TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID contest #2

• Toto téma obsahuje celkem 226 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 229)
  • Autor
    Paya
    Člen

hellman: v tuto chvíli se cítím zcela ztracený 😉 chjo, chtěl jsem být opět magicky čtvrtý 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

až se budu cítit ohrožen, tak to ještě projedu a zkusím ještě něco identifikovat resp. vygooglovat…ale zatim mám lážo plážo :oP
    ale myslím, že ta vánoční nadílka ještě hodně zamíchá pořadím, no uvidíme…
    deadline bych navrhoval asi do příštího víkendu…ale nevim, záleží na ostatních

Anonymní uživatel
    Neaktivní

průběžné pořadí 20.12.

1. freezer – 21b
    2. andrews – 17b
    3. klapča – 15b
    4. dance-girl – 10b
    5. leosh – 9b + částečně ID41!
    5. m.i.k.e. – 9b
    6. stoupa – 8b
    7. paya -7b
    8. dexx – 6b
    8. natix – 6b
    9. starf – 3b

unikátní ID
    klapča – 3ks
    freezer -1ks -2
    leosh – 1ks
    natix – 0ks -1
    dexx – 0ks -1
    andrews – 0ks -1

shrnutí: svoje tipy zaslala další skupinka trpitelů v čele s dance-girl, která se svými 10ti body dosáhla 4tého místa. jen o bod méně získal m.i.k.e. a dělí se tak o pátou příčku s leoshem. tito dva noví soutěžící taky pomohli již dříve zúčastněným od jejich unikátních ID. poslední nasazený kůň je paya, který mě zaujal poměrně zajímavými tipy a zaujal tím i magickou 7ku s magickými 7mi body:´-))
    i přes několikanásobné vyhrožování po icq nezaslal doposavaď majklhauske svůj list tipů, zrovnatak mě mrzí neúčast dalších tahounů kola minulého. snad nadcházející víkend a následující svátky klidu a míru přinesou příjemné změny v účasti. nechť vás osvítí duch svatý a identifikace vám jdou od ruky!:oD

oznámení: na štědrý den vám přidám ukázky k trackům, který ještě nikdo nepoznal (místo slovní nápovědy). tímto taky prodlužiju deadline na nevimkdy, navrhněte sami. moc velká účast neni, všichni se vymlouváte na to, až budete mít čas. tak mi napište, až onen čas mít budete a naopak už nebudete mít nápady

Anonymní uživatel
    Neaktivní

majklhauske: tvoje neúčast měla bejt nepřekvapujícim překvapenim v mezihodnocení :oD

BoRo
    Člen

ja to nebyl!oni prvni zacali!:-)

tak já se k tomu emailu jak jsme sliboval zatím nedokopal.. 🙂 ono teda zatím toho není moc.. i když 33 micelkme hreje že ji zatím nikdo ani netuší:)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

boro kušuj z tohohle topicu svojim offtopicem :oP:_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak paya, musim uznat, že jeho tip byl velmi smělý 🙂

jinak vás nechám tipovat přes víkend, tak se snažte, v pondělí vám jako vánoční dárek nadělim další ukázky (tentokrát fakt easy, asi s hlavnim motivem :D) k trackům, který ještě nikdo nepoznal, popřípadně poznal jen autora

jo a za pár okamžiků, tj hodina až dvě, zveřejnim další průběžný pořadí.
    a ještě jedna věc, nějak postrádám další odpovědi od lidí, který už jednou napsali

BoRo
    Člen

Komu Ivanek,komu IVAN,Skvarko. Nezvan tu:-|

Sq4Raa
    Člen

Já jen, že si vždycky vzpomenu na Ivánka, když čtu něco od tebe :´-))

BoRo
    Člen

:-)zavist je horsi,Skvaro:oP Se nechvastam,jen sladce vzpominam

Paya
    Člen

páni, jako fakt špatný … sbírám odvahu to Hellymu poslat :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no učí se dobře, to nemohu říct

Sq4Raa
    Člen

Já že se chvástám?

BoRo
    Člen

To ja jsem udelal v minulem,predminulem roce jednou 8000 dolacu/m bez maturity:-D to byly casy,ach jo
    tzn. skola me brzdi:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 229)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.