TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Full Moon Festival 2007

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Autor

Jee ono uz to bylo, tak to sem nak prosvih.Pristi rok bych chtel jet. To psycko je super naslaply………B-]

DanYjel
    Člen

hmm, tak festivalovou sezónu jsem začal psytrancovym Kruhem, to jsem poprvý slyšel psytrance na party, a dloouho na to nezapomenu, prakticky celou dobu jsem byl v transu (a teda dost se to liší o toho tranceovýho ;-)). tu hudbu si do sluchátek asi jen tak nepustim, ale živě to určitě doporučuju!

Kdyby někoho zajímalo, jak to tam letos vypadalo, tak tady je pár fotek.;-)
    Hudebně to bylo super, jen to počasí… (zima, vítr, déšť :-/)

z line-upu znam tvorbu víceméně od 3/4 napsaných,líbí se mi,videa z minulých fullmoon jsem viděl,dostávalo mě to fakt maximálně,kdyby byly finance-když budou-možná bych i jel,teď stojí vstupenka 53euro a zvyšuje se po týdnu po euru – zanedbatelné.určitě zkusim něco v Čechách někde,ale kdoví,jak to zase letos nebude…měl jsem v plánu Vortex V a Czech Point III a ani jedno mi opět z osobních důvodů nevyšlo

Nulda
    Účastník

nemuzu si pomoct ale ten psytrance mi pripomina trosku trance ze starsich dob, neznam ani jmeno ale muzicka libozni 😛

LIT
    Člen

na tom flyeru je Airbase, to je tak jediný co mi něco říká :oD

Zooropa: Já se hlásím 😀
    Takže předpokládám že tam budeme 27.7.-29.7. ???

Těším se obzvlášť na progressive stage, letos je tam pro mě hned několik velmi zajimavých jmen :-P:-P:-P

Hustey
    Člen

%-)%-)B-]B-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Astrix v tom videu hraje víceméně devadesátkovej trance… Každopádně pěkný, takhle kdyby se hrálo na trance parties…

astrix..;)

Fox Mulder
    Člen

2 majklhauske: Já to nepouštěl. 😉

tak ty videa nakonec sidlí jinde.;)

http://circuitviii.net/fullmoon/

normálne kliknout pro vstup a SAMPLES ..;-) vyskočí nová stránka s video samply.. je jich tam celkem dost.;-)

tak se omlouvám .. ten web je jinak.. nekde jsem měl link 🙂 a tedka ho zase nemužu najít (jak to tak byvá) mno až najdu dám a nebo dá zooropa…

fox ty vole dyk to tam je napsaný :oD

na stránkách tuším fullmoon.de je mrte strihů z akce.. tak se juknete.. sice nejsem fandou zapadu ale na tohle bych letos vyrazit mohl.. ale znám svůj bezedný krk.. to bude za 8000,- jak nic.. mno uvidíme..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.