TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Global Gathering PL 2008 – Dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 65 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 66)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

Jej, to je moje ruka!! sm10 Teď jsem jí poznal.. sm2 To jako Škvára drží Lucku jednou rukou? sm3

SHP
    Člen

Fotky ze Součova mobilu jsou opět hrozné peklo sm15

Hustey
    Člen

hodte linky na nejake ty fotky, ty od soucy jsou prakticky nepouzitelne sm0

Sq4Raa
    Člen

No, můj výraz napovídá tomu, že jsem se u toho kroucení zapotil, sázím na sebe. sm15

souca
    Člen

Fox: a sakrasm15 Tak buď má Škvára divně dlouhou ruku s vykloubeným zápěstím, nebo je tam ještě někde schovanej Sickboysm15

Sq4Raa
    Člen

Jsem zakroutil, ne?

Fox Mulder
    Člen

Zajímalo by mě čí je ta ruka, co drží soucu v podpaží.. sm0

souca
    Člen

TIGI: myslím, že tentokrát to nebylo jenom mobilem, když si tak nějak vzpomenu na ten náš alko-lineup…sm15

TIGI
    Člen

Souca: Tvuj mobil opet nezklamal vsichni vypadame tak nejak divne sm0

Sq4Raa
    Člen

add sety: Doufám alespoň v Main, protože Sander… sm5

Sickboy
    Člen

Až na ten prach to byla super akce. Asi bych měl napsat report, takže víc až v něm. sm3

Jinak neví někdo, jak to bude sety? Ten Ferryho byl jedna velká POHODA. Ale vážně… krásně plynul, člověk se vznášel a Ferry to vůbec neřezal. Prostě trance. sm3

Díky všem, byl to zážitek!

souca
    Člen

Tak také přihodím pár dojmů:

Vyrazil jsem primárně na trance a odjížděl maximálně spokojenýsm5

Daniela Kandiho si bohužel,vzhledem k poněkud divočejšímu průběhu cesty busem,nepamatujusm13

Sean Tyas to rozjel v ohromným stylu. hodinu a čtvrt jsem snad jenom v kuse skákal a když si dovolil zahrát Heart to Heart, tak se o mě pokoušela mrtvičkasm2

z ATBho jsem stihnul cca poslední půlhodinu a přiliš mě nenadchnul. Mám pocit, že končil s Believe in me.

Ferry Corsten zahrál pro mě set večera. Krásnej euforickej trance. Při Out Of The Blue ve Full On Ferry Violin Editu jsem se málem rozbrečel. Se Sickboyem jsme ty 2 hodinky, co hrál, vyloženě „propluli“sm0 prostě POHODAsm4

Bart Claessen mě dostal totálně rozsekávajícím setem. Řezal to velice solidněsm5

Breakfast – nejdříve překvapil svým vzhledem 17 letého, 55 kg vážícího, rocku holdujícího klučiny, poté našláplým upliftingovým setem. Při Sunlight jsem měl opět namálesm5

Mike Wind – po super výkonu na ILNY jsem od něj dost očekával a opět se dočkal. Potěšil s Oxygen Essential, Sunday after Monday a Control Freak na závěr. Škoda, že nedostal více prostoru. Doufám,že nám to na E-motion vynahradí.

Jinak jsem také na chvilku zavítal do Hardstyle areny, kde zrovna řádili Showtek a s nimi také část naší výpravy mezi několika stovkama polonahých polákůsm15. Bohužel hardstyle mě příliš neuchvátil, tak třeba někdy příštěsm4. Cestou z Hardstyle areny jsem se ještě na chvíli zastavil v Bassline House Areně, kde to Joe Hunt slušně rozjížděl.

Mezi negativa bych zařadil obrovské fronty na jídlo a pivo, kvůli kterým jsem zameškal Sandera van Doorna, což mě vzhledem k ohlasům, jaké jeho vystoupení mělo, velice mrzísm8 Dále pak prach, kvůli kterému se nemůžu ani teď zhluboka nadechnout a moji neschopnost koupit si GG tričko, když bylo ještě v prodeji.

Každopádně pro mě hudebně jedna z nejlepších akcí, na které jsem byl.

Závěrem bych chtěl pozdravit všechny členy partybusu. Díky za vtipnou cestu a super spolupařbu a jestli jsem někoho obtěžoval, tak se ještě zpětně velice omlouvám. Doufám,že zase brzy zapaříme. Jo a taky se moc těšim na to videjkosm5

P.S.: kdo má fotky, tak prosím nahoďte linky. moje se nachází zde:
    http://souca.rajce.idnes.cz/Global_Gathering%2C_7.6.2008%2C_Poznan%2C_Polsko/

SHP
    Člen

Starf: A kur*va, promiň :-*

Starf
    Člen

shp: ne, prisel mi vypocet sirotciho duchodu

SHP
    Člen

Starf: Vzali ti pridavky na deti? sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 66)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.