TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID contest #2

• Toto téma obsahuje celkem 226 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 229)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Sorry, škola -((

Anonymní uživatel
    Neaktivní

průběžné pořadí 17.12.

1. freezer – 21b
    2. andrews – 17b
    3. klapča – 15b
    4. leosh – 9b + částečně ID41!
    5. stoupa – 8b
    6. dexx – 6b
    6. natix – 6b
    7. starf – 3b

unikátní ID
    klapča – 3ks
    freezer -3ks
    natix – 1ks
    dexx – 1ks
    leosh – 1ks
    andrews – 1ks

čekal sem sickboye a škváru, leč marně :´-)) první místo zaujmul nejaktivnější soutěžící freezer a s klapčou se dělí o první místo v počtu ID, které neidentifikoval nikdo jiný. leosh odhalil track, který se skrývá pod číslem 41, bohužel neodhalil verzi, ale i tak ho chválim:-).
    nejvíce identifikací má v tuto chvíli ID2 a hned v závěsu ID12
    sešlo se i pár náhodných tipů po icq, ale to se počítat nedá.. já myslim, že mejla by si mohl napsat každej 😉

hodně štěstí dál! 😉

Sq4Raa
    Člen

Podle soundu odhadneš/poznáš autora a rok a pak už jen hledáš

Sonique
    Člen

No jde o to, ze ja ani vlastne nevim podle ceho mam hledat nebo jak?
    Proste kdyz to neznam, tak to neznam 😀
    To by tam jedine musel bejt nejakej vokal, jinak teda nechapu jak bych mohl neco sam najit.

M.i.k.e
    Člen

no,tak sem po prvnim poslechu poznal 5 veci,ale zbytek se nejak nechytam…kazdopadne,nektery pro me neznamy ukazky sou naprosto uzasny…uz se tesim na identifikaci a hned budu sosat:-D

M.i.k.e
    Člen

K1aptcha : danke:-D..du se na to mrknout:oP

hectic
    Člen

ten styl ty 24 je tak provarenej; je jasny od koho to je ….este tak vedet nazev pisnicky :´-))

K1aptcha
    Člen

M.i.k.e: here we go :´-)) http://www.filefactory.com/file/4017ec/

M.i.k.e
    Člen

tak,po 14 dnech bez netu,zase chvilku on-line…prvni kolo sem nestihnul,tak zkusime druhy…jen snad…muzete to jeste nekam reupnout,nebo poslat na mail?nejde mi to stahnout ani z kotuhy,ani z archive.to:-|

vyrys
    Člen

hellman: nenech se, udelals to rozhodne dobre. sice u Andrewsova vyberu sem teho poznal vic, u tebe snad jen dve, ale stejne su v obou pripadech jen pasivne prihlizejici, zirajici jak mam deravou pamet a hlavne z velke vetsiny uplne neznaly.

Natix
    Účastník

Co takhle postnout nějaké průběžné výsledky?

Gizmo
    Člen

jej tak o5 nebudu mít ambice nějak příliš zasáhnout ale placam za 2ku 🙂 mlask … ted si to budu 1/2 dne broukat 🙂 Z hlavy jen to a 4-6 jich znám jakože možná na nějakej bod dohledatelně, ale záleží na času a náladě…

btw : přemejšlet po víkendu ještě moc nemůžu to bych musel ještě něco naspat

seven
    Účastník

Andrews: tak tak :-)B-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já znám od 25ky tu originální mega-klasiku, ale tohle je zřejmě nějakej rape nebo co… :-/

hellman: Vůbec se nemusíš ospravedlňovat – když se někomu nelíbí výběr tracků, ať jednou vyhraje a udělá si to po svym. Takhle jak to je, je to dobře: aspoň to není soutěž pro kdekoho a ten člověk si to vítězství fakt musí zasloužit a něco prokázat. Až to tady někdo složí ze samýho novýho tranceu, tak pak zas třeba budu nadávat já. Každej to dělá podle sebe a o tom to je.

seven
    Účastník

lol, tak jediný idéčko co znám mám ho na disku a dovedu ho v 30 GB složce hudba najít, je na kompilačce kde jsou jenom samá idéčka, jinak mám vše popsané :oD, je to id. 12, jinak výběr tracků je mi hudebně bližší než první id contest

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 229)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.