TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Hradhouse 2010 – 6.8. Boskovice

• Toto téma obsahuje celkem 17 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 14 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Autor
    deivis
    Člen

[quote Palda61]Konečně můžu něco napsat. Parádní párty, škoda deště, ale hudba až na pár výjimek na jedničku. Díky Deivisi a skvělej set ;).[/quote]

Díky 🙂

GiGiDaGia – hrál jsem ho skoro celej, ale jeli mě dlouhou dobu dva tracky zaraz, tak to mozna tak neprislo 🙂 osobne je to pro me jeden z nej tracku co posledni dobou vysel.

GiGiDAGia
    Člen

Déšť byl nakonec v poho 😉 Jen když pršelo (a zrovna během Roberta), tak se lidi tlačili pod střechu, což chápu :-D, ale přitom když začal Robert hrát tak odcházeli 😀 Pro trancové publikum z toho co jsem slyšel určitě nevhodná akce:) Hodnotit výkony nemá smysl, ale Chaab a Babicz nezklamali, za to zklamalo poskládání Djs za sebou (mezi sebou) před akcí, v reálu byla chyba jen v Mekki Martinovi, jinak Elio, Orbith, Javas a Breeth skvěle pasovali a Chaab se s tím (časem) dokonale popral 😉 Díky tedy Hellamnovi a hlavně Paldovi za jízdu, slečnám a TyPhonovi za společnost:) A Deivis hrál na pohodu, škoda tak krátkého (remixu) Voorna :))

Palda61
    Člen

Konečně můžu něco napsat. Parádní párty, škoda deště, ale hudba až na pár výjimek na jedničku. Díky Deivisi a skvělej set ;).

Anonymní uživatel
    Host

me jste zase vylekali telefonatem z kukane u vstupu.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

myslim, že sme tam ty lidi trochu vylekali :-))))

Anonymní uživatel
    Host

skoda, ze jsem vas nestihl. Slysel jsem max 2minuty.

Anonymní uživatel
    Host

my sme v tom dešti zdrahli hodně rychle, jak končil babicz, už sme byli na odchodu, ta tlačenice se nedala vydržet..

každopádně akce byla supr, hudba perfektní 🙂

Anonymní uživatel
    Host

my sme v tom dešti zdrahli hodně rychle, jak končil babicz, už sme byli na odchodu, ta tlačenice se nedala vydržet..

každopádně akce byla supr, hudba perfektní 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Hellman & Palda – sem se s Váma nestihl ani rozloučit kurňa.. Dojeli jste ok..?

Anonymní uživatel
    Host

chystáte se někdo? a chystáte se někdo na náš raně večerní techno nášup?
    máme dyštak místo v autě (z prahy a okolí)

Anonymní uživatel
    Host

[quote milan]Co si pamatuju, tak hradhouse nikdy zatím nepřivezl aspoň pro mě nějaký známý jméno, takže i letos be ze mě....ale je to škoda[/quote]

Nevím no, mě přijdou jména jako Adam Beyer, Marco Carola, Christian Varela, Sebastian Leger, Terry Fancis, Nils Hess, Marco Bailey, Pendulum, Chris Liebing jako fest známá jména 🙂
    Možná to chce přejít z komerčního stylu, více k elektronice 🙂

prochi
    Člen

[quote Hustey]prochi: konecne poradny argument proc jet na festival :D[/quote]

sm15sm15sm15

dance-girl
    Člen

a já jsem zrovna tou dobou pryč sm7

Hustey
    Člen

prochi: konecne poradny argument proc jet na festival 😀

prochi
    Člen

Hradhouse nikdy nebyl o hvězdách….ale tak unikátní atmosféru zříceniny hradu nemá žádný festival v ČR….Byl jsem dvakrát a s klidným svědomím můžu říct,že pro mě to byl a je nejlepší festival v ČR. Obvzlast muj prvni Hradhouse 2006 s Christianem Varelou, Felipem, Corvinem Dalekem byl neco co se jen tak nezapomíná, byl to moje první větší akce a první open-air. Ale i další ročník, s Michelem De Hey, Justinem Robertsonem, Fergiem, Pendulum atd byl vyborny prestoze byl proprseny….

Navic kde jinde pri prebihani z nadvorni stage na hlavni stage uslysite asi 10x chceš koule? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.