TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Godskitchen, 5. května @ Hala Ludowa

• Toto téma obsahuje celkem 57 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 58)
  • Autor
    komar
    Člen

Tak asi takhle pánové…polsky se „duben“ řekne „kwiecień“ … takže jestli někdo četl zprávu v polštině tak mohlo snadno dojít k dezinformaci…správně je samozřejmě DUBEN :oD

Creams
    Člen

Tak jsem se bavil s Martinem a říkal, že je to 100% v dubnu takže taky jsem teď z toho 🙁 ale stejně asi pojedu na Blank a Jones

ondrab
    Člen

creams:no taky na to ted koukam…docela bordel v tom maj kluci..ale 5.4. sou blank and jones, tak doufam, ze godkitchen bude jindy…ale toho 5.5. je docela blbost, pac to je pondeli

Creams
    Člen

Takže akce je kdy může mi to někdo vysvětlit ? ???? 😀 všude píšou 5.května a na plakátu je jiné datum a jiná hala prostě zmatek http://www.ftb.pl/news/53627_0_1/godskitchen-5-kwietnia-@-hala-ludowa-(line-up).htm

M4RT1NEK
    Člen

LINE UP : (prý ještě není konečný !!!) :

Above & Beyond

Sander Kleinenberg

Sander van Doorn

Fedde Le Grand

Marcel Woods

Daniel Kandi

souca
    Člen

ani já si toto rozhodně nenechám ujítB-] jinak předprodej lístků začíná 8.1. ve 21:00 hodin na http://www.ftb.pl

DjDkD@ve
    Člen

Jinak zajezd na tuto akci jsem jiz zacal chystat, takze do konce ledna by to melo byt vse v cajku 😉

Creams
    Člen

Tak tohle mě taky láká 😛

tak tohle si ku*va nenecham ujiiiiiit !!!!!! :-! 😛

souca
    Člen

line-up doplněn o Daniela Kandiho. moc hezký:-P

Josh
    Člen

Fedde dělá skvělou produkci ,electrohousovou.
    Ale hraje nudnej minimal,electro-house…

Tak nějak to je…

ceero
    Účastník

je tam toho, minimal, techno ….. shit ako shit 😀

Paya
    Člen

Fedde hraje velmi podivnej elektrohouse minimal … podivnej ve smyslu nudnej …

komar
    Člen

Zase mě set FLG zaujal snad ze všech sensation white 2007 @ Amesterdam setů asi nejvíc….i když stále je tu okřídlené „mezi slepými jednooký králem“….všichni víme jaký tam byl lineup :oD

Princezna
    Člen

btw ta akce je 5.4.2008;-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.