Toto téma obsahuje celkem 166 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 167)
deivis: tak pulpi zajiste komplex ma, ale jestli to je spatne detstvi, nevyplnena laska ci jakekoliv jine vetsi problemy muzeme jen spekulovat.
hlavni je, ze se takova osoba absolutne nehodi na fora. ale abych jen nekritizoval, obcas si to same myslim o sobe B-] (to ze se nehodim na fora, ne ty komplexy :-D)
Hustey (IP zapsáno) – ani ne.. jen uz sem to chtel napsat dlouho. fakt moc extra se k nicemu nevyjadruji ale naprosta ignorace pulpiho je vazne z me strany na miste. proto uz na nej nebudu reagovat. na diskuze moc nedam nemuzes takhle poznat cloveka ale rekl bych ze pulpi ma nejaky komplex jinak uz vazne nevim.. komplex dokazat vsem ze jsem neco vic nez ostatni. a utvrzuje to nejen tady..
PULPI (IP zapsáno) – pokud jsi to co jsem napsal nerekl na foru GG tak doopravdy trpis jiz jasnou schizofrenii coz jsem zde jiz naznacil v predchozich prispevcich. Na tebe se presne hodi definice SuperEga od Sigmunda Feuda….
Osocil jsi zde Bobra.. To me stacilo. V dalsich forech valis zase jine valy. Je to vse ke vsemu.. Jsi jedinecny..
hustey…no v casti mas pravdu…k dlasi casti se dovolim opet vyjadrit…
Proc tedy, DEIVIS a ostatni mne osocuji z neceho, co jsem nerekl? Ty jsi snad v nejakem mem prispevku videl, ze bych psla ze micham lepe jak pvd ci jsem lepsi jak pvd ci ze jsem nejlepsi?Ja tedy ne a to jsme si je procital vsechny postupne…
pulpi u tebe je velky problem, ze zijes tak trosku ve svem svete a lide tady na foru ti rozumi asi tak jeden prispevek ze dvaceti, proto se tady vytvari problem jako treba u deivise, ze misto toho aby ti neco odepsal, tak se na tebe vysere aby si zbytecne nekazil krasny den.
mozna bys mel dale sam proplouvat svou risi divu a nechat ostatni v klidu poslouchat trance music :_)B-]