ze to je FAKE sm18sm13
Ja bych Ferryho klidne bral, stylove se hodi mezi zbytek vystupujicich, ale spis bych si tipnul, ze tam nakonec bude Armin sm4
Mám pocit, jako by byli někteří krutě zhýčkaní.
uz zase dyt je tu v lete
oj,tak to mi uplně uniklo….sm13