TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse GLOBAL GATHERING 2007

• Toto téma obsahuje celkem 166 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 167)
  • Autor
    Hustey
    Člen

deivis: tak pulpi zajiste komplex ma, ale jestli to je spatne detstvi, nevyplnena laska ci jakekoliv jine vetsi problemy muzeme jen spekulovat.

hlavni je, ze se takova osoba absolutne nehodi na fora. ale abych jen nekritizoval, obcas si to same myslim o sobe B-] (to ze se nehodim na fora, ne ty komplexy :-D)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jaj, ten novej Dirtybird release, co hraje Väth jako druhej track, je libózní.

deivis
    Člen

Hustey (IP zapsáno) – ani ne.. jen uz sem to chtel napsat dlouho. fakt moc extra se k nicemu nevyjadruji ale naprosta ignorace pulpiho je vazne z me strany na miste. proto uz na nej nebudu reagovat. na diskuze moc nedam nemuzes takhle poznat cloveka ale rekl bych ze pulpi ma nejaky komplex jinak uz vazne nevim.. komplex dokazat vsem ze jsem neco vic nez ostatni. a utvrzuje to nejen tady..

Hustey
    Člen

deivis naprosto zbytecne prilivas do kotle dalsi a dalsi kejdy

deivis
    Člen

PULPI (IP zapsáno) – pokud jsi to co jsem napsal nerekl na foru GG tak doopravdy trpis jiz jasnou schizofrenii coz jsem zde jiz naznacil v predchozich prispevcich. Na tebe se presne hodi definice SuperEga od Sigmunda Feuda….
    Osocil jsi zde Bobra.. To me stacilo. V dalsich forech valis zase jine valy. Je to vse ke vsemu.. Jsi jedinecny..

Hustey
    Člen

jeeej, ty mi porad nemuzes odpustit ten hardstyle? 😀

inferno
    Člen

Nuld@: Hustey mluví o respectu k jiné hudbě, ale předtím by měl začít u sebe.. Pak mi bude jeho příspěvek stát za zamyšlení.

Nulda
    Účastník

Hustey: abs si to vystihnul

PULPI
    Člen

hustey…no v casti mas pravdu…k dlasi casti se dovolim opet vyjadrit…
    Proc tedy, DEIVIS a ostatni mne osocuji z neceho, co jsem nerekl? Ty jsi snad v nejakem mem prispevku videl, ze bych psla ze micham lepe jak pvd ci jsem lepsi jak pvd ci ze jsem nejlepsi?Ja tedy ne a to jsme si je procital vsechny postupne…

Hustey
    Člen

pulpi u tebe je velky problem, ze zijes tak trosku ve svem svete a lide tady na foru ti rozumi asi tak jeden prispevek ze dvaceti, proto se tady vytvari problem jako treba u deivise, ze misto toho aby ti neco odepsal, tak se na tebe vysere aby si zbytecne nekazil krasny den.

mozna bys mel dale sam proplouvat svou risi divu a nechat ostatni v klidu poslouchat trance music :_)B-]

PULPI
    Člen

DEVIS nejak jsi se odmlcel….este jsi mi neposlal vety, kdy jsem rikal ze jsem nejlepsi, ze micbam lepe jak PVD atd….to same plati i o tobe Nuld@

PULPI
    Člen

flower…no ja bych z toho prydzova setu spadnul pod stul…

hlavně by to chtělo záznam Sashy a Prydze.. a budu spokojená…

inferno
    Člen

Nuld@: Chlape tak to máš štěstí, že není třeba Biomahanika, Lisa Lashes nebo Plump Djs, to by tě rozsekalo úplně..

Nulda
    Účastník

tak ten Julesuv set je fakt brutalni

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 167)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.