TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Global Gathering Poland 2008

• Toto téma obsahuje celkem 204 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 219)
  • Autor
    dance-girl
    Člen

pokladny s lístkama budou před akcí otevřené od 12:00 do…? a lístky budou v ceně 139 PLN

iamek
    Člen

Kasy biletowe przed imprezą czynne od godz. 12 do….? W cenie 139 PLN.

Prelozte pls :-*

Aki
    Člen

nezbyly někomu lístky? či nevíte jestli se budou prodávat na místě a za kolik?

http://www.ftb.pl/news/58628_0_1/pierwsze-zdjęcia-z-produkcji-global-gathering-update.htm

něco jsem našel tady a jestli to dobře chápu tak budou za 139 na místě..

dík

Fox Mulder
    Člen

Koukám jestli má objednávka pěknýho počasí došla a na další dny a nevidim tam jic jinýho, než sluníčka bez mráčku!! sm5sm11sm2

http://www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?world=4805

Teploty 27°C, v noci 16°C, lehkej větřík. sm5sm11

Fox Mulder
    Člen

Tak tak, Dejvův autobus má neomezený počet míst. sm11 Ještě ho nikdy nevyprodal. sm2

DjDkD@ve
    Člen

to Shady:

Tak jak, chcete jet? Místa v buse stále jsou………….

editka
    Člen

flash2001: to mi psal uz fox mulder ze objednaval, tak to snad splni sm3

Flash2001
    Účastník

Doufám, že je objednané pěkné počasísm4

Carero
    Člen
    Carero
    Člen

2hustej, jak jsem psala, volny mista v busu jsou 4, listky dva, bud udam oba, nebo si nekoho budu muset najit k sobe, ptz kdyz nikoho nenajdu za sebe, tak budu muset jet(nemuze akorat mladej), coz nexi tam kde nikoho neznam…
    2all:nahradnici piste davovi, ja jdu ted pryc, potrebuje to co nejdriv, diky

Hustey
    Člen

je teda jeste nejake misto volne? ukecal jsem spolubydlu, vim ze to tady nekdo nabizel ze nakonec nemuze jet. Dave teda zatim neodpovedel : )

Carero
    Člen

+ se mozna dva listky uvolni

Carero
    Člen

2Shady:
    add SW: loni jsem se tesila jako blazen, bohuzel jsem se jednak tenkrat jeste nechala omezovat jednim prastenym skackarem, druhak jsem mela nemalej zanet spojivek a rohovky(dokonce jsem tam mela jit i pracovne s visinkama:-)), nakonec jsem obrecela ty bily davy vsude v praglu…line loni dle me o hodne lepsi!!
    add GG: v busu jsou 4 mista, ale listky jen dva… dva byste si museli dokoupit na miste… cena jak jsem rikala 1900

Shady
    Člen

Carero
    Hehe to ja jsem pravej opak. Ja jsem mel listky jeste driv nez vysel line up, tak moc jsem se ze zacatku tesil a pak jsem tam nakonec malem nesel. Na kolik te vysel listek pred halou?
    Jinak loni jsem byl taky a to se mi to libilo vic, jak co se tykalo programu (show), tak co se tykalo line upu. Sander a Armin se mi loni libili fakt hoodne :), ale to jsem jeste poslouchal vic trance nez hardstyle jako ted.

Ted jsem tomu uplne moc neporozumel :), v buse jsou teda porad DVE volny mista jo? 🙂 Jestli budou jeste vecer, tak po nich asi skocim 🙂

Nebo krizova verze, ze zpusobim rodinnou hadku a pojedem maminou malinkou tridverovou fiestou sm13

SHP
    Člen

Hanny: Tu osahávám denně sm4 No tak se hlavně uzdrav no sm11

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 219)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.