TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Hlasování DJ Mag’s Top 100 Poll

• Toto téma obsahuje celkem 176 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sickboy a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 184)
  • Autor
    Sickboy
    Člen

[img]http://www.musiclib.de/_audience/tranceanimal_vote2009.gif[/img]

seven
    Účastník

[quote Hustey] jasny, ale prece Durand tady uz je dlouhou dobu.[/quote]

Ano, jistě, Durand je šedesátyšestý díky produkci předešlé , né díky albu Always The Sun jak jsem již psalsm2

[quote Hustey] tohle album je podle me jen takovy souhrn jeho materialu. neni cileno k tomu, aby se z nej stala ze dne na den hvezda, ne?[/quote]

Souhlas, já jsem tady taky nikdy nepsal o tomhle albu jako o raketovém startu duranda a jeho attacku na top ten, (i když bych si to opravdu moc přál)sm3

2 all: Existuje nějaký web podle kterého by se dala zjistit ůspěšnost alba? třeba podle počtu prodaných kusů nebo tak něco?

Hustey
    Člen

jasny, ale prece Durand tady uz je dlouhou dobu.

vydal prece tolik ruznych tracku, at uz kraby nebo povedene kousky. rekl bych, ale ze byl vzdycky spise dj nez producent.

tohle album je podle me jen takovy souhrn jeho materialu. neni cileno k tomu, aby se z nej stala ze dne na den hvezda.

ne?

seven
    Účastník

Hustey: Předpokládám že to ale neznamená, že k tomu aby jsi byl 66ý nejlepší Dj na světě nepotřebuješ ůspěšnou produkci? ůspěšnost alba a co se líbí jednotlivci, jsou dvě různé věci. sm3

Hustey
    Člen

me prijde, ze kazdy dj/producent kdyz vyda album tak jde automaticky nahoru, i kdyz to je treba dosti nepovedene a jednotvarne – jako v pripadne Duranda… zajimave jsou tam tak 2 singly…

edit: resp. mozna je to pro cisteho trancera skvele album, ale takto to vidim ja z meho pohledu 🙂

seven
    Účastník

Lukin: No tak, zas takovej attack to snad nebylsm11 jen se ptámsm3. Mimochodem být v DJ Mag’s Top 100 Poll 2008 šedesátýšestý nejlepší Dj na světě určitě vyžaduje úspěšnou produkci, nemluvě o albu Always The Sun To v něm započítané není a Durand díky němu určitě půjde v letošním roce nahoru.sm3

Lukin_
    Člen

seven: Cože je? sm10 teď jsi mě pobavil. Já nikdy neměl rád jeho produkci a jeho jméno si přímo o to říká abych mu říkal PICArd

seven
    Účastník

lukin: štve tě že je jeho současná tvorba tak úspěšná? sm3

BoRo
    Člen

je hrozne brzy,az za 3-4 mesice to chce hlasovat.

Lukin_
    Člen

Nemám ho rád a je to prostě PICArdsm2

seven
    Účastník

lukin : proč říkáš durandovi picard? 🙂

DomManiac
    Člen

Richard Durand – U mě jasná volba nové album mě nadchlo a k tomu vystoupení na Full Moonu
    Markus Schulz
    Ferry Corsten
    Above and Beyond
    Sander van Doorn

corsten30
    Člen

[quote hectic]corsten tys nehlasoval pro Tiesta jo? sm4[/quote]
    A prečo by som mal hlasovať pre Tiesta?sm3

Yarosslove
    Člen

Roger Shah
    Ferry Corsten
    Cosmic gate
    Armin van Buuren
    John O´Callaghan
    …Roger byl jasná volba, fakt mě v poslední době dostáva jeho tvorba, i djingsm3

Pawouk
    Člen

Paul Van Dyk
    Sebastien Leger
    Markus Schulz
    Richard Durand
    Dubfire

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 184)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.