TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ibiza 07

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)
  • Autor
    LiLu
    Člen

Sickboy: Jj, co já slyšela od známých, tak vstup na party třeba do Amnesie s nákou „star“ stojí tak 50-70euro….docela hukot!
    A pak, že tyhle velký kluby jsou ve vnitrozemí ostrova, takže je celkem nutnost si půjčit skútřík nebo auto. Ale možná, že tam jezdí náká velmi nepravidelná kyvadlovka (typický španělký maňana:oD) z tech hlavních letovisek.
    A pak taky říkali, že tyhle velký kluby hrajou snad jen od PO-CT! a PA-NE maj siestu nebo tak něco. To že prý hrajou zase malý kluby na pobřeží.

Sám velký Pája má zamluvený téměř všechny čtvrtky v sezoně
    21.6.2007 Ibiza – Cream / Amnesia
    12.7.2007 Ibiza – Cream / Amnesia
    26.7.2007 Ibiza – Cream / Amnesia
    02.8.2007 Ibiza – Cream / Amnesia
    09.8.2007 Ibiza – Cream / Amnesia
    23.8.2007 Ibiza – Cream / Amnesia
    06.9.2007 Ibiza – Cream / Amnesia
    20.9.2007 Ibiza – Cream / Amnesia

Na svatební cestu jedině na Ibizu!:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní

btw celá ibiza je drahá, nejen amnesia.. ale taky by mě mohl někdo pozvat 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

pól bulva hraje navždy v srdci každého trancera:-D

Sickboy
    Člen

urorkinator: Díky. (A taky za add na myspace) 😉

Věc se má tak, že mě pozvala máma s tim, že ví, co jí čeká a večery asi bude, chudák, trávit sama.

Vstupy do Amnesie (podle výše uvedené stránky) – 55 éček na akci :-O Ale i přes tu cenu bych se chtěl za týden minimálně 2x nebo 3x někam vypravit. B-]

Jo a nevíte, jestli tam ještě pořád hraje Paul Bulva?

myslim, že nejlepším průvodcem ti bude Klub sráčů :-D:-D …ale je fakt, že na netu najdeš hodně info, jinak ale počítej, že tam nedáš za vstup jen 15 euro za večer jako v běznym přímořskym clubu ve Španělsku,stejně tak cena piva nepujde pod 5 euro a připrav se, že tam bude lidí ukrutně, zvlášť pokud chceš v sezoně a když tam zrovna hrajou nějací „velikáni“ (AvB,PvD,MS,apod.) … já o tom začínam taky uvažovat, ale zatim jsou money v nedohlednu 😀

Hustey
    Člen

tak to je samozrejme extrem, musime se necim pobavit : ) ja si tenhle sen taky planuji splnit, ale zatim jeste nevim kdy mi na to vyjdou vsechny potrebne okolnosti 😛

Sickboy
    Člen

Hustey: No ty krávo, tak to nejedu! 😀

Ale díky za info. 😉

Hustey
    Člen

je tam vysoky pocet smrti, jako skoky zfetovanych lidi z hotelovych balkonu a podobne. takze bacha na to 😀

jinak pro jakekoliv podrobne info se podivej na http://www.ibiza-spotlight.com/

Sickboy
    Člen

Už je to tak. Zdá se, že si splním jeden ze svých snů a v létě vyrazím vstříc novým (hudebním) zážitkům na Baleáry. Proto se ptám, zda už z „místních“ někdo na Ibize byl a má nějaké zkušenosti (ví o umístění klubů apod.) Byl bych moc rád, kdyby ses mi ozval na ICQ (286-454-356) nebo mail a trochu mě seznámil se skutečnostmi, které tam panují. Díky. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.