TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Global Gathering PL 2008 – Dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 65 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 66)
  • Autor
    Starf
    Člen

shp: asi nejedu, ceska socialka stoji za h….

SHP
    Člen

Hustey: Kdyz zagooglis, tak najdes na ruznejch pochybnejch strankach amatersky fotky Polaku, hlavne z mainstage. Profi zatim nic…

Hustey
    Člen

tak pani fotografove kdy budou nejake fotky? nikde nic nemuzu najit : (

SHP
    Člen

Master Fury: Tvl jestli jedeš na Dance Valley

Starf
    Člen

Tyas absolutni madness, tak sem neparil snad nikdy a kdyz se k tomu pridala este atmosfera mistniho osazenstva, bylo to nepopsatelny 🙂 Sander me tolik uz nebral, ale mozna ho mam uz moc naposlouchanyho a uz mi ten jeho sound nesedi

main stage me nudila, videl sem tak 20min Prydze, pul hodiny ATBho (potrebovali sme vykaslat bordel z plic, tak sme sedeli na silnici) a par minut Ferryho a vsechno priserny…

techno fajn, stravil sem tam celkem asi tak hodku na Moniku Kruse, Chrise Liebinga a Felixe Kröchera (vzdycky cca po 20min) a nenudil sem se, jen bych uvital trochu vic klasickyho techna, dneska je to samej minimal, kterej mi sice nevadi, ale precijen klasicky techno je vetsi masakr

na house sem se moc nezdrzel, vzdycky asi po 10min na Legera a mys, ale nenasel sem tam nikoho ze znamych, tak sem sel jinam… kazdopadne jak uz nekdo psal vys, Deadmau5 hral vic electro set, ten progressive, co hral v Roxy, mi sedel daleko vic…

hardstyle luxus, Grant sice nuda, ale pak se to rozjelo, bohuzel tam byl asi nejhorsi vzduch ze vsech stanu a po 20min jumpu na Lunu sem si neco udelal s kolenem zas a dal sem se tak zdrzoval jen po ostatnich stanech

obrovsky minus celyho festaku byl prach – este ted ho citim v krku, hruza a stacilo by jen vylozit vnitrky stanu nejakou gumou (jako byla na SoL trance stage) a nebo drevem, popr. polit to trochu vodou

plusu by se naslo ale daleko vic – ceny byly nadherny (jen jidlo mohli mit o neco levnejsi a idealne polovicni porce – moc toho nesporadam), stany skvele navrzeny (hlavne techno a hardstyle), spousta toi-toiek (ani jednou sem nemusel cekat na wc)

btw SHP – cos mi chtel v tom buse? nechtelo se mi zvedat 😮

TIGI
    Člen

Nejprve bych chtel podekovat Dejvovi za dalsi super zajezd. V autobuse byla atmosfera jako vzdy paradni az se nekdy divim ze me, SHPho a soucu nevynesli v zubech sm0.

DJs:

Kandiho a Klainenberga jsem slysel chvilku takze nebudu hodnotit.

David Guetta: Zacinam te jeho komerci prichazet na chut :oX Nejlepsi bylo asi let me think about it od Fedde le Granda v nejakem novem remixu. 8/10

Sean Tyas: Narez 🙂 Hlavne se mi libilo jakou tam nase ceska parta vytvorila atmosferu. 9/10

Luna: Byl jsem tam chvilku ale bouzel se v hardstylu nevyznam takze nevim co hral. Ale to co hral se mi libilo. 8,5/10

Eric Prydz: Neocekaval jsem zadne zazraky ale byl jsem mile prekvapen.Jedine co jsem poznal byl remix na Pink Floydy v nejakem dub mixu. 9/10

Sander van Doorn: Hvezda vecera. Buh me opet rozmasakroval zavalem hitu a smrsti tech trancu. A nakonec nejaky novy remix na RIFF. No konec 10/10

Johan Gielen: Zklamani vecera. Nektere tracky byli az do disco housu a cele takove divne. 3/10

Ferry Corsten: Slysel jsem pouze konec kdy hral LEF a Brainbox.

