[quote zooropa]Tyjo Gizmaci - ty fotky sou fakt super. Cece mas je cim dal tim hezci kvalitativne.
Jo a k tem nasim fotkam s Veronique - copak nevis ze Upiri nemaji radi ostre svetlo? Zejmena Blesk?
Vypada to ze Gizmo ma vice paparazzi styl foceni nez Alex nebo P@lci sm15[/quote]
kvalitativně bych z toho asi udelal slusnej report na 80 fotek z obou … ale děkuju … spokojenej určitě nejsem a čeho se mírně děsim že po protiletadlovému kanónu z první světové jsem pořídil rychlopalné dělo předposlední generace … halt mi byl foťáček malej, pomalej a nešikovnej…
a k těm konkrétním fotkám vás dvou pak se maminka divila že sem zaflákanej jak prase – aby ne … to sem klečo-ležel a fotil
odspoda :-)))
jiank fotky jsou spíš přesvícené – bleskal sem spíš na víc a pořídil novej monitor … a on potvora neni zdaleka tak vypálenej jako ten starej (starej 14 let Sun 20″ CRT novej 4 roky starej z toho 2 běhal 22″ HP … za vše mluví, že jas na něm mám na 30% a pořád se mi to zdá dost … Snad seženu kalibrační sondu abych se neměl na co vymlouvat :-))))