TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Hardcore Power – 11.01.2008 – Praha 3 Žižkov

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 85)
  • Autor
    SHP
    Člen

Kuwa Alexxi, tebe už sem neviděl dlouho, jen pojď, bude pařba :oD

Last
    Účastník

No jako laik vím, že gabbeři = náckové :oD A vůbec, tohle není pro mě :oD

alexx
    Člen

že bych zašel :-D:oD

Paya
    Člen

LastHunter: :oD:oD:oD

SHP
    Člen

LastHunter: Bože, zaprvý sou to gabbeři a ne náckové a zadruhý – kolik si myslíš, že je u nás gabberů? Choděj tam teknaři.

Atronoss
    Člen

Tam náckové nebyli, jen systémaci, a ty se většinou starají o svoje pivo nebo hulení :oD

Last
    Účastník

Je to možný (nikdy jsem na takový akci nebyl), ale všechno to ve mně evokuje takovej strach. A když vidím na youtube videa s náckama (který mi SHP neustále posílá), tak se fakt bojím :oD

Atronoss
    Člen

Byl jsem tam zatím dvakrát a o nic jsem nepřišel, nepočítám-li litry potu… holt Hardcore BPM 🙂

Sq4Raa
    Člen

Podle toho, co jsem viděl posledně, jsou tohle snad nejbezpečnější párty B-]

Last
    Účastník

Tam bych nevkročil. Bál bych se o peněženku, doklady, o prdel a o život. :_)

SHP
    Člen

Doel v bunkru není signál :oD coool

Hustey
    Člen

B-]

Atronoss
    Člen

Pokud nevíte jak tam trefit, já osobně půjdu na akci mezi 20:00 a 21:00, takže si stačí domluvit někdy na tento čas sraz třeba na zastávce Olšanské náměstí…

Majklhauske: Ale abych pak pro tebe zaběhl, to půjde ztuha, protože dole v bunkru není signál, takže nevím jak bys mě kontaktoval, že si na cestě…

a kladine se oebejdu bez hardstyleu 🙂 gabba rullz :oP

mno 11 budu dole na palmovce takže asi možná pak nejak pozdeji jo pokud nepojedu do retra..

ale musí mi nekdo napsat kudy do té díry pod zem… mapa mi v tomhle nikdy moc nepomohla proto jsem ani o tomto prostoru nijak neuvažoval že tam neco udelam.. protože se to blbě hledá..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 85)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.