Sq4Raa
    Člen

Partygirl: Oproti CF to bylo nic, tohle bylo úděsný.

Tak i já přidám svůj příspěvek.Byl to pro mě nezapomenutelný výlet na kterým jsem poznala mnoho super lidí z bandy trance.cz a zjistila,že tahle music nás opravdu všechny spojujesm10.Akorát co mě dost překvapilo,byla opravdu ta kontrola od Policie,která z nás dělala nějáké hajzly,co má plné batohy drog a ten milej pejsánek našel v batohu něco moc dobrého k snědkusm5,tím pádem jsme přišli o půlku setu Daniela Kandiho,který nám opět znovu ukázal,že je to bůh a zahrál stejně pěkně jako kdysi u nás ve Vertigu 23.12. 2007.Jinak co se týče music na GG,byla jsem naprosto unešena,škoda,že se tohle někdy neodehraje u nás.Akorát k čemu bych měla výtku, je ten strávený čas 45 minut u stánku s jídlem a hlavně ten vzduch s prachem v Trance stanu,bolí mě z toho na plicích ještě teď.Jinak ceny byly v celku přijatelný,je to jako V T-mobile Aréně v Praze.Musím akorát říct,že jsem měla pěkně spánkovou a únavovou krizi,ale nakonec jsem se přes to nějak přenesla a taky mě nakopl poslední track Control Freak, který mi na závěr akce zahrál Mike Wind.A chci stejně poděkovat Sickboyovi za pronesení kamery dovnitř jak již pronesl Buchťák,protože bez něj by jsme se tam fakt nedostali a to jinak nevím,co bychom dělali.Všechny zdravím a moc díky za super víkend.sm2

Partygirl
    Člen

tak to je docela sila nelituju,ze sem nejela prach sem zazila kdysi na Creamfields a stacilo mi sm8

Sq4Raa
    Člen

Takže…
    – Sander Kleinenberg je špička, asi začnu investovat peníze do cest za ním.
    – Pila byl pro mě nejlepším DJem GG, zahrál naprosto famózně.
    – Luna hrál trošku jinak, než jsem čekal, ale spokojenost rovněž.
    – Showtek vidím stejně jako SHP.

– Dále jsem slyšel Prydze (a bohužel mě zklamal), trochu Mau5e (perfekt), Ferryho (na toho bych už nešel ani nadarmo), Propheta (jsem prophet) a zezačátku vlastně i Granta (potvrdil pověst losera).

– Zašel jsem i na Tyase a musím říct, že ze současných DJs je to téměř nulový zlo. Fajnovka.

Zdravím lidi v buse a všem děkuju za příjemně strávenej víkend sm4

Palda61
    Člen

dance-girl: sm0sm0

Flash2001
    Účastník

Přihazuju své dojmy:

Na akci venku jsem byl poprvé a musím říct, že jsem opravdu spokojen. V autobuse po celou dobu panovala dobrá nálada (a zjistil jsem, že půllitr Bechera je opravdu málo). Na místo jsme dorazili bohužel ze zpožděním, za což největší „dík“ patří polským monocajtům. Jejich pejsek ale nakonec místo drog „vyšukal“ jen kus žvance. Nakonec jsme ale přeci jen úspěšně dorazili na místo a zejména díky Sickboyovi se dovnitř dostala i naše kamera (což už ostatně zmínil Buchťák), máme tedy natočený dostatek materiálu a budeme se to snažit zpracovat v nějakém rozumném časovém horizontu.

Prostředí: jako takové nebylo špatné, bohužel zde bylo jedno obrovské negativum, které se podepsalo na každém z nás. Ano, byl to ten všudypřítomný prach. Naše plíce tak dostaly velice zabrat a ten hnus budu smrkat a kašlat snad ještě týden. Do toho se navíc projevila alergie a nebýt Zyrtecu, bylo by to ještě horší.

