průběžné pořadí 20.12.
1. freezer – 21b
2. andrews – 17b
3. klapča – 15b
4. dance-girl – 10b
5. leosh – 9b + částečně ID41!
5. m.i.k.e. – 9b
6. stoupa – 8b
7. paya -7b
8. dexx – 6b
8. natix – 6b
9. starf – 3b
unikátní ID
klapča – 3ks
freezer -1ks -2
leosh – 1ks
natix – 0ks -1
dexx – 0ks -1
andrews – 0ks -1
shrnutí: svoje tipy zaslala další skupinka trpitelů v čele s dance-girl, která se svými 10ti body dosáhla 4tého místa. jen o bod méně získal m.i.k.e. a dělí se tak o pátou příčku s leoshem. tito dva noví soutěžící taky pomohli již dříve zúčastněným od jejich unikátních ID. poslední nasazený kůň je paya, který mě zaujal poměrně zajímavými tipy a zaujal tím i magickou 7ku s magickými 7mi body:´-))
i přes několikanásobné vyhrožování po icq nezaslal doposavaď majklhauske svůj list tipů, zrovnatak mě mrzí neúčast dalších tahounů kola minulého. snad nadcházející víkend a následující svátky klidu a míru přinesou příjemné změny v účasti. nechť vás osvítí duch svatý a identifikace vám jdou od ruky!:oD
oznámení: na štědrý den vám přidám ukázky k trackům, který ještě nikdo nepoznal (místo slovní nápovědy). tímto taky prodlužiju deadline na nevimkdy, navrhněte sami. moc velká účast neni, všichni se vymlouváte na to, až budete mít čas. tak mi napište, až onen čas mít budete a naopak už nebudete mít nápady