TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Get Up!, Prdel, 11.4.2009 – DOJMY

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 135)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

no upřímně mě se v Polsku docela líbilo (co sem zatim viděl …) Mazury mě dost lákaj a moře taky … ale do Aleksovy postele … ne děkuji LOL

Binary
    Člen

[i]Upřímně, Polsko nemá moc hezkých míst… ale to nebudete zveřejňovat, že ne :-D. Zůstanete u Mazurských jezer, mojí postele a Balského moře, díííkýýý![/i]

lol sm15 Pěknej rozhovor. 🙂

Gizmo
    Člen

dodávám, že tohle měl bejt na 1000% video rozhovor – fakt se tlemim ještě teď …

K1aptcha
    Člen

[size=x-large][b]ROZHOVÓR!!![/b][/size]
    http://www.djz.cz/index.php?kam=novinka&jaka=2117
    [size=x-small]sorry, že to tak trvalo, dávali sme si na čas, a pak prostě na djz to taky jaksi „nechtělo“ dát[/size]

Palda61
    Člen

Fido má protekci!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

smalle vidíš, a prej že tam byla tma na natáčení 🙁

K1aptcha
    Člen

jan_vavra: videjko fajn jako vzpomínka… jen škoda těch přilíšně rychlých střihů

Gizmo
    Člen

takměpříště lehce kopni pod koleno a dáme pokec … btw na tom videu je jedna věc strašná…. znám tam asi všechny ksdo jsou vidět … je fakt že malinko drsnější to bylo jednou ve vertigu kde to navíc nebyla narozeninoFka

jan_vavra
    Člen

Ja chodim na akce pravidelne, vas tam potkavam a taky podle fotek poznavam;), ale osobne se neznam skoro s nikym.

Hustey
    Člen

pekne video, ale ta hudba co hrala je teda docela hrozna : / hlavne ten track pri tom blondakovi co skace : )

Gizmo
    Člen

všichni posedávají a nudí se …

Jan Vávra: kua … hele chlape a my se tam taky potkali ??? z DJz profilu si te uvedomuju ale na akci ne sm6

takový poklidný dýchánek sm3

jan_vavra
    Člen

Zdravim vsechny. S mensim zpozdenim, ktere bylo zpusobeno aktualni casovou zaneprazdenosti, sem uploudl na youtube video z getupu. Pokud budete mit zajem o kvalitu v mpeg-2, tak dejte vedet, uploudnu pripadne video na rapidspread, at si ho kazdy muze stahnout, pripadne sestrihat:D. Doporucuji sledovat v HQ kvalite!

[center][/center]

Raduška
    Člen

Krutá sérka ta druhá půlka, jen co je pravda!

Gizmo
    Člen

[quote zooropa]Tyjo Gizmaci - ty fotky sou fakt super. Cece mas je cim dal tim hezci kvalitativne.

Jo a k tem nasim fotkam s Veronique - copak nevis ze Upiri nemaji radi ostre svetlo? Zejmena Blesk?
    Vypada to ze Gizmo ma vice paparazzi styl foceni nez Alex nebo P@lci sm15[/quote]

kvalitativně bych z toho asi udelal slusnej report na 80 fotek z obou … ale děkuju … spokojenej určitě nejsem a čeho se mírně děsim že po protiletadlovému kanónu z první světové jsem pořídil rychlopalné dělo předposlední generace … halt mi byl foťáček malej, pomalej a nešikovnej…

a k těm konkrétním fotkám vás dvou pak se maminka divila že sem zaflákanej jak prase – aby ne … to sem klečo-ležel a fotil
    odspoda :-)))

jiank fotky jsou spíš přesvícené – bleskal sem spíš na víc a pořídil novej monitor … a on potvora neni zdaleka tak vypálenej jako ten starej (starej 14 let Sun 20″ CRT novej 4 roky starej z toho 2 běhal 22″ HP … za vše mluví, že jas na něm mám na 30% a pořád se mi to zdá dost … Snad seženu kalibrační sondu abych se neměl na co vymlouvat :-))))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 135)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.