Jídlo a pití: ceny ušly, ledový čaj stál tuším 6 zlitých, energeťák 7 (kdyžtak mě někdo opravte). Co mi ale nevyhovovalo, tak byly fronty.

Hudební výkony: všechno stihnout opravdu nešlo,některé věci jsme museli obětovat
    – Daniel Kandi: díky oné neplánované pauze jsme stihli jen asi 20 minut, ale i to mi stačilo, abych se utvrdil, že orávem patří mezi moje oblíbence. Navíc pak s námi ještě kecal, vyfotil se a podepsal lupeny
    – Sean Tyas: na Mindu jsem bohužel nebyl, i proto jsem na něj byl dost zvědavej a musím říct, že mě nezklamal a jeho set jsem si (s ohledem na prach) užil
    – Filo & Peri: moc mě nezaujali, tak jsme se šli podívat na Showtek
    – Showtek: z té chvilky, co jsme tam byli, usuzuji, že mohli zahrát opravdu dobře, líbilo se mi to. Hardstyle stage navíc fakt pěkně řešená
    – Sander: pěkný energický setík
    – ATB: byl jsem na něj zvědavej, ale velké zklamání. Nudil, proto jsme se vrátili na Sandera, kde to bylo o dost jiné
    – Ferry Corsten: pravý opak ATBho, příjemný setík, dobrá komunikace
    – The Prophet: z Ferryho jsme si na půl hoďky odskočili opět na hardstyle. Propheta mám v oblibě a nezklamal mě, docela rád bych ho dal někdy znovu
    – Bart Claesen: po Ferryho setu (konec v podobě Brainbox super!) jsme se vrátili do trance arény a dobře jsme udělali. Bart zahrál pěkně, As Playmo Comes je mazec!
    – Breakfast: pro mě překvapení akce, vyždímal ze mě poslední zbytky sil. Super set, vrcholem Sunlight. Čekal jsem ještě The Horizon, který ale bohužel nebyl. I s tímto člověkem jsme pak chvíli pokecali a dali opět nějaký to foto. Doufám, že si má slova vezme k srdci a do Prahy se podívá
    – Mike Wind: jen jsme poslouchali, nebyly už síly. Hrál ale výborně a závěrečný bonbónek v podobě Control Freak asi nejlépe vystihnou Payova slova „No to si snad dělá pr*el, to je magor!“ (nebo jak to přesně bylo, už nevím)

Hudební vrchol akce: asi Breakfastův set
    Nehudební vrchol akce: pokec s Kandim a Breakfastem

Nejhorší okamžiky akce: musím zmínit 2 věci, které mi celý zážitek znepříjemnily. Při cestě na main stage na ATBho se nějakej evidentně sjetej debil zřejmě snažil vyprovokovat rvačku tím, že do mě pákrát dost silně strčil. Ignoroval jsem to, ale bohužel mě to na docela dlouhou dobu dost vykolejilo. Druhým nepříjemný okamžik pro mě nastal zhruba ke konci Breakfastova setu. O slovo se hlásilo vyčerpání, myslel jsem, že to spraví voda, přesto jsem tam sebou seknul a pak to asi 5-10 minut rozdejchával. Zcela určitě v tom sehrál úlohu i ten debilní prach.

Suma sumárum to ale byla vydařená akce a určitě ven opět někdy vyrazím.

Závěrem zdravím úplně všechny, nebudu jmenovat, určitě bych na někoho zapomněl.

