TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Godskitchen, 5. května @ Hala Ludowa

• Toto téma obsahuje celkem 57 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 58)
  • Autor
    M4RT1NEK
    Člen

Tak jel by někdo?Jsem ochoten jet autem a řídit sm15

pokoko
    Člen

hned bych jel tech-trance to ja mužu radši než zpivanky od abovakusm15

souca
    Člen

místo Sandera Kleinenberga vystoupí Dubfire (Deep Dish)

souca
    Člen

Paya – právě právě8-) uvidím ještě,jak dopadne naše snaha sehnat lístky na TE a podle toho se budu nejspíš rozhodovat. Pravda,že z Roudnice to máš trošku z ruky:)

Paya
    Člen

souca: no, to není úplně jednoduché rozhodování … mě na té Wroclawi vadí zejména doprava, ale je fakt, že to mám o dost dál než ty …

souca
    Člen

Paya – já jsem silně na vážkách. Trutnov – Wroclaw – 130 km, Trutnov – Bratislava – 325 km. Ve prospěch Dopleru hovoří trance.cz parta,levnější vstup, klubové prostředí. Ve prospěch Godskitchen zase kratší vzdálenost, nabušenej line-up v čele s Above and Beyond, SVD, Woodsem, Kandim, atd.. Tak já Ti nevim:-/

Paya
    Člen

stále mě to nedokáže odradit od Blank & Jones v Blavě 🙂

souca
    Člen

Line-up doplněn o Marcuse Schossowa a DJ W. První vlna lístků vyprodána, druhá v prodeji od zítřka od 21:00 za 99 PLN = cca. 690,- Kč.

BoRo
    Člen

Creams napsal(a):
    ——————————————————-
    > TO jsou polaci 😀 ten národ je celej jinej :oD

Hah,LOL!:oD hmhm,nechci popudit ale mezi slovany prave cesi jsou slovanisticky trochu jiny:oP

komar
    Člen

Já to vidím jednoznačně na krásné věci…minulé jsem bohužel prošvihl kvůli transmission 4 a na tallu se taky nedostanu, takže v dubnu už to prostě musí vyjít…..:´-))

Paya
    Člen

no jo, ty jo … ono je to vs. Beautiful Things … sakryš, možná bych radši dal tu Blavu …

Creams
    Člen

TO jsou polaci 😀 ten národ je celej jinej :oD

ondrab
    Člen

njn…bohuzel polsky neumim…kwiecen proste tak nejak vypada jako kveten…fatk debilni:_)

milan
    Člen

to ondrab, creams – A nebude to tím, že polsky KWIECIEŃ znamená česky duben?Květen je polsky normálně maj:´-))
    edit – sorry, komar to napsal dřív:oD

Creams
    Člen

2 komar: tak to jsou sady 😀 jsem si to dohledal i na netu 😀 a hold máš pravdu 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.