Hustey
    Člen

famozni akce.

vrcholy vecera: Sander van Doorn, Deadmau5, Pryda, Sandy Rivera, Lady Waks, Breakfast (La Guitarra)

Amoondre
    Člen

To s tema cajtama to bylo neco, to jsem fakt nemohl 😀

Jinak party paradni, kazdy si prisel na sve, skoda nezvladnuteho prachu v stanu 🙂

Ja jsem si sjel nasledujici – Kleinenberg, Guetta, Prydz, Sandy Rivera, Leger, Deadmau5, Nic Fanciulli, Tim Deluxe. Hlavne housovej stan to byla lahudka s tresnickou Legerem a Mausikem 🙂

Buchtak
    Člen

Takže přidávám i já hodnocení.Trance bus -naprosto super nálada.Při cestě byla výborná zastávka,kde jsme si tak naběhli trochu sami a při zeptání se na směr,kde se koná GG nás celníci kontrolovali,jestli nemáme náhodou u sebe bágly plný drog.Jediný,co pejsek našel byl šťavnatý řízečeksm5.Díky téhle báječné kontrole,jsme na GG dorazili s velmi značným zpožděním.Z tohoto důvodů jsem přišel o půlku setu Daniela Kandihosm8.Každopádně naprosto luxusní jízda.S Kandim jsme potom ještě asi hoďku kecali venku a udělali pár fotek.Po Kanďourovi jsme zůstali v Trance aréně na Etesona-zahrál průměr,první půlka setu nuda,druhá část bomba.
    Sean Tyas-tak na tohodle pána jsem byl dost zvědavej,vzhledem k tomu,že jsem nebyl na MINDu 1 tak byl pro mě celkem velkým překvapením jak zahrál.
    Filo&Peri- tak na ně jsem se docela těšil a jejich převážně tech mi vůbec nesedl,přišlo mi to nemastný,neslaný.Zhruba v půlce setu jsme si odskočili na Showteka-celkem dobrý,ale Prophet se mi líbil o dost víc
    Na 00.30 jsem se vrátil zpět do trance arény na Sandera van Doorna-jako vždycky tenhle sympatický holanďan opět nezklamal.Byli jsme zhruba asi 20 minut a potom jsme se přemístili na Main Stage kde měl od 1.00hod začít hrát ATB.Pro mě to bylo jedno z největších zklamání večera,zahrál naprosto šíleně.Zhruba po 30 minutách jsem odešel znechucenej źpět na Sandera do Trance arény,kde jsme zůstali do konce setu a do začátku Gielena.
    Gielen-druhý zklamání večera i když jsem od něj moc nečekal.
    Takže jsme se přemístili opět na main stage na Ferryho Corstena-od něj jsem nic moc nečekal,každopádně jak jsem byl otrávenej z ATBho,tak mi Ferry neskutečně zvedl náladu a pro mě je to jeden z nej setu večera.Zhruba ve 3.20 hod jsme odběhli na již zmiňováneho The Propheta.
    Potom zpět ještě na poslední čtvrtku setu Ferryho.
    No a pak už zbývala jen trance aréna až do rána
    Bart Claessen-super set,hlavně mash up playmo a As the rush comes.Jediný s čím mě naštvali organizátoři,že Bartovi ucvakli v půlce tracku set.
    Breakfast-tak tenhle pán byl pro mě z celého GG nej a naprostá hvězda,jeho super upliftingově laděnej set neměl od začátku až do konce chybu,prostě lahůdka.Naprosto mě rozsekal trackem Breakfast-The sunlight-to byla nádhera
    Mike Wind-v tuhle chvíli už mi vypovídaly službu nohy,každopádně hned první lahůdka v podání Ferrin&Low-Westworld mě pěkně nakoplo.A na závěr třešnička na dortu Armin a jeho Control Freak byla skvělá tečka.
    Negativa akce byla bohužel spousta prachu ve stanech,kterej se nedal vůbec dejcha, takže byl nadlidský výkon tam být déle než 30 minut.Ceny ok zhruba stejný jako u nás,co se týče čekání na jídlo to byl zážitek-50 minut to bylo super.Jinak bych chtěl pozdravit všechny,kteří tam byli.Zmíním se ještě o jednom človíčkovi,kterej mi pomohl dostat kameru dovnitř a umožnil mi udělat krátké video.Velký dík tedy patří Sickboyovism4
    Jinak akce byla pěkná a určitě se budu chtít do budoucna vydat zase na nějakou podobnou party

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 66